Slechte ervaring, zeer klantonvriendelijkheid

Bestelling erg laat geleverd, telefonisch en via mail geen reactie op de vraag waar mijn bestelling blijft. En dan ontvang ik uiteindelijk de bestelling en de is de kleur anders dan hetgeen ik besteld heb.. Echt zeer ontevreden over de service, bereikbaarheid en klantvriendelijkheid.

Slecht

Duurt gewoon ruim drie weken dat het bezorgd word.

Ondanks de drukke carnavalsperiode had ik mijn bestelling super snel in huis! Netjes verpakt en goede kwaliteit spullen

Levering duurde lang, maten kloppen niet

Ik had voor carnaval ruim op tijd wat dingen besteld (ong. twee weken vooraf). Uiteindelijk had ik het net op tijd in huis dus de beloofde 1-2 werkdagen op dat moment klopte helaas niet helemaal. Ik draag maat m/l maar xxl-3xl van mijn bontjasje was nog maar nét voldoende. Dat mag wel wat beter worden gecommuniceerd. Verder had ik beenwarmers met een foto van knie tot enkel en ze zijn nog niet eens de helft zo groot (ze passen mijn kindje van 3 wel van knie tot enkel ;)). Handschoentjes en tasje waren (ondanks kleiner dan verwacht) prima. Ik ben uiteindelijk blij met mn jasje en mn spulletjes (mijn kindje heeft leuke beenwarmers), maar ik ga de volgende keer toch maar naar een carnavalswinkel zodat ik kan passen en zeker weet dat alles op tijd is.

Goede kwaliteit

De kwaliteit van de kleding is goed. In de winkel altijd super goed geholpen. Nu wat op internet besteld., duurde wat langer dat het binnen was. Maar dat kan ook aan het postbedrijf liggen.

Top service!

Werd goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling. Was voor mijn dochter die ik elk jaar een embleem stuur. Helemaal top!

Besteld betaald en snel ontvangen

Moest achter de bestelling aan bellen

Na 4 dagen gebeld, waarbij de vriendelijke medewerkster vroeg of ik het artikel dringend nodig had. Ze ging het vervolgens inpakken en opsturen. Kwam wel te laat binnen daardoor.

Super leuke jas

Alleen de knopen laten erg snel los. Ben er deze carnaval gewoon al 3 kwijt geraakt. Dat is erg jammer want dat maakt de jas natuurlijk wel compleet, die gouden glitter knopen. Ga vandaag de rest er goed opnaaien zodat ik volgend jaar er zeker geen meer verlies. Toch wel prijzig als je de knopen zo snel verliest. Kunt u niet 4 knopen toe sturen zodat de jas weer compleet is?

Slechte retourservice

2 bontjasjes gekocht voor 100 euro. Hier was de sluiting van kapot. Om deze terug te sturen moest ik 7,95 betalen. Ik heb toen gebeld en zou een retourlabel krijgen. Dit heb ik niet gehad. Dus iets besteld wat kapot is, en om mijn geld terug te krijgen moet ik ook nog eens 7,95 betalen. Dit was de eerste en laatste keer dat ik iets besteld heb

Al 50 jaar???

Verpakking en verzendperiode extreem traag. 30 januari bestelling van 2 eenvoudige artikelen gedaan. Deze konden gewoon door de brievenbus. 7 februari lag het pakketje in de brievenbus??? Na 50 jaar weet je toch wel dat dit een drukke periode is, 3 februari kreeg ik melding dat het pakketje was ingepakt en onderweg naar PostNL was. S’avonds 6 februari kreeg ik pas de melding dat PostNL dat het pakketje door hun ontvangen was en dat het de volgende dag bezorgt zou worden.

Slechte kwaliteit en maten kloppen niet en duur

Ik heb een hesje besteld. Het hesje was slecht afgewerkt. De maat was L/XL. Dat is mijn kledingmaat maar omdat t een hesje is kan ik er net in. En dan is prijs kwaliteit niet in evenwicht.

Snel, correct verpakt, top

Het bestellen via de website was eenvoudig. Duidelijke omschrijvingen waaraan de artikelen ook voldeden toen ze aankwamen.

stuk binnen

De diadeem kwam stuk binnen en ik had geen tijd om een nieuwe te bestellen voor carnaval

Krijg geen mail terug over mijn klacht

Ik had na 1 dag een mail gestuurd over een klacht van het gekochte product maar krijg geen reactie terug!!

Helaas niet als verwacht

Uiteraard begrijp ik dat het rondom carnaval druk is. Maar helaas heb ik bijna 2 weken moeten wachten op mijn bestelling. Na verschillende mailtjes en telefoontjes was ik het beu en wilde ik de bestelling annuleren. Dit ging niet meer want ineens werd de bestelling verzonden. 2 dagen later was hij inderdaad in huis, fijn! Helaas zaten er 2 verkeerde producten in, op de mail kreeg ik geen reactie. Nogmaals de mail gestuurd en ik kreeg meteen reactie op 1 vraag. Er werd meteen iets opnieuw opgestuurd heel netjes, maar te laat. Want ik had het inmiddels niet meer nodig. Meteen weer op de mail gereageerd, maar tot op heden helaas geen antwoord meer. Hoofs staat voor mij bekend als goede winkel, maar als webshop zal ik er niet snel meer bestellen.

Wat kan je erover zeggen? Gewoon een topbedrijf. Mooie duidelijke website. Snelle levering. Zeker als je bedenkt dat half Nederland op dat moment iets wil hebben.

Veel te lange levertijd

De website werkt niet goed. Ik had een order van 5 artikelen geplaatst. Eén artikel hiervan was blijkbaar niet op voorraad. Vreemd dat de website dit niet aangeeft. Vervolgens laten ze de hele order bijna 3 weken liggen zonder tegenbericht of aparte levering. Dit was carnavalskleding, ik kreeg het dinsdag voor carnaval binnen nadat ik maandag nogmaals gebeld had. Goed dat carnaval voor mij pas in het werkelijke weekend begon ipv het weekend ervoor. Fijn dat het allemaal paste, ruilen was niet meer mogelijk geweest ivm het korte tijdsbestek.

Top!!

Snelle service en alles ruim op tijd geleverd voor carnaval. Zeer ruim assortiment, als je hier niet slaagt dan slaag je nergens!!

Nooit meer

Bestelling kwam een week later dan toegezegd. Telefonisch niet te bereiken. Per mail geen reactie terug. Nooit meer!

3 weken is te lang

Mijn bestelling werd pas na 3 weken bezorgd. Ik heb tussentijds geen bericht gehad met een reden voor deze late levering. Ik heb na twee weken een mail gestuurd en hem hier ook geen geen reactie op gehad.

Een week voor carnaval online besteld en alles netjes op tijd binnen!

Slechte communicatie via webshop

Oke, er wordt per mail 3x gevraagd hoe jullie dienstverlening is. Eerlijk? Erg belabberd. Website is mooi, beloofd veel goeds, maar communicatie moeten jullie nog leren. Levertijd is niet wat jullie beloven en navraag doen is onmogelijk. Mail wordt niet beantwoord, telefonisch klinkt het bandje professioneel met alle keuzes. Maar niemand neemt op! Erg slechte ervaring, ik zal niemand adviseren om bij jullie online te bestellen. Hopelijk gaat het in de fysieke winkel beter, maar begin geen webshop als je de boel niet op orde hebt.

Geen reactie op 3 mails

Ik heb 3x gemaild met een vraag om informatie over de levering van mijn bestelling, maar 0 reactie gekregen.

Snelle levering, in mooie doos

Mexicaanse hoeden. Mooie kwaliteit. Zelfs met koordje ( wat op foto niet goed zichtbaar was)

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch