Goed spul, slechte communicatie

Online een bestelling gedaan. Op de site staat voor 14 uur besteld is morgen in huis. Dit was helaas een week later pas in huis. Geen communicatie vanuit Hoofs hierover. Geen excuses , niks. Jammer.

Goed maar wel te laat bezorgd als de bedoeling was

Altijd lekker snel en mooi optijd

Wij zijn al geruime tijd internet klant Goede service en producten van top kwaliteit ga zo door toppers

Ruime keus, snel geleverd

Breed assortiment om uit te kiezen, gebruiksvriendelijke internetsite en snelle levering.

Mooi truitje

Mooi en lijkt kwalitatief goed truitje, maat groter besteld dan normaal en paste perfect

Levering duurde een week maar was uiteindelijk op tijd binnen dus prima

Snelle levering, goede kwaliteit!

Levering was veel te laat ondanks toezegging van eerder moment van leveren

Levering was veel te laat ondanjs toezegging van eerder moment van leveren.

Ik zit nog steeds op mijn bestelling te wachten

Ik heb twee weken geleden 6knopen besteld en betaald en deze zijn nog steeds niet geleverd.Echt heel slecht. Ik weet niet wat ik moet doe om deze te krijgen.

Uitgebreid assortiment. Snelle levering

Komen afspraken na.

fantastisch!

Prima producten en service!

Jurk in 1 dag kapot

Vandaag was het dan zover carnaval op school. De Wednesday jurk kostte ons 20euro. Niet super duur, maar wel duur genoeg dat je niet verwacht dat de jurk in 1 dag kapot is. De jurk bestaat uit meerdere lagen en 1 laag is helemaal los van de boventop. Gezien de delicate stof, zie ik ook niet hoe dit gemaakt kan worden. Erg jammer! Verzending ed waren wel prima.

Mooie producten, veel keus

Veel keuze en snelle verwerking. Een product was niet meegeleverd maar daar kreeg ik snel een creditfactuur voor.

Supernetjes

Snelle verzending en goede kwaliteit verkleedkleding voor een goede prijs. Heel erg blij mee.

Was top zeer tevreden

Het is een prachtige jas maar helaas te klein ,ik heb de jas moeten terug sturen .groetjes D horsman

goed. Maar wat traag in de afhandeling

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had zag ik dat ik nog iets vergeten was en heb direct een mail gestuurd met de vraag of zij dit aan mijn bestelling konden toevoegen. Niets hierop gehoord. Jammer hoor. de bestelling wel zoals besteld ontvangen. Kwaliteit van de stof is prima. Graag uw reaktie

Geen reactie op mijn klacht per mail.

Ik heb een verkeerd artikel ontvangen, hierover heb ik direct een mail gestuurd. Helaas tot op heden nog geen reactie mogen ontvangen.... Super balen. Want nu heb ik iets wat ik niet nodig heb. En wat ik wel nodig heb, heb ik dus niet.

De batik lap die ik had besteld werd snel geleverd, dus dat was prima. De enige verrassing was dat de lap maar aan 1 kant was bedrukt. dat is eigenlijk nooit zo met batik en had ik dus niet verwacht. Het werd ook niet vermeld in de tekst bij het product, of ik heb niet goed gekeken. Het zou goed zijn om dit soort dingen wel te melden.

De bestelling was super, een klein beetje vertraging, vanwege de carnaval ,maar alles is goed gekomen,

Snelle levering, geweldig assortiment, top!!

Super, mooi assortiment, snelle levering en verpakt in een vrolijk doos. Je krijgt gewoon zin om je te verkleden.

Mooie Kwaliteit

Mooie kwaliteit voor een goede prijs

Duurde lang en verkeerde spullen.

De kleding is zoals de foto, helemaal leuk! Wij hebben alleen wel 2 weken moeten wachten voordat het binnen was. Na een week bericht gekregen dat sommige artikelen niet meer leverbaar waren. Zelf 2x gemaild maar geen bericht terug gehad. Helaas ook de verkeerde maat broek gekregen, s ipv xxl.

Snel geleverd!

Bestelling was snel in huis, zeer tevreden!

Mooie tooi, goede prijs, service kon beter

Mooie verentooi voor goede prijs, zit ook goed. Werd pas een week na bestelling verzonden. Eerder al per mail gevraagd wanneer het verstuurd zou worden, maar nooit een reactie op ontvangen. Dacht even dat het niet meer geleverd zou worden en ik m'n geld kwijt was. Gelukkig na een week toch mijn bestelling nog op tijd ontvangen. Niet geschikt om last minute nog iets te bestellen dus.

Alaaf

Snel thuis bezorgd blouse past perfect toppie

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch