Goede pasvorm en zeer snel

Ik had pas om half 5 besteld en toch al de volgende dag in huis. De pasvorm van de mondkapjes was ook echt super. Veruit de beste die ik nog op heb gehad!

Mooie kwaliteit

Mondkapjes besteld, voelt echt als goede kwaliteit en snel geleverd!

Snel en netjes geleverd

setje om mondkapjes te maken snel geleverd. Goede instructie.

mondkapje

snel en perfect geleverd. het was eenvoudig om te maken er zat net genoeg stof bij om er 5 uit te halen. Beschrijving was duidelijk uitgelegd.

Super snel en grote ballon

Was een beterschap cadeautje... Op tijd hebben ze het ontvangen en waren verrast over de super grote ballon en dat voor zo’n goede prijs....

Heel slechte ervaring, wat jammer is.

2 mei 2020 was de heliumballon bezorgd en 4 mei was de ballon helemaal leeg en plat geworden. Ik vind het heel erg zonde van mijn geld.

Prachtige ballonnen om te versturen

Ballon besteld en laten versturen door hoofs, werkelijk prachtige grote ballonnen. En heel attent een kaartje op de doos voor het geval de doos een dag te vroeg aankomt, met een berichtje dat deze verrassing voor in dit geval de verjaardagsdatum is, super geregeld

Snelle levering en mooie stof

Product werd snel geleverd en de stof was zoals verwacht.

Top geregeld

Iets was niet meer op voorraad; werd keurig netjes gebeld. Prima alternatief geboden.

Super!! Snel en prima geregeld!!

Prima!!

Razendsnel en mooie kwaliteit!

Nog niets ontvangen

Mijn bestelling nog niet ontvangen. Hopelijk morgen anders heeft het geen zin meer... .

Goede ervaring

De levering was netjes en super snel, blij mee

Jammer dat er een artikel niet meer was. Telefonisch benadert en een andere keus kunnen maken. Credit bedrag was net zo snel terug gestuurd als de levering van mijn spullen. Geen spijt van mijn bestelling

Gevraagde maat was er niet, effe overlegd. Geen probleem

Snelle levering van een prachtig politiepak. Het fijne aan dit pak (losse jas en broek), is dat het over een trui en broek aangedaan kan worden, zodat het zichtbaar blijft (want een jas kan natuurlijk niet over een pak omdat je dan niet ziet dat je met een agent te maken hebt!). Het pak werd snel geleverd en ik werd hierover goed geïnformeerd. Top!

Zeer vriendelijk

Hele fijne ervaring, vriendelijk contact en netjes en snel verzonden.

Meedenkende, klantvriendelijke mensen.

Snel en goedkoop. Besteld materiaal niet aanwezig, en daarna een duurder alternatief met korting snel geleverd. Voortgang levering uitstekend te volgen. Hulde.

Op dit moment bracht het een lach..

Leuke spullen en goede communicatie.

Super snelle levering zonder gedoe

Bestellen, betalen, verzenden. Allemaal heel snel en makkelijk

Mooie site, snel geleverd

ik heb een goede ervaring bij hoofs wat betreft de bestellingen ze worden netjes op tijd geleverd en anders krijg je netjes een telefoontje of mailtje het word ook altijd netjes ingepakt

Wat een gigantische winkel, super aanbod en super prijzen!

Snel, goede kwaliteit.

top