Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

De klant is echt koning

Pluspunten

Snelle levering en zeer netjes op de hoogte gehouden over de verzending via mail!

Pluspunten

Er was een klein probleem met mijn bestelling en er werd keurig netjes, en op tijd gebeld met de vraag. Geen klachten, stelde het zeer op prijs.

Pluspunten

Pluspunten

meedenkend, vlotte en vriendelijke service

het aangeboden product ook werkelijk kunnen leveren

Pluspunten

Snelle reactie bij artikel niet meer leverbaar. Alternatief geboden en meteen dezelfde dag verstuurd. Super klantvriendelijk

Kan ik zo niet bedenken

Pluspunten

Snelle levering (binnen 2 dagen, dus op tijd voor het feestje) , kwaliteit van de kleding uitstekend!

Pluspunten

Snelle levering, goede maten, zelfs ruim

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

verkeerde geleverd, er over opgebeld. uitgemaakt voor leugenaar, onbeschoft behandeld. ze dachten dat opdat ze het niet hadden ze maar iets anders opsturen, was ik vast wel blij mee. nooit hier iets online kopen

Pluspunten

Snelle levering.

Pluspunten

Zeer vlot besteld, alles dik in orde!

Pluspunten

Snelle service en flexibel... het geen je ziet, krijg je dus positief. , goede kwaliteit..

Voorlopig geen.

Pluspunten

Goede informatie, reële prijzen en snelle verzending

Pluspunten

Nadat mijn bestelde artikel belde de organisatie direct om te vragen of zij een soortgelijk artikel mochten meesturen, deze was zelfs duurder! Uitstekende service.

Pluspunten

Erg behulpzaam bij ons verzoek een bestelling naar de UK te verzenden. Vriendelijke service, snelle verzending en afhandeling. Zeer tevreden!

Pluspunten

Goede kwaliteit snelle levering

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke website, goed ingepakt.

Geen.

Pluspunten

Snelle en adequaate reactie op bestelling toen het item niet voorradig bleek.

Pluspunten

Persoonlijke benadering over de bestelling, en netjes verzonden

Pluspunten

Snelle bezorging

Pluspunten

Prima service snelle verzending ze doen hun best voor de klant.TOP

Pluspunten

Goede website overzichtelijk

Pluspunten

Snelle en vriendelijke service

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch