Snelle levering, netjes verpakt.

Geen reactie van klantenservice

Er is iets verkeerd geleverd, geen probleem dit kan gebeuren. Ik heb hierover 2x een e-mail gestuurd zonder reactie. Jammer. De overige producten waren wel goed geleverd en ook goed van kwaliteit.

Geen communicatie en verzending duurt relatief lang

Aantal malen contact geprobeerd te zoeken en zelfs naar de fysieke winkel geweest om te vragen of überhaupt mijn bestelling in goede orde was ontvangen. In de winkel werd aangegeven dat de Webshop afgesplitst is en dat communiceren met de webshop lastig is. Dit gaat ten koste van de goede naam van de fysieke winkel. Op de website staat geen, juist of duidelijk e-mailadres en er wordt niet gereageerd op vragen die via de e-mail aan de webshop gesteld worden. Ernaast is de tijd tussen de bestelling plaatsen (15 januari besteld en 26 januari ontvangen) en deze geleverd krijgen 'lang' voor een bestelling in dezelfde stad.

Leuke carnavalsbatchs besteld snel geleverd. Mooi goede kwaliteit Echte aanrader

Hele lange levertijd en totaal geen contact mogelijk

Normaal gesproken ben ik altijd tevreden over Hoofs. Maar dit was nu echt te schandalig voor woorden. Ik heb meer dan 3 weken op mijn bestelling moeten wachten. Zowel telefonisch als per mail was er geen contact mogelijk, dus ik wist ook niet of ik kon fluiten naar mijn bestelling en dus mijn geld. Mijn eigen deadline ook niet gehaald door de vertraging terwijl ik dacht dat ik op tijd was met bestellen. Ik weet niet of ik ooit nog een bestelling zou plaatsen bij Hoofs.

Goede service en netjes optijd geleverd

Besteld 2 dagen later netjes thuis bezorgd

Prima.

Makkelijk te bestellen. Snelle levering.

Retour

Te weinig informatie over mijn retour artikelen, en misschien met Klarna betalen. Nu mijn keuze ergens anders gemaakt doordat ik eerst mijn geld moet terug krijgen.

Goede levering van produkt

Prima product, levering ging even via omwegggetje, maar kreeg daar direct bericht over. Helemaal prima. Product is zoals afgebeeld en is prima.

Niet te bereiken

Het heeft bijna 2 weken geduurd voor ik mijn bestelling binnen had. De producten waren overigens prima in orde. Maar het bedrijf was dagen lang niet bereikbaar en ook mijn mails werden niet of onjuist beantwoord. Ik had een account aangemaakt maar kon daarin niets vinden over mijn bestelling. Kortom: product prima maar bereikbaarheid/ service waardeloos.

Mooie emblemen

Postnl had 3 dagen vertraging ik moest dus erg lang wachten omdat ze dit pas laat aangaven. De emblemen zijn wel heel mooi

Super leuke spullen

Snel besteld makkelijk te vinden op site en verzending werd je ook op de hoogte gehouden.

Jas slecht materiaal

Ik wacht nog steeds op mijn geld en antwoord op mijn mails ivm een retour. Ik heb ook leggings besteld hoop dat het kwaliteit is.

Erg slecht

Pakket is al 2 weken ‘onderweg’? Meerdere keren telefonisch proberen contact op te nemen, maar geen enkele keer gehoor. Een mail gestuurd, waar ook nooit antwoord op is gegeven? En wel mailtjes sturen hoe de service is? Erg slecht dus.

Top!!

Embleems besteld en 2dgn erna waren ze binnen.

Winkel en Webshop

20 januari een carnavalsjas gescoord. Het was erg druk en iedereen deed zijn of haar best en waren aardig! Daar is niks mis mee! Bij thuiskomst bleek dat er een knoop miste.. Wat balen zeg van zo’n dure jas ( 130,- ) Ik besloot zondag 21 januari een foto te maken met een nette aardige mail ( pak het er maar eens bij ) waarin oa staat dat ik een te gekke jas gescoord had, jammer van die knoop enz enz dat ik nog een broek e.d. via webshop ga bestellen en of júllie misschien nieuwe knoop bij deze bestelling zouden willen meesturen… Het is inmiddels 1 februari, dus 10 dagen verder…… Ten 1ste heb ik NOOIT geen énkele reactie gehad op deze mail —> klantenservice is dus 0,0! Hoe druk ze het ook hebben áls klantenservice slecht is ben ik klaar! Zónder klanten zijn jullie nergens! Hebben jullie het geluk dat het ontzettend druk is maar dan geen service meer voor de klanten? Belachelijk! Dan word er bij de webshop gezegd dat het 1-2 werkdagen in huis is. Zondags besteld ik had het zaterdags. Ook daar is niet helemaal iets goed gegaan. Dus alles bij elkaar kom ik op een gemiddelde van 2 sterren. Heb 200,- naar dit bedrijf gebracht. Had deze liever aan een kleinere zelfstandige gegund die er wél is voor de klanten met een klantenservice. Ik kreeg dus wél een mail of ik tevreden ben over Hoofs en of ik mee wilde werken aan een beoordeling. Nou bij deze wilde ik dit wel een keer doen!

Levering was op tijd, bij mijn bestelling ontbrak 1 stuks (ik had er twee besteld, twee betaald, er werd er maar één geleverd) na een telefoontje werd er direct een tweede nageleverd. Bedankt voor dit vertrouwen!!

Mooi en kwaliteit

Ik heb o.a. voor mijn zoon wat (leger) assecoires gekocht en hij is er ontzettend blij mee. Want voor een klein prijsje krijg je echt kwaliteit, het gaat niet direct kapot en heeft licht en geluidseffecten. Hij heeft nu al weken voorpret en echt zin in Carnaval

Hele leuke spullen en snelle service

Bovenstaand is duidelijk genoeg

Super leuke winkel super leuk personeel

Niet compleet

Had 2 pakken besteld maar heb er maar 1 ontvangen

Mega lange verzend tijd

Duurde 1,5 week om een rits te versturen waardoor ik ergens anders een alternatief moest kopen waardoor dit dus een geldverspilling was. De ritsen zelf zijn wel goed.

Veel te lang gewacht en het verkeerde ontvangen

Via Google kom ik op de site van Hoofs stoffen en fournituren direct op de pagina van het product wat ik zocht. Vandaar bestel ik het direct, want in de footer van de site staat dat ze snelle levering hebben en een week later is de wedstrijd al waarvoor het pakje nodig is. Na een paar dagen heb ik nog niks ontvangen, waarna ik bel en te horen krijg dat ze langere levertijden hebben en ik een week moet wachten, omdat het zo druk is. Als ik dat op de pagina zelf, of in de footer, of bij de bestelling plaatsen had gezien, had ik een andere site gezocht waar ze hetzelfde product verkopen. De dame aan de telefoon zei dat ze niet op elke pagina deze tekst kunnen zetten, maar inmiddels staat de tekst op elke pagina. Ik krijg idd na een week wachten mijn product, maar het is niet de kleur die ik besteld heb. Ik heb een alternatieve oplossing moeten maken, want tijd om ander band te bestellen is er niet meer.

Kwalitatief erg goede en mooie producten!

Kwalitatief erg goede en mooie producten! Levertijd ruim een week. Wel enkele weken voor carnaval.

Te lange levertijd.

Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. Ik dacht bestel op tijd voor een vrouwluuzitting maar helaas pindakaas geen schmink. 2 keer moeten bellen. Uiteindelijk gekregen maar te laat.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch