Communicatie kan beter

Langere levertijd dan aangegeven! Jammer dat er niet gereageerd werd op mijn mails en telefoonnummer was meerdere malen niet bereikbaar. Zou goed zijn om daar aandacht aan te geven!!! Kleding was verder wel prima in orde. Dus doe iets aan jullie communicatie! Anders gemiste kans voor nog meer omzet.

Kleding met een stevige kwaliteit!

Ik zocht passende kleding bij ons stuk over de tweede wereldoorlog en vond passende herenkleding. De kwaliteit vond ik verbazend goed, stevig en geen flodderstofje. ook het telefonisch contact over een uitverkocht artikel was prima. Kortom, ik vond het een succes!

Fantastisch bedrijf

Super veel keus , mooie kleding en de winkel is fantastisch

Producten zijn perfect

Mijn ervaring met mijn bestelling via de webshop was heel slecht, ik heb zelf actie moeten ondernemen zodat ze mijn producten gingen opsturen. Ik heb meerdere keren gebeld, een e-mail gestuurd en langs geweest in de winkel en na 2 weken stuurde ze de producten op. Dit is natuurlijk niet bij elke bestelling zo maar dit was wel een groot minpunt, je kan beter langsgaan in de winkel en meteen de producten kopen.

Fijne winkel veel keus en voor ieder wat wils. Leuk, behulpzaam en vriendelijk personeel.

Producten waren zoals verwacht, levering was ook goed.

Toen ik thuis kreeg gepst helaas direct 2 knopen v uniform jas eraf.

Verders goede levering

Zeer vriendelijk personeel Mijn bestelling zou iets later geleverd worden en netjes telefonisch besproken. Ook andere vragen zeer vriendelijk en aardig beantwoord. Top!

Goede service, pakketje goed bezorgd

Nette producten

Producten zijn netjes. Goed verpakt. Versturen mag sneller

goede kleding, niet onredelijke bezorging.

had wat pech met de bezorging vanwege carnaval maar de kleren die uiteindelijk zijn geleverd zijn allemaal prima en het duurde niet heel veel langer.

Niet direct leverbaar, wel op de hoogte gehouden

Helaas was mijn bestelling niet direct leverbaar. Ik werd wel netjes op de hoogte gehouden over de status. Jammer genoeg pak retour moeten sturen, was te klein, terwijl het wel mijn confectiemaat is. Helaas geen andere maat meer op voorraad. Zal deze zeker op een later tijdstip weer hier bestellen.

Prettig contact & snelle levering

Wat ik besteld had, bleek net meer op voorraad. Werd netjes gebeld en er werd een alternatief aangeboden. Dag erna alles al binnen!

Goede communicatie per mail. Snelle levering. Artikelen zijn precies zo als wij verwacht en gehoopt hadden. Op naar een mooie carnaval 2020. Alaa, slaaf, alaaf!

Geweldig geholpen

Kom snel nog een keer terug in de winkel

Goede webshop

Prima afhandeling.

Prima geholpen en mijn spullen bijtijds en netjes ontvangen.

super ervaring

Met carnavaltijd toch snel geleverd

Site overzichtelijk. Bestellen ging ook makkelijk. Alleen jammer is dat er in mn account de bestelling niet te zien en te volgen was. Hierover gemaild maar helaas geen antwoord over ontvangen. Verder keurig verpakt en bezorgd. (Via mn app was de bestelling goed te volgen) Volgende bestelling zal ik hier zeker weer doen! Genoeg keuze

De jurk jaren 20 is in het echt nog mooier dan op de foto

Ik beveel deze site zeker aan. Je wordt goed op de hoogte gehouden over de bestelling. En de jurk is in het echt nog veel mooier dan op de foto.

Hele mooie bontkraag, goede kwaliteit. Erg blij mee.

Snelle levering, artikel was wat ik ervan verwachte.

Kom vaker bij jullie shoppen

Slechte ervaring

Eerste keer hier artikelen besteld. Na een mail dat een of meerdere producten op backorder stonden heb ik zelf gebeld. Eerste dag 6!?! Keren gebeld.. geen gehoor. Volgende dag terug gebeld zei een vriendelijke man dat 1 product wat ik besteld had terug moest binnen komen. Wat de dag erna zou gebeuren en mijn pakket dan ook diezelfde dag de post op zou gaan. 5!?! Dagen later weer zelf gebeld omdat mijn bestellingstatus online nog steeds op vasthouden stond. Nu bleek dat een ander product wat ik had besteld ineens niet meer leverbaar was.. iets waar de vorige meneer niets over had vermeld.. en het bijbestelde product was ook niet hetzelfde als wat ik had besteld... 🙄 waarom kunnen ze dit niet uit hun kant laten weten?? Als er iets fout gaat met mijn bestelling?? Dan hoef ik er toch geen 3/4 keren zelf voor te bellen..? Ik bestel hier niet meer!!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch