Snelle levering, goede service

Mooie spullen, snel geleverd. Er was een artikel niet op voorraad, ik werd gebeld door een aardige mevrouw en er werd goed meegedacht over een alternatief.

Van alles wat op de site staat is bij mij order totaal niet van pas geweest.

Niet op voorraad, slechte tot geen communicatie, niet aan afspraak houden. Kortom....waardoos.

Prima webshop. Snelle levering! Omdat ik 2 bestellingen deed in 2 dagen kreeg ik 1 keer verzendkosten terug, top! Ik had onder andere 2 panty’s besteld, 1 daarvan trok ik bij het passen meteen kapot. De andere panty zat al een gat in zonder dat ik het had opengemaakt, dus die kon helaas gelijk al weer in de prullenbak!

Super snelle levering

Op woensdag besteld en de volgende dag al in huis. Super snelle levering.

Fantastische service

In de winkel ontzettend fijn geholpen. Er werd echt tijd vrijgemaakt. Immens groot assortiment . Alles kunnen vinden.

het bestelde artikel was niet meer leverbaar dus werd ons een luxere uitvoering toe gestuurd, de extra kosten waren NIET voor onze rekening,, echt super netjes afgehandeld

Vlotte levering,erfect. Aan te bevelen.

👍

Prima maar hoge verzendkosten

Artikelen werden netjes de volgende dag geleverd, enige minpunt is de hoge verzendkosten, kosten retourzending moet je ook zelf betalen.

Snelle levering en mooie kwaliteit

Heel blij met de super snelle levering. Fijn om te kunnen volgen wanneer en welk tijdstip je pakketje bezorgd word. Had twee dezelfde jurkjes besteld, omdat ik niet wist welke maat mij zou passen. Één gaat dus retour.

Goede service, snelle levering.

Gebeld omdat een van de maten niet op voorraad was. Telefonisch snel opgelost. Volgende dag netjes op tijd geleverd.

Snelle levering!

In 1 woord, super!

Wat een top service! :)

Ik had een jurkje gezien in een winkel. Deze was bij hun in de sale maar helaas paste ik die niet. Ik belde vervolgens naar hoofs want zag dat zij het jurkje nog hadden en heb het probleem voorgelegd. De meneer was zo vriendelijk aan de telefoon en vroeg of hij mij terug kon bellen. Ik stemde toe en binnen een half uur werd ik teruggebeld dat zij de prijs hadden aangepast en dat als ik hem online bestelde hij hem nu nog zou inpakken. Dit direct gedaan en een dag later alg het pakketje al bij mij op de mat! Echt zo blij met de service die mij is verleend!

Online bestelling geplaatst Vanaf bestelling 2x email ontvangen met linkjes waarin mijn bestelling te volgen was. Dit werd erg snel geleverd op aangegeven bezorgadres. Masker is verder prima, valt alleen aan de achterzijde wat hoger dan ik gehoopt had. Dit was helaas niet op de website te zien of in te schatten. Mijn eigen schuld; had ik maar even telefonisch contact moeten zoeken. Ben verder tevreden over het verloop.

Vriendelijk personeel, goede kwaliteit

Het artikel wat ik had gekocht bleek helaas toch niet op voorraad. Ik ben hier netjes over gebeld en er is mij een eventueel alternatief aangeboden. Personeel is vriendelijk en denkt goed mee. Ik heb besloten om het artikel opnieuw te bestellen omdat ze mij konden verzekeren dat het alsnog op tijd binnen zou zijn. Dit was ook het geval. Al met al goed geregeld.

Super leuke dingen

Super leuke dingen Snelle service

Een aanrader!

Goede kwaliteit. Goede service. Verzorgde verzending. Zeer tevreden! Een geweldig feestje gehad dankzij jullie!

Snelle levering en goed product

Goede en snelle service

Bestelling is geleverd, hele goeie kwaliteit en snelle service

mijn jurk werd snel geleverd maar was niet compleet een dag later werd het ontbrekende lint na gestuurd alleen jammer dat het de verkeerde kleur was.

eerste keer zeker niet de laatste

een artikel bestellen dat niet (meer) op voorraad blijkt te zijn en -na goedkeuring- een duurder alternatief sturen voor dezelfde prijs is gewoon top!!!

Super kwaliteit

Jassen besteld voor een groep. Hier leveren ze nog echt kwaliteit. Super product en super snel!

Top service!!!

Ik had een truitje besteld met lange mouwen, en ik hoorde van een vriendin dat je ook truitjes had met korte mouwen. Dus via de mail contact gehad en ik mocht het nog omruilen. En ze hadden de oorbellen niet op voorraad die ik had besteld, dus hun lieten twee andere soorten oorbellen zien aan mij wat bij mij outfit paste. Daarvan ik er één had gekozen, en zelfs iets duurder waren maar ik hoefde eenmalig niks bij te betalen. En ik had alles de volgende dag al in huis. Echt een super bedrijf!

Had verkleedkleding voor de kleuterklas besteld. 1 mutsje ontbrak en die had ik de volgende dag al in de bus. Super service!

Super service

HAD TRUITJE BESTELD VOOR FOUTE PARTY SNEL GELEVERD. HELAAS KLEIN EN LANGE MOUW IOV KORTE DIE IK BESTELD HAD. VOLGENDE DAG METEEN EEN NIEUWE GELEVERD GEKREGEN TOP SERVICE

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch