Positief

Mooi aanbod, vriendelijke klantendienst, snelle levering, interessante orijzen !

Slechte communicatie

Geen mail ontvangen toen bestelling vertraagd was

Snelle levering, fijne producten.

Mijn geld nog niet terug bij retour, beeld te klein

Mijn geld nog niet terug van retour

Grote collectie

Goed geholpen en zeer ruime keus .

Snelle levering gekregen.

Super snelle levering. Precies gekregen wat omschreven stond, mooie kwaliteit jas met juiste maat omschrijving. Nu op naar het feest, ALAAF.

Snelle service en juiste maat

Helemaal tevreden over levertijd, kwaliteit en maat

Snel besteld, bezorging liet op zich wachten

Bestelling verliep vlot, bezorging duurde iets langer maar dat is begrijpelijk in deze periode.

bestelde voldeed aan deed verwachting

het bestelde was geheel volgens de verwachting

Netjes thuis bezorgd

In de winkel was onze maat niet meer beschikbaar en via de site kon ik deze wel bestellen in onze maat.Apart dat het zo wel kon maar we zijn er heel blij mee.

Levering opgehaald

Goede stoffen en Fournituren, maar levering is echt bagger, werdt gegarandeerd dat snelle levering was vandaar ook deze site gekozen. Uiteindelijk maar vanaf Amersfoort er heen gereden ivm dat ik het echt nodig had. In de winkel te horen gekregen we zijn bezig en hebben we pech, na een gesprek met waarneer ik besteld had toch alles mee gekregen maar ja dat koste me dus nog ook parkeer kosten en benzine kosten. (Mailen er geen kreeg ik niks te horen en een telefoon gesprek kon niet tot stand komen zelfs na 6 keer bellen en de feestwinkel bellen, belachelijk) Als je daar in de buurt woont is de winkel vast heel top maar denk niet dat ik nogmaals zou bestellen als ze zo doen.

Waar voor je held

Niet goed gecommuniceerd

Slecht gecommuniceerd

Goed en snel

Mooie collectie en snel geleverd.

Geweldige feestwinkel

Voor de eerste keer naar Hoofs feestwinkel geweest. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Heel veel leuke kleding en accessoires. Ben daar in 1 keer geslaagd. Reden om vaker terug te komen.

De winkelervaring is beter

De levertijd was lang (8 werkdagen) vergeleken met andere winkels. Er ontbrak een item van mijn bestelling bij aankomst, meteen gemaild maar tot op heden nog steeds geen enkele reactie op gehad. Jammer want laatst in de winkel geweest in Den Bosch en daar was de ervaring uitstekend.

22 dagen verzendtijd en verkeerde pakketpunt

Op de website staat er snelle levering. 22 dagen na bestelling krijg ik een berichtje dat mijn bestelling is verzonden. Nu ligt het niet op het afgesproken pakketpunt, maar een pakketpunt verder weg. Nog geen antwoord gekregen op mijn mail dat ik het pakket helaas niet meer kan en wil ophalen en graag een terugbetaling wil.. ik bestel hier niet meer opnieuw.

toch een aanrader

Na een weekje wachten een mailtje gestuurd, de dag erna bestelling verzonden, beetje pech met een item dat stuk was, maar dit kan niet aan de verkoper toegewezen worden daar het item in fabrieksverpakking was, al bij al toch een aanrader

Website werkt niet helemaal lekker. Zoekfunctie of telefoon doet het wel, maar als je vervolgens iets aanklikt krijg je een error. Kwaliteit van pak is goed. Verzending en verpakking ook prima

Stof prima, maar wachttijd door drukte van 3 weken is te lang.

Prima als het druk is, maar het is dan wel fijn als iemand bereikbaar is om een status-update te geven. Dit was echter niet het geval. Er was telefonisch een adreswijziging aangegeven, maar ook die is uiteindelijk 'vergeten'.

Ruime keus en snel geleverd

Een ruime keus en snel geleverd.

Slecht, pakket nooit gevonden en te laat

Had bestelling 3 weken geleden geplaatst, vorige week belde ik waar de bestelling bleef en toen was die de volgende dag zogenaamd onderweg {woensdag) en donderdag bezorgd. Echter hebben mijn collega's het pakketje nooit gevonden en moesten we weg naar het buitenland waarvoor het pakketje was. Nu volgende week bij terugkomst kijken waar het pakketje dan in godsnaam is en terugsturen want we hebben er niks meer aan.

Slecht

Heb emblemen besteld en niks binnengekomen. Het post bedrijf die het zou bezorgen gemaakt en gebeld word niks mee gedaan geen e-mail terug geen telefonisch contact terug gekregen. Maar wel me geld kwijt en geen embleem binnen stuur hoofs e-mails krijg niks te rug gestuurd of eventuele informatie er over.

Heb het voor de 2e keer besteld. Deze keer voor mijn dochter, zij was er weg van.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch