Snelle levering en prima product

Snelle levering en het product was ook goed

Goed snelle levering

Prima ruime keuze aan artikelen

Artikel was snel verzonden

De bezorging liet op zich wachten

Snel bezorgd

Het bestelde werd snel en keurig verpakt bezorgd

Is prima

Alleen kleding van tops en zo vallen kleiner uit,en dan terug sturen is duur.

Zeer tevreden!

Een goede en snelle levering van een perfect zittend jasje!!

lang wachten op bestelling

lang wachten op bestelling

Goed!

Harry potter spullen besteld. Ging makkelijk en werd netjes bezorgd! Top!

Het duurde bijna 2 weken voordat mijn bestelling binnen was.

Bestelling te laat binnen dus retour gestuurd

Mooie kinderhoek. Leveren duurde wel even

Ruime keuze. Correcte levering

Afspraken worden nagekomen. Mooie jas voor passende prijs.

De 3e keer online bestellen was onvoldoende klantgericht

De 3e keer dat ik online stof bestelde, heb ik pas na 3 weken de stof ontvangen, na herhaaldelijk geinformeerd te hebben waar het stofpakket bleef. Als antwoord kreeg ik steeds dat het erg druk was. Verder heb ik om iemand aan de telefoon te krijgen alle keuzes van het keuzemenu herhaaldelijk gebeld.

2 weken kunnen wachten om vervolgens verkeerde maat te krijgen

Ik had 11 januari een bestelling geplaatst, er stond toen dat dit item voorradig was maar dat bleek niet zo te zijn. Nadat mij verteld was dat het uiterlijk 21 januari binnen zou komen, werd deze 24 januari pas bezorgd. Vervolgens is het item dat ik heb ontvangen ook nog de verkeerde maat. Het Item is inmiddels uitverkocht in de juiste maat. Ik heb gemaild of ze hier nog iets mee konden doen maar geen reactie ontvangen….

Super slecht

Word niet op mail gereageerd .na bellen wordt er ook niks geleverd. Levering heeft meer dan 4 weken geduurd

te lange levertijd

Na mijn bestelling 2 mails verstuurd ( zonder reactie) daarna nog 3x moeten bellen wanneer ik mijn bestelling mocht ontvangen. Werd elke keer verteld, deze wordt ingepakt en vandaag verzonden. Na meer dan 2 weken, dan eindelijk mogen ontvangen. De producten zijn overigens goed, maar geen optie voor last-minute bestellingen dus.

mooi

Mooie stoffen voor een zeer voordelige prijs

SLECHT

1,5 week moeten wachten op mijn bestelling. Terwijl op hun website staat "snelle levering" De levertijd is momenteel 1-2 werkdagen......nou echt niet!!! 2x gebeld met de winkel, er werd gezegd, een beetje snauwend u moet echt wachten op een bericht van ons. Wel heel toevallig dat na de 2x bellen s'avonds een mail door hun gestuurd was. Heeft het nog 2 dagen geduurd voordat het bestelde binnen was. Of ik nog ooit ga bestellen bij hun, echt niet! De groeten

Mooie zaak goed en vriendelijk personeel

Goede service en prijs-kwaliteit

De bestelde artikelen kwamen overeen met de webshop en waren van goede kwaliteit. Bezorging was conform afspraak.

Veel te late levering zonder even bericht te doen.

Ruim anderhalve week op mijn bestelling moeten wachten waardoor het te laat binnen kwam, ook geen bericht van gehad. Iemand van Hoofs die in de winkel stond aan de lijn gehad en die was nogal onverschillig!

Zoals men het graag heeft

Besteld, bezorgt alles.volgens de gemaakte afspraak, heerlijk!

Veel te lange levertijd.

Veel te lang moeten wachten op de spullen. Jas mist 3 knopen al 3 weken aan het wachten nog steeds niks ontvangen. Pattycoat stuk , terug gestuurd nog geen geld terug gekregen.

Behulpzaam personeel Heel veel keus

Leuke carnavals jas besteld. Maat valt goed. Binnen een week geleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch