Snel en gemakkelijk

Prima! Alleen retour procedure niet duidelijk.

Prachtig jasje en broek, alleen…… Voor de prijs mogen de knopen wel beter worden vastgezet voordat k m aan had as er al 1 verloren en er zaten geen reservekopieën bij Heel jammer

Lange levertijd , verkeerd artikel geleverd

Veel te lange levertijd en na lang wachten verkeerd artikel ontvangen .

Super mooie emblemen en heel leuk tasje. Exact zoals op de site.

Ik kan Hoofs aan iedereen aanbevelen. Zoveel keuze en ideeën. En als je in de buurt bent ga dan zeker naar de winkel. Die is zo FANTASTISCH. Ik word er heel blij van

Duurde veelste lang

Ik heb bijna 2 weken gewacht op een voorwerp die gewoon op voorraad was, ik heb 2x moeten bellen om te vragen waar het nou bleef. Ik heb hetzelfde voorwerp op Partywinkel.nl besteld en die was de volgende dag gewoon binnen. Ik bestel hier nooit meer

Super kwaliteit en vlot bezorgt

Ruime sortering, duidelijke internetsite en vlot bezorgt.

Zeer slecht

Heb 2 dingen besteld, na 1 week proberen te bellen, niet bereikbaar. Dag erna word ik gebeld dat er 1 product niet op voorraad is en 2 dagen later zou binnen komen. 5 dagen daarna nog niks gehoord, weer gebeld.. niet bereikbaar. Uiteindelijk werd ik gebeld dat ze dat product niet meer krijgen en de rest van mijn bestelling de volgende dag zou ontvangen. Dit duurde ook 3 dagen. En het geld van het andere product wacht ik ook al bijna een week op!! SCHANDALIG!

Verkeerde aantal binnen gekregen

Ik had 18 brillen besteld en er is slechts 1 geleverd.

Mooie kwaliteit

Geleverd zoals besteld maar duurde relatief lang

Producten zijn geleverd zoals ik had besteld. Prima producten. Maar vond dat het redelijk lang duurde voordat ik het ontvangen heb.

Lang moeten wachten op levering, nu nog niet alles

Niets dan lof over het assortiment, dat is helemaal prima. Wel helaas lang moeten wachten tot alles geleverd was en nu nog steeds hebben we niet alles binnen. Blijkbaar is er een pakketje ergens tussen Hoofs en Post.nl blijven steken.

Slecht

Shirtjes besteld in maat L XL lijkt wel een S, wil ik deze terugsturen kost het mij €7,95 en ruilen kan niet, want dan betaal je weer opnieuw verzendkosten. Dus slechte ervaring en bestel dus bij deze niets meer bij jullie

Prima de site is overzichtelijk en duidelijk

Mijn Ervaring met Hoofs is prima en de levering is snel en goed.

Zeer slechte communicatie

Op de website staat: Is je bestelling voor 14:00 uur geplaatst? Dan zorgen wij ervoor dat je jouw kostuum of feestartikelen de volgende werkdag al in huis hebt. Bestellingen die je op zaterdag of zondag plaatst, ontvang je de dinsdag daarop. Kan iets niet de volgende werkdag worden bezorgd, dan laten wij het zo snel mogelijk nog weten. Wegens drukte kan in de weken vóór de carnaval de levertijd langer zijn. Ruim voor carnaval iets besteld. Na 1 week nog niets gehoord. Een mail gestuurd, want op de website staat: Doordat onze webshopmedewerkers ook druk bezig zijn alle bestellingen zo snel mogelijk bij je thuis te bezorgen, zijn wij telefonisch niet altijd bereikbaar. Alle mailvragen worden in behandeling genomen en zo snel mogelijk beantwoord. Geen enkele mail is beantwoord (ja, ik heb ook de spambox gecontroleerd) en telefonisch waren ze helemaal niet te bereiken. Na 3 weken de bestelling ontvangen.

Snel en service gericht

Nvt

Nette website en snel verstuurd

Omschrijving van kleding kan wat beter en verzendstappen mag iets meer zijn, Na bestellen miste ik de informatie van verzenden. Ik heb geen account en wil graag de mogelijkheid hebben om dit in te zien, zonder een account te moeten aanmaken. Wel prachtig kostuum.

Snelle behandeling. Goed product

Duidelijke website, keurig verpaktee zending en op tijd

kwaliteit is goed, snelle levering

goed en snel

Late levering en en slechte communicatie

4 weken voor carnaval pakken besteld mooi op tijd want als het niet pas kan het nog terug .... Na 2 weken nog Niks ook geen berichtje. Na telefoontje kreeg ik te horen dat het in back order was, eind van de week zou ik het in huis hebben. Maar niks,... E mail gestuurd .. geen reactie .. dus weer bellen. Kreeg weer te horen staan in back order.... Maar ja dat zeiden jullie vorige week ook. Maar nu zei het echt komen eind van de week.... Ik kreeg idd een mail dat ze onderweg waren maar ook daar nog paar dagen op moeten wachten. ... Na 3 weken waren ze daar dan eindelijk... Pakken vielen klein uit maar gelukkig hadden we al een maat groter besteld want terug sturen was geen optie meer...... De pakken waren wel super leuk.

Besteld en op tijd geleverd

Besteld en netjes ingepakt op tijd gekregen.

Mooie producten, onterecht hoge verzendkosten

Wat een leuke webwinkel! Producten zijn mooi, assortiment is uitgebreid en mijn bestelling werd netjes verpakt geleverd. Alleen jammer dat ik moest betalen voor pakketpost terwijl het brievenbuspost was. Hierdoor duurde de levering uiteindelijk ook langer. Dus twee keer pech. Desalniettemin erg blij met hetgeen ik ontvangen heb!

Slecht

Bleek dat artikel niet op voorraad was. Duurde erg lang. Heb zelf 3 keer moeten bellen. Zelf Van van hoof zelf niets vernomen over vertraging.

Slechte communicatie

Het was dom van mij om carnavalsstoffen te bestellen bij een zaak die tevens een carnavals zaak is, hierdoor is het natuurlijk topdrukte. Het jammere is dat er nergens een verwachte levertijd te vinden is. Op mailtje met die vraag is geen antwoord gekomen. Bellen duurde bijna een week voordat ik iemand te pakken had. Deze verzekerde mij dat de stoffen die dag nog verstuurd zouden worden en dus de volgende dag in huis. Ruim een week later kreeg ik verzendbevestiging. Inmiddels had ik andere stof elders gekocht maar op een mailtje om eventueel te annuleren kwam ook geen antwoord. De stoffen zijn mooi en onbeschadigd binnengekomen. De kwaliteit is prima, alleen jammer van de communicatie en meest teleurstellend was de valse belofte dat het er aan zou komen en dus niet kwam. Aanvulling op het antwoord aanbevelen? Ja; maar niet als je krap in tijd zit vlak voor carnaval ;)

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch