Zeer goede service

Super fijn geholpen toen de door mij bestelde stoffen niet meer op voorraad bleken te zijn.

Perfecte service

Mijn bestelde artikel was niet meer leverbaar. Er is netjes contact opgenomen met de vraag of er een vervangend artikel geleverd mocht worden. Dat is nou service. Geleverde product voldoet prima.

hele goede ervaring

Keurig op tijd, voldeed aan verwachting, prettig contact, goede prijs kwaliteit verhouding

Goed contact en snelle levering

Super product en razendsnel geleverd!!

Snel en goed

Mooi product en snel geleverd!

Goed en snel!

Super snelle levering, product ziet er prachtig uit. Heel blij mee

gematigd positief over pakket mondkapjes zelf maken

1. het pakket kwam een week later dan verwacht. Men zou mij gebeld hebben over tijdelijke niet-leverbaarheid van de stof, maar daar heb ik niets van gemerkt. 2. bij 1 van de 2 bestelde sets ontbrak het zakje met neusbruggen. 2. de stof voor de mondkapjes is heel dun: wel lekker soepel, maar houdt dit ook voldoende tegen? 3. de staafjes voor de neusbruggen zouden langer moeten zijn: dan kan je een rondje maken aan de uiteinden, zodat ze niet door de stof heen kunnen prikken. 4. heel goed passend patroon!

Duidelijk en netjes pakket gezichtsmaskers

Bestelling was netjes verpakt met alle benodigdheden Elastiek was net iets te weinig voor 5 volwassen maskers

Vriendelijk en meedenkend

Ik had een stof met print uitgezocht op de website maar wilde voor een dekje voor een bankje een bepaald deel van het patroon centreren. Er is prima meegedacht en uiteindelijk konden ze precies uitmeten hoeveel stof ik kopen moest omdat ze het direct van de rol voor me konden knippen.

Snel, netjes, goede kwaliteit!

Kleur heel anders dan op site, reageren niet op mails, nemen tel niet op

Valt allemaal erg tegen.

Uitgebreide selectie en vriendelijke klantenservice

Heb met gemak mijn bestelling via de webshop gedaan. Toen er bleek dat er enige vertraging was op één van mijn bestelde producten werd ik zeer vriendelijk gebeld en werd er snel een vervangend product geregeld. Toppie.

Snel, netjes, duidelijk

Waterafstotende stof en garen besteld boor een hoes voor een hondenbed. Items werden snel en netjes geleverd. Duidelijke communicatie per mail. Ik ontving naast het bestelde garen ook nog gratis ander garen. Dit garen was bij nader inzien de betere keuze geweest om die stof te naaien! Dank voor het meedenken. Hond is helemaal happy met zijn lekkere hondenbed ;)

snel verzonden en afgeleverd.

snel verzonden en afgeleverd, dus prima tevreden. Minpunt is voor DHL die in een verkeerde straat had afgeleverd...! (brievenbus) en we het pakketje dus een aantal dagen kwijt waren.

Gewoon Fantastisch

Beste Jos Hoofs, Op 1e Pinksterdag heb ik 3 mondkapjes besteld en betaald met IDeal, bericht ontvangen van Post NL dat ze geleverd werden als brievenbuspost maar er kwam maar geen pakketje. Dat bericht heb ik meerdere keren ontvangen. Ik heb contact gezocht met dhr Hoofs op 6 juni en ik kreeg te horen U kunt vandaag of maandag in onze winkel 3 kapjes komen halen, of ik stuur ze weer naar u toe. Daarop heb ik geantwoord dat ik de maandag daarna nog zou afwachten, dinsdag ben ik naar de winkel gegaan heb dhr Hoofs gesproken hij was ervan op de hoogte en ik kreeg direct 3 kapjes, zonder enige kosten, waarop ik geantwoord heb als ze nog binnenkomen kom ik alsnog betalen of retourneren. Waar maak je deze service nog mee gewoon FANTASTISCH. Prima service

Leuke website!

Goede communicatie en snelle levering. Leuk zelfmaakpakket mondkapjes voor dames en 2 kant en klare mondkapjes voor partner, mooie stof en past goed. Heel tevreden.

Middelmatig

Drie mondkapjes besteld, deze waren snel in huis en zagen er mooi uit. Maar na 1x wassen laat de naad van 2 mondkapjes van de binnenlaag al los, dus niet zo'n goede kwaliteit helaas.

Prima kwaliteit, snelle levering

Ik had 4 mondkapjes besteld in leuke kleuren. Al na 3 werkdagen ontvangen

Top!!

Bestelling geplaatst, mail ontvangen dat mijn order ontvangen is. Volgende dag werd ik gebeld dat ze het niet binnen de tijd konden leveren, Of ik er genoegen mee nam dat het een week erop geleverd kon worden. Ik vind dit zeer klant vriendelijk, Het is die week ook bezorgd netjes ingepakt en een kaartje met een leuke tekst.Dat doet toch wat dat kaartje.

Leuke Ballon verzonden! een aanrader

Ik zocht een ballon om te geven via de post. Ik kwam op deze site uit. Goede prijs. Snelle levering en keurige verzending. Ik zal jullie aanraden!

Snelle levering, goede kwaliteit

Mooie outdoor stof besteld, volgende dag al geleverd

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch