Prima levering en product voldeed aan onze eisen

Snelle levering van 3 jurkjes. Prima kwaliteit.

Precies zoals op de foto

Dus kwaliteit en snelle levering , Ga zo door. Ik blijf terug komen. gr. Eric

Goed geregeld

De producten die ik had besteld waren niet op voorraad, maar daar werd ik direct over geïnformeerd. De spullen zijn speciaal besteld en ik had het alsnog binnen een week in huis!

Snelle levering en duidelijke communicatie via mail

Snelle levering en goede informatie.

Hele snelle levering

Bestelling was na 1 dag al in huis, mooie kwaliteit jas

Helemaal top

Na een bestelling geplaatst te hebben, bleek de bestelde maat er niet meer te zijn. Ik werd hierover gebeld, en ze boden een oplossing aan om een grotere maat kleiner te maken. Een prima oplossing, en super blij met de spullen!

Goede en snelle service. Denkt met de klant mee

Zowel per telefoon als mail wordt contact gezocht om een goed alternatief aan te bieden als product niet meer in het assortiment is. Ze denken echt met je mee. Heel fijn! Snelle levering ook.

Prima feestwinkel

Een feest om te winkelen, maar ook de webshop is prima. Snelle levering, goede kwaliteit!

Zeer goede communicatie

Er is goed gecommuniceerd naar mij toe over product, verzending en ontvangst

Levering prima, prijs vraagtekens

Goedemorgen, De levering en bestelling is prima gegaan! Geen problemen ondervonden wat dat betreft. De prijs was online 69,99 maar er hangt een kaartje aan met 59,95. Daar zet ik dan mijn vraagtekens bij omdat ik ook verzendkosten heb betaald neem ik aan dat de prijs in winkel en online gelijk is. Vandaar geen voldoende!! Aanbevelen zal ik doen maar wel met de bovenstaande opmerking!

Niet tijdig en geen goede vervanging

Via de website een artikel besteld op zondag. Op woensdag pas gebeld dat het niet voorradig is. Binnen 1 dag levering zou dat moeten zijn. Wordt wel gebeld voor vervanging. Echter dat wat ik aals 2e keus aangegeven had en mee geadverteerd wordt was er ook niet. Uiteindelijk hele bestelling geannuleerd. Wel snel geld terug ontvangen.

Goede kwaliteit, savonds besteld en de volgende dag in huis. TOP

De service is goed verzending is snel. De luxe epauletten zijn niet van zo’n goede kwaliteit. Flosjes zitten los en moet ik zelf nog goed vastzetten om ze niet te verliezen. Het goude koort aan de epauletten zit vast met lijm waardoor het ook al bij het vastmaken snel loslaat. Het jasje van mooie kwaliteit (maar in de winkel goedkoper dan online).

Bij Hoofs is het altijd feest

Voor twee feesten voor mijn vrouw en mij kleding gekocht. We zijn geholpen door een langharige blonde dame die echt alles wist. Met oprechte aandacht en oog voor detail. Mijn tiroler party en de glitter en glamour party zijn nu al op voorhand geslaagd. En de kwaliteit van de kleding is erg goed. Een aanrader voor ieder feest.

Hoofs doet wat zij beloven. Je bestelt. Ze houden je op de hoogte. En je krijgt een keurig pakket.

Ik vind het een betrouwbaar bedrijf. Liever bestel ik niets online, zo'n gedoe, je moet wachten op je pakje. Dat was nu niet.

Mijn bestellingen waren op voorraad en erg snel binnen, kwaliteit was ook wat ik er van verwachte.

Geweldige service

Heb 4 meter stof besteld, die ik graag de volgende dag zeker in huis wilde hebben. Dat is gelukt, ze hebben me wel verteld dat er nog maar 3,50 meter voorradig was. Achteraf was dat ook genoeg en ze hebben het bedrag keurig weer naar mijn rekening overgemaakt. Top!!

Zoals altijd top goed geregeld en altijd netjes op tijd

Goede en snelle afwerking van bestelde producten en de hulp fysiek in de winkel is ook prima !!!!

Super service!

Snelle, duidelijke en goede service. Er wordt meegedacht met oplossingen en ze streven ernaar zo snel mogelijk te leveren.

Een dikke prima!

Na een telefoontje goed geholpen en bestelling online geplaatst. De volgende dag bestelling al binnen: dochter blij, carnaval kan beginnen!!

Topschoenen voor een 'Golden' party

Nog nooit zoveel complimenten over mijn Gouden schoenen met discolichten gekregen op een 'golden' party. Je laadt ze bijna hetzelfde op als je telefoon, snoertje zit erbij. Met een knopje ad binnenkant van je schoen verander je de standen. Met het discolicht uit kun je ze ook nog aan bij 'wel goud, maar niet fout'. Erg tevreden, een aanrader. Was ook binnen een dag bezorgd thuis.

top

bestellen bellen en de juiste spullen binnen voor de clip

Pruik leek totaal niet op de pruik die ik bestelde

Bedrijf gebeld en gevraagd of dit wel de juiste pruik was. Ik moest foto’s opsturen wat ik ook heb gedaan. Tot op de dag van vandaag nog steeds geen reactie... Jammer!

Geweldige service

Ik heb erg goede ervaringen met Hoofs. Als er iets niet goed is wordt het gelijk uitstekend opgelost,super service...

Goede communicatie. werd gebeld over de bestelling omdat er iets niet meer leverbaar is. goed alternatief voorstel prima opgelost. bij ontvangen van de bestelling was er 1 item niet bij. gebeld en zal nagezonden worden. (is nog niet binnen maar kan ook niet heb pas vrijdag gebeld) helemaal prima.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch