Snelle, nette levering. Op tijd

Lange levertijd en geen informatie

Hoewel de door mij bestelde artikelen volgens de site allemaal op voorraad waren, duurde het 11 dagen voor ik het in huis had. Heb zelf 2x gebeld wat de status was, want daar kwam verder geen info over. Bij het uitpakken bleek 1 artikel te ontbreken; toch niet leverbaar, bleek uit het mailtje dat ik op dezelfde dag als het pakket ontving. Beetje late informatie! Ik snap best dat het druk is in deze periode, maar qua informatie naar de klant had dit wel beter gekund!

Redelijk tevreden

De bezorging duurde iets te lang, werden wel gebeld dat het enorm druk was. Dat is wel netjes. Een jasje moet ik helaas terugsturen omdat het niet past. Voor de verzendkosten moet ik dan wel 7,25 euro betalen, dat vindt ik wel erg veel op een jasje van 30 euro.

Leuke producten, maar levering duurde langer dan beloofd en aanbod op site niet up-to-date

Goede levering

Alles is netjes en compleet geleverd. Duurde wel iets langer dan ik gedacht had, maar omdat ik op tijd besteld had was dat geen enkel probleem.

Slecht

Ik heb een bestelling gedaan in januari. De kleding past niet en retour gestuurd. Nu meer als 14 dagen verder en nog is mijn geld niet terug gestort.

Top top top top

In de winkel is het al super service!! Online is ook top, alleen als wat langer kan duren wb levering, is het fijn dat je een mail daarover krijgt om dat te laten weten. Kleine moeite, veel stress minder 😁

Prijs / kwaliteit is dubieus

Mooie jas besteld, maar had hem voor 90 euro wel met voering verwacht. Eén haakje om jas te sluiten ontbrak en 2 andere haakjes bungelden er half aan. Had drie weken voor carnaval besteld, maar duurde toch nog ruim een week voordat het geleverd werd.

Levertijd was wat langer ivm drukte. Ik heb hiervoor 1 telefoontje gepleegd waar ik vriendelijke te woord werd gestaan. Beetje vreemd die hele negatieve beoordelingen. Beetje verwend misschien...🥴

Te laat en kapot

Mijn verzending heeft er ruim een week over gedaan. Toen het binnenkwam was het nog stuk ook.

Slechte zaak

Heb helemaal geen zin om nog moeite hier in te steken dus ik doe het als waarschuwing voor de anderen zodat het hun niet hoeft te overkomen. Heb een set besteld waar het een en ander in zat. Heb je helft niet binnengekregen, achteraan gebeld laat ik niet overdrijven 20x waarbij er maar 2x is opgenomen. Mijn verhaal gedaan en dat ik de missende onderdelen nog graag tegemoet zie. Helaas schamen ze zich niet voor het feit om iets te beloven maar uiteindelijk niet uit te voeren. Ga het niet meer terug sturen omdat ik daar straks misschien ook nog bij opgelicht word. Zou het niemand aanraden een set te bestellen, of überhaupt op deze site iets te bestellen.

slechte service kunt ze niet telefonisch of met de e-mail bereiken niet

Ik heb een slechte ervaring ermee de bestelling was niet compleet wel betaald proberen te bellen 2 x e-mail gestuurd geen reactie echt klant onvriendelijk bij deze gewaarschuwd

Artikel zoals verwacht, een week levertijd wat veel

Ik ben tevreden met het product, het voldeed aan mijn verwachtingen. Ik vond alleen een levertijd van een week wel erg lang. Het werd nog even spannend of ik de brillen op tijd zou ontvangen.

Prima bevallen

Netjes gebeld voor wat ze niet meer hadden. Daarna overleg gehad of ze geld terug moesten storten of iets anders uit collectie.

Bestelling nooit ontvangen

Na een week mijn spullen nog niet in huis. Geprobeerd zoeken per mail als telefonisch contact te zoeken maar geen gehoor. Wel betaald dus geld kwijt??

Mooi aanbod, prima service!

Werd vóór de verzending gebeld dat een embleem niet voorradig was en er is toen samen naar een passende oplossing gezocht (geld terug). Top geregeld!

goede en snelle service

Gebeld dat er iets niet voorradig was wat ik besteld had, andere oplossing aangedragen door belster, snel bezorgd

keigoed

supersnelle levering

Snel en komt afspraken na

Nu ervaring met terugsturen. Het betaald bedrag word idd teruggestort minus de verzendkosten DHL. Ondanks je dan betaald om ‘alleen thuis te passen’ ben je vooraf hierover geïnformeerd en krijg je toch prima service geleverd.

Wisselend

Diverse keren besteld bij Hoofs. Soms zeer goede service; bellen als bepaalde product niet op voorraad is in tegenstelling tot hetgeen vermeld staat op de site en voorstel doen voor een ander! Laatste keer minder; bleek toch geen voorraad te zijn van 1 van de bestelde producten waardoor levering niet binnen de aangegeven termijn was, maar veel later (na het feestje waar de spullen voor nodig waren).

5 dagen te laat geleverd

Site gaf aan op voorraad, zou vrijdag geleverd worden. Vervolgens pas dinsdag aangeboden aan de post en woensdag geleverd. Jammer als je iets zondag nodig hebt

Goed en snel geregeld

Goed geregeld en bestelling is goed te volgen.

Bestelde artikelen goed ontvangen duurde wel paar dagen voor dat ik ze had. Kwaliteit super goed.

Artikelen goed service slecht

Veel besteld en miste een artikel. Bijna week verder en reageren niet op mijn mail om het op te lossen.Erg jammer🙁Slechte service dus! Wel tevreden over de artikelen die ik wel heb ontvangen.

Goed ter woord gestaan

Had mijn bestelling met spoed nodig, heb gebeld en ze hebben het keurig verzonden zodat ik het op tijd binnen had.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch