Snelle levering.

Lange verzendtijd, geen communicatie

Lange verzendtijd omdat er iets niet op voorraad was. Uiteindelijk na een telefoontje van mijn kant waarbij ze aangaven dat er iets niet op voorraad was, de bestelling toch binnen gekregen. Gelukkig op tijd besteld. Wel tevreden hoor!

Retour duurt te lang

Retour is al meer als een week binnen bij hun. Je hoort er niks over en geld nog steeds niet terug gestort. Op mail nog geen reactie.

Slecht product en slechte klanten service

Nadat het product al twee dagen later dan gezegd werd geleverd, wat ik op zich niet heel erg vond. Bleek het product echt anders te zijn dan het plaatje. Kleuren zagen er goedkoper uit, maar vooral, in plaats van tot de knieen, kwam het tot mijn navel. Ook was het kapot, zowel de hoed, die overigens ook anders was dan het plaatje, als een aantal ringetjes waar een koord doorheen moest waren kapot. Na ruim 1.5 week nog steeds geen reactie van de klantenservice. Telefonisch wel contact gehad, die zeiden alleen dat het echt dezelfde was als het plaatje en vergaten voor het gemak even dat het ook kapot was. Ik kon het wel terug komen brengen, maar ik vond het zelf niet oke om twee keer verzendkosten te betalen voor een kapot en anders dan verwacht product. Dan moest ik maar mailen... Zou fijn zijn als er dan ook reactie komt. Nu is het over een paar dagen al carnaval en heb ik weinig andere opties meer. Heel teleurstellend.

Slecht

Jullie zijn heel slecht te bereiken, niet via telefoon en niet terug mailen vind ik zeer slecht.heb uiteindelijk mn product gekregen. Maar zeker een week later als mn vriendin , tegelijk besteld. Zal niet snel weer iets bestellen, sorry

Snelle levering vlak voor carnaval

Product komt overeen met de foto op website. Niet duur

Bestelling laat en niet compleet

Anderhalve week na mijn bestelling maar eens gebeld met Hoofs (op email en messenger werd niet gereageerd). Bleek dat een deel van de schoenmaten die ik in de webshop besteld had niet meer op voorraad te zijn. Het deel wat er nog wel was is toen verstuurd. Duurde ook nog wel een kleine week voordat het geleverd werd. Creditnota voor niet leverbare schoenen was snel binnen en ook snel teruggestort.

Zeer goed !

Product was goed verpakt ! Snelle levering en ik werd goed op de hoogte gesteld . Top bedrijf !

Snel geleverd, goed verpakt,

Top winkel

Mooie winkel

snelle levering, kwaliteit niet super...

Ik bestel altijd emblemen, nu was mijn jasje aan vervanging toe dus heb ik een jasje besteld. Zoals gewoonlijk was het keurig op tijd binnen. Ook alle emblemen en dergelijk kwamen altijd keurig netjes op tijd binnen. Alleen de kwaliteit van het nieuwe jasje is erg slecht. Ben al een paar knopen verloren en de naad op de rug is al losgelaten. Dit is wel jammer, want hij was niet goedkoop..

Slecht

Bestelling geplaatst en direct betaald, maar geen bevestigingsmail ontvangen. Driemaal gemaild naar het mailadres, maar geen reactie. Contactformulier ingevuld, maar geen reactie en ook nog geprobeerd te bellen, maar de telefoon wordt niet aangenomen. Al met al ben mijn geld kwijt geen producten ontvangen en geen reacties via alle mogelijke communicatiemiddelen.

Slecht

Pakket niet ontvangen en geen reactie op mijn mails hierover.

Mooie bakjes artikelen waren zoals verwacht

Artikel was zoals omschreven goed en stevig verpakt zag er keurig uit.

Lang moeten wachten maar moeite waard

Na een week waren mijn strijkemblemen binnen. Erg netjes verpakt en van goede kwaliteit. Jammer dat PostNL er een week over heeft gedaan om te bezorgen.

Snel geleverd, helaas blijven emblemen niet plakken

Emblemen blijven niet zitten.. erg jammer! Snelle levering, verder een goede, gebruiksvriendelijke website

Tevreden

Snelle en goede service

De beloofde 1-2 werkdagen levertijden werd 1 week

Als er op de website staat dat de levertijd 1-2 werkdagen is en het wordt 1 week draagt dit niet bij aan een positieve ervaring. Als je dan tussentijds ook nog een mailtje stuurt, dat nooit wordt beantwoord… De kwaliteit van de spullen was overigens wel top! Dus als levertijd niet uitmaakt, dan kun je hier prima bestellen.

Slechte service

Slechte service op alle fronten, beantwoorden geen mails

Klantenservice Online ondermaats

Mijn recente ervaring met de online klantenservice was zeer teleurstellend. Mijn bestelling (van begin januari) werd twee weken later pas verstuurd, terwijl alles op voorraad was en geen reactie op email mbt mijn vraag mbt de status. Vervolgens was de bestelling niet in orde, een verkeerd artikel werd geleverd, ook hiervoor moeten bellen (wederom geen reactie op mail) en zeer onvriendelijk geholpen. Alsof het mijn eigen fout was. Uiteindelijke ruilproces verliep wel goed geautomatiseerd. Volgend jaar bestel ik ergens anders.

Snelle en correcte levering. Zeer tevreden

Mijn bestelling is niet binnen gekomen

…..

Wij waren zeer tevreden Super snelle levering Dank jullie wel hiervoor

Super snelle levering

Netjes en snel thuisbezorgd

Duidelijk mail verkeer en telefonisch goed bereikbaar.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch