Super snelle perfecte service en levering, voor mij geen andere meer!

De tijd drong! Voor een birthdayparty hadden wij groovy kledij nodig. Dinsdagavond bestelden we, woensdagochtend nog even telefonisch contact want de tijd drong. Alle vertrouwen hebben stelden ze ons bij Hoofs gerust, waarom zou België langer duren dan een levering in Nederland, komt helemaal goed, dus ik werd gerustgesteld... en ja hoor... donderdag op de middag stond Post NL al voor de deur, keurig met ons pakket! En het feest, dat kon vrijdagavond niet meer stuk! De kledij was top met heel veel complimenten voor onze outfit als resultaat. Ik kijk al uit naar een volgende verkleedpartij en dan kom ik sowieso terug! Doe zo voort!

super zowel service als product

Moest maat weten van een hoofddeksel. Belde en binnen 10 minuten had ze me weer terug gebeld met de omvang in cm. van het hoofddeksel. Toen het binnen was paste hij super en de kwaliteit was ook super

Snelle levering en netjes verpakt

Goede kwaliteit, passend bij mijn verdere outfit voor carnaval.

Had een masker gekocht bij jullie en stof bij jullie stofafdeling. De blouse was precies in de kleur.

vriendelijk behandeling

denken met je mee

Behulpzaam personeel

Een probleem met het opgeven van afleverlocatie op de website werd snel en persoonlijk door een vriendelijke mevrouw opgelost. De geleverde spullen zijn mooi en goed.

Grote keuze aan feestkledij!

Mijn artikels werden snel en correct geleverd. Er zat ook een bedankingskaartje voor de geplaatste bestelling bij.

Snelle verzending, prima prijs

Een lastminute jointpak besteld voor een vrijgezellenfeest. Gelukkig snel ontvangen voor een hele mooie prijs.

wel een maatje uit voorzorg groter besteld, helemaal goed nu

Ik raad jullie zeker aan bij familie en vrienden.

Site, overzichtelijk, duidelijke foto s met omschrijving,. Prijs kwaliteit, maat perfect. Zoals beloofd werd mijn pakketje direct geleverd de volgende dag. Jullie hebben er zeker een klant bij. Mvg,k.lazrak

Goeie website. Snel geleverd . Prima .

Zeer grote keuze en Kleine prijsjes .

Niet zo positied

3 artikelen besteld waarvan bleek dat er 2 niet voorradig waren. Dit was niet vermeld op de website bij aankoop.

SuperService!

Werd netjes gebeld dat het een pr dagen langer duurder maar kwam op tijd! Dus was geen probleem.

Snelle verzending met behulpzame klantenservice

Goede communicatie, snelle levering. Echt super!

Goede communicatie, snelle levering. Echt super!

Super!!

Goede en snelle communicatie en bijzonder snelle levering. Fantastisch!!

Supervriendelijk in de winkel en de web bestelling ook prima

Alleen, het brilletje is helemaal verbogen, krom, was in de brievenbus gepropt vrees ik 🙄 jammer, misschien volgende keer een sticker op de verpakking

Mooie kwaliteit, snelle levering, persoonlijk advies!

2 jassen besteld, volgende dag geleverd. Jassen zijn beide van hele mooie kwaliteit. Over de pasvorm ben ik persoonlijk gebeld, en hebben we besloten een andere maat te nemen (beide jassen vielen groot). Ben helemaal content en ruim voor carnaval voorzien van outfits!

Snelle levering, product naar verwachting.

Service!

Plezierig contact gehad met de klantenservice. Er wordt meegedacht en goed geadviseerd. Snelle levering

Pluspunten

Snelle verzending en goede kwaliteit van spullen. Ze denken ook echt met je mee wat super fijn is. Top gedaan!

Pluspunten

Zeer goed communicatie, snelle levering. Het product voldoet geheel aan de verwachtingen. Ik heb heel veel succes gehad moet het baby verkleedpak.

Pluspunten

Er werd netjes per mail contact opgenomen toen bleek dat een bepaald artikel in een bepaalde maar niet meer verkrijgbaar was. Ook werd er actief mee gezocht naar een alternatief en werd er ook rekening gehouden met de prijs. Ik ben zeer tevreden.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch