Toppie

Gouden heupfractuur besteld, mooie kwaliteit en snelle levering

Niet echt een snelle levering, maar de jas past en is mooi!

Bijna een week moeten wachten op mijn jasje, maar begrijpelijk vanwege de carnavalsdrukte. Hele mooie jas, en hij past!

Gaaf

De bestelling kwam iets later maar vond het geen probleem. Mensen zeer vriendelijk aan de telefoon en 2 dagen later had ik mijn mooie jasje binnen. Ik zal hier weer bestellen in de toekomst

Topservice!

De carnavalsdrukte zorgt (begrijpelijk) voor wat vertraging, maar na een belletje met een aardige meneer en mevrouw kon mijn pakketje toch eerder geleverd worden omdat ik het eerder nodig had. Kei fijn!

Goed verpakt en snelle levering

Bestelling duurde lang voordat die binnen waa

Het duurde lang voordat mijn bestelling binnen was en het is nog veel te klein ook nog

Super mooie zaak met enorm veel keuze👌

Klant vriendelijk en middels een telefoontje op de hoogte gehouden met de voortgang vd bestellingen 👌

Klantgericht en "bestelling op maat"

Wat zijn ze bij PW Hoofs klantgericht! Super tevreden over de afhandeling van mijn webbestelling. Het was geen reguliere bestelling, omdat het artikel wat ik graag wilde niet in de webshop te vinden was. Zij hebben er alles aan gedaan (en dat in deze drukke tijd!) om het in goede orde te laten verlopen en de volgende dag kwam het juiste artikel al met de post! Nogmaals bedankt voor deze service! Een super tevreden klant van een prachtige winkel!

Mooie kleding

Service kan iets beter tijdens drukke momenten

Ruime keus

Blij met m'n bestelling. Maat is goed, klaar voor Carnaval!

Persoonlijke aandacht voor snelle levering

Online besteld, en nagebeld voor snelle levering. Vriendelijk personeel, en commitment dat pakje op tijd zou worden bezorgd.

Kwaliteit

Mooie stof en goed in elkaar gezet👍

Ook al waren er wat problemen met de maten , dit werd bijzonder goed opgelost

prima service

Alleen jammer dat de maten niet helemaal klopten ik heb maat L en een M/L besteld. Deze maat was nog te groot.

Een artikel was helaas niet meer voorradig, daar ben ik over gebeld en heb dezelfde dag nog het geld teruggekregen. Jammer maar ben wel goed geholpen

Uitgebreide mooie collectie, vriendelijk meedenkend personeel,

Twee dingen besteld..een was uitverkocht, telefoontje gehad, overlegd naar alternatief..was er niet..nu werden verzendkosten meer dan bestelde artikel wat er wel was. Boden ze aan t dan in envelop te versturen was goedkoper ..ipv de duurdere verzendkosten..al t geld van niet te leveren product en al betaalde verzendkosten snel terug gehad... Complimenten voor Hoofs.

Correcte snelle service.

Een kind doet de was. Bestellen, betalen en snel in huis.

Een aanrader!

Ik ben heel tevreden over de goede service. Toen 1 van de producten niet geleverd kon worden werd ik direct gebeld en kreeg ik via de mail alternatieve soortgelijke producten doorgestuurd. Daarnaast is de kwaliteit ook erg goed.

Goede kwaliteit, niet echt goedkoop

Redelijk snelle levertijd. Verpakking is minimaal (plastic zak), zodat retourneren lastig is.

snelle levering en goede kwaliteit

nel en goede kwaliteit

Leuke spullen voor een leuke prijs.

Leuke verkleedkleding en accessoires gekocht voor een goede prijs. Goede communicatie en snel geleverd. Ik ben tevreden.

Goede kwaliteit, snelle verzending

Goede service. Eén product was niet meer op voorraad, maar ze dachten fijn mee over een alternatief - waar ik erg tevreden over ben.

Super service!

Snel thuis, goede service wat mij betreft een aanrader!

Andere prijs op het prijskaartje als online

Jammer... Ik had een colbertje besteld. Online was deze 69,99 en dat dus ook betaald Toen deze geleverd werd, bleek er een prijskaartje van 59,99 in te hangen..... Errgggg jammer!!!! Ditzelfde was bij een vriendin van mij. Dus voor ons samen al 20,- ‘genaaid’

Super snel!

Wat een fijne site. Binnen 2 dagen was mijn bestelling binnen!!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch