De shirtjes die we besteld hadden waren precies zoals verwacht. De levering duurde alleen wat langer dan verwacht, maar dat lag aan de post Nl.

Snelle en goede levering

Slecht product

Je kijkt door de stof heen, zo dun

Gewoon,het gaat makkelijk En telefonisch contact gehad,ennook dat was heel vriendelijk en behulpzaam

Leveren veel te laat

Bestelling pas na 2,5 week ontvangen jpv de beloofde 1-2 werkdagen. Zijn niet bereikbaar voor informatie over de status van de bestellen. Een deel van de bestelling heb ik te laat ontvangen en is nu dus eigenlijk overbodig, maar retourneren kost ook weer geld. Heb dat deel nog proberen te annuleren, maarja er was geen contact te krijgen. Ik begrijp dat deze periode druk is, maar communiceer dan duidelijk op de website wat de levertijd is of gooi de webshop dicht als het jullie het niet aankunnen.

De medewerker wilde mij niet tegemoet komen in de verzendkosten

De medewerker wilde mij niet tegemoetkomen in de verzendkosten. Terwijl ik wel heb uitgelegd dat ik al extra verzendkosten had vanwege het omruilen van een andere maat en ook per ongeluk een dubbele bestelling had geplaatst.

Onjuist product geleverd

Product voldoet niet aan productomschrijving. Heb hierover gemaild hoe op te lossen, 7 werkdagen verder en 0,0 reactie. 2e mail verstuurd. Ga morgen maar proberen te bellen. Retourneren kost mij geld, terwijl het niet mijn fout is.

Bestelling niet compleet

Bestelling niet compleet, en daarna niet gelijk na leveren. Waardoor het nu te laat binnen komt. Plus ook niet goed bereikbaar zijn. De telefoon word niet opgenomen.

Veel keuze maar......

Het is een geweldige site met veel keuze maar enige kleine minpuntje is dat ze soms vergeten te melden is dat de maten wat kleiner uitvallen dan wat het zou moeten zijn Bv ik heb een rokje besteld maat XXL-3XL, toen ik het ging passen thuis dan kreeg ik het niet over mijn kont Ik heb een maat XL dus zou normaal geen probleem moeten zijn maar als ik het rokje over mijn hoofd doe en zo naar beneden dan past het wel , is wel jammer dat het zo moet aantrekken

Leverde niet

Mijn bestelling was niet geleverd, bleek niet verzonden te zijn terwijl er op de site staat : ‘vandaag besteld morgen bezorgd’. Ik had contact opgenomen omdat het langer dan 1,5 week duurde. Ik kreeg geen contact, wel mijn pakketje eindelijk.

Geen reactie

Ik heb een aantal mails gestuurd met een vraag over verzendkosten. Deze kwamen namelijk niet overeen met de kosten die op de site stonden. Ik had hier graag antwoord op gehad maar dit heb ik nooit gekregen. Baal er erg van.

Erg klant onvriendelijk

Als ik iets in Ned bestel verwacht ik het minstens binnen een paar dagen te krijgen. Zoniet dan vind ik het netjes dat je op de hoogte wordt gebracht van wat er aan de hand is. En niet dat ik naar drie weken er zelf achteraan moet. En dat het nog eens 2 weken duurt voordat ik het in huis heb. Slechte zaak.

Snel en goed

Mooie kwaliteit, en snelle levering

Retourzending

1 week geleden retourzending gedaan. Nog niks vernomen

In goede orde en snel ontvangen

Goed verpakt en in goede orde en snel ontvangen.

Slow delivery and no customer service

It took almost one month to deliver some fabric that the website claimed was in stock and could be delivered within 3 days. When I tried contacting the company for a status update on my order, there was no response from customer support either through the online contact form or through email. I sent several inquiries over the course of 2 weeks and received NO replies. Your business is a huge scam and I will never purchase anything from you ever again. I will also inform everyone I know to avoid your store.

• Would you recommend us? No

Slecht

Jullie zijn telefonisch NIET bereikbaar. Tien dagen wachten op een bestelling die door de brievenbus kan!!! Zelfs in een drukke tijd voor carnaval is dit slechte service!!!!!

Grote keus, snelle levering

Op de website is meer dan voldoende keus. Snelle levering

heel goed

goeie bezorging en goeie kwaliteit

Winkel is goed, online echter vreselijk

Hoofs heeft het ruimste aanbod van carnavalskleding, naar de winkel gaan in den bosch is top, maar online bestellen hebben ze niet op orde. Tot twee keer toe moest iets opnieuw verzonden worden vanaf hoofs

Groot assortiment

Groot assortiment en supersnelle verzending.

goede verzending en prima kwaliteit!

goede service

Top!!!!

Altijd goede service! Super blij met de producten die ik bestel!

Keurig verpakt, artikel zoals afbeelding levertijd zoals afgesproken was.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch