Correcte en snelle levering

Ik ben erg tevreden over de stof die ik besteld heb en vrij snel geleverd kreeg. Op internet stof ter keuze beoordelen is moeilijk, daarom was ik erg blij dat bij de denim die ik kocht, het gewicht stond vermeld. Omdat ik zelf in de stoffen 'geboren ben' en erg veel stof heb verkocht, wist ik direct welke kwaliteit het zou moeten zijn en had de hoop dat ik inderdaad de stof die ik verwachtte, geleverd kreeg. En dat was zo, ze weten waar ze het over hebben, dat maak ik erg vaak heel anders mee. Erg fijn om een betrouwbare en vriendelijk geprijsde webwinkel in stoffen te hebben gevonden!!!

TOP

Snelle levering en goede mondkapjes

Gewoon goed

1e keer bestelling gedaan. Ging makkelijk en werd snel geleverd

Kwaliteit en snelle aktie

Snel gereageerd op vragen. Kwaliteitsproducten. Snelle levering.

Klantenservice zeer slecht

Je moet er achteraan blijven bellen. Artikel is verkeerd op gestuurd..

tevreden

tevreden en snel gereageerd en heel snel ontvangen

Vrolijke herbruikbare mondkapjes die lekker zitten

Vrolijke herbruikbare mondkapjes die lekker zitten

snel en goed

mond kapjes besteld, wij hadden deze snel nodig, en het was snel. volgende dag voor 10 uur binnen.

Prima product

De mondkapjes passen perfect, de neusbrug is erg handig voor brildragers omdat daardoor je brillenglazen niet beslaan. Goed draagcomfort.

Mondkapje zelf maken, prima!!!

Heb drie setjes zelf te maken mondkapjes besteld. Heel compleet, met neusbruggen en elastiek. Heel duidelijke beschrijving, kan haast niet mis gaan!! Heb nu dan ook 15 zelfgemaakte kapjes. Passen heel erg goed, mede dankzij het slimme plooitje. Prima service en snelle levering. Zeer tevreden.

Mondkapjes

Ik heb een set van 10 mondkapjes besteld. Snelle levering. Mondkapjes zijn per stuk in een afsluitbaar zakje verpakt. Zeer goede mondkapjes met chiffon erin en een neusbrug. Passen goed, sluiten goed af. Elastieken worden achter het hoofd ipv achter de oren gedragen, dit zit prettiger.

mONDKAPJES ZIJN NIET MEER DAN EEN LAPJE VOOR DE NEUS

De mondkapjes zijn te klein, komen net op de kin , komen niet overeen met foto's . Kunnen deze dan ook niet gebruiken . Ik ben dan ook zeer teleurgesteld . Nochtans anders zeer tevreden van Hoofs . Is gewoon geld weggegooid .

Vriendelijk en snel.

Ik had zonder dat ik het wist iets verkeerd besteld en werd netjes gebelt of zeker wist wat ik had besteld. Dit bleek ook het verkeerde te zijn en hebben wij aan de telefoon direct in orde gemaakt zodat ik toch asap mijn bestelling kon krijgen.

Misleidend

Producten zijn heel anders aangegeven dan in werkelijkheid. Model sluit niet aan. Is een klein vodje

verzorgd

Heel netjes verpakt. Ga zeker vaker bestellen. Een aanrader voor iedereen.

Super goede service. Goed geholpen toen mijn bestelling er na een week nog was

Gaat..

2 mondkapjes besteld. Helaas 1 al naden losgelaten bij 1ste keer wassen. Maar als goed is krijg ik nieuwe toegestuurd. Zodra ontvangen, netjes opgelost.

Super geregeld!! Met fantastische service over de mail/telefoon!! Hier ga ik zeker in de toekomst nog een aantal dingen bestellen!!

Woekerprijs

4 lapjes stof, 10 beugeltjes en een stukje elastiek. Voor dat geld had ik meer verwacht. Gaarne mijn emailadres uit jullie bestand, ik koop nooit meer bij jullie.

Voortreffelijke producten, vlot thuisbezorgd

We hadden een keuze gemaakt van een selectie mondmaskers voor man en vrouw. Het huis Hoofs beschikt over een ruim assortiment. De kwaliteit van de stoffen, de diversiteit en de ruime keuze van kleuren en motieven vormen een degelijk product. We konden bovendien rekenen op een onmiddellijke bevestiging van het order en een aanmelding van een vlotte, verzorgde en correcte levering. Zeker tevreden.

Goed product

2 mondkapjes besteld, snelle levering, goede gebruiksaanwijzing en ze zitten prettig. Heb zonder problemen vandaag 2 uur ermee in de trein gezeten.

Zeer snelle service en kwaliteit product beter dan verwacht voor deze prijs!

Mondkapjes besteld en deze zitten zeer comfortabel en zijn degelijk geproduceerd. Voor deze prijs zeer goede afwerking met neusbrug klemmetje en 2 laags stof Zeer tevreden!

Fijne winkel, goede service en snelle levering en niet duur

top

netjes op tijd

Redelijke mondkapjes

De vormgeving is mooi, maar de mondkapjes vallen klein en naar een keer wassen zie je de kwaliteit achteruit gaan. En ze moeten toch echt vaak gewassen worden.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch