Super leuke spullen

Snel besteld makkelijk te vinden op site en verzending werd je ook op de hoogte gehouden.

Jas slecht materiaal

Ik wacht nog steeds op mijn geld en antwoord op mijn mails ivm een retour. Ik heb ook leggings besteld hoop dat het kwaliteit is.

Erg slecht

Pakket is al 2 weken ‘onderweg’? Meerdere keren telefonisch proberen contact op te nemen, maar geen enkele keer gehoor. Een mail gestuurd, waar ook nooit antwoord op is gegeven? En wel mailtjes sturen hoe de service is? Erg slecht dus.

Top!!

Embleems besteld en 2dgn erna waren ze binnen.

Winkel en Webshop

20 januari een carnavalsjas gescoord. Het was erg druk en iedereen deed zijn of haar best en waren aardig! Daar is niks mis mee! Bij thuiskomst bleek dat er een knoop miste.. Wat balen zeg van zo’n dure jas ( 130,- ) Ik besloot zondag 21 januari een foto te maken met een nette aardige mail ( pak het er maar eens bij ) waarin oa staat dat ik een te gekke jas gescoord had, jammer van die knoop enz enz dat ik nog een broek e.d. via webshop ga bestellen en of júllie misschien nieuwe knoop bij deze bestelling zouden willen meesturen… Het is inmiddels 1 februari, dus 10 dagen verder…… Ten 1ste heb ik NOOIT geen énkele reactie gehad op deze mail —> klantenservice is dus 0,0! Hoe druk ze het ook hebben áls klantenservice slecht is ben ik klaar! Zónder klanten zijn jullie nergens! Hebben jullie het geluk dat het ontzettend druk is maar dan geen service meer voor de klanten? Belachelijk! Dan word er bij de webshop gezegd dat het 1-2 werkdagen in huis is. Zondags besteld ik had het zaterdags. Ook daar is niet helemaal iets goed gegaan. Dus alles bij elkaar kom ik op een gemiddelde van 2 sterren. Heb 200,- naar dit bedrijf gebracht. Had deze liever aan een kleinere zelfstandige gegund die er wél is voor de klanten met een klantenservice. Ik kreeg dus wél een mail of ik tevreden ben over Hoofs en of ik mee wilde werken aan een beoordeling. Nou bij deze wilde ik dit wel een keer doen!

Levering was op tijd, bij mijn bestelling ontbrak 1 stuks (ik had er twee besteld, twee betaald, er werd er maar één geleverd) na een telefoontje werd er direct een tweede nageleverd. Bedankt voor dit vertrouwen!!

Mooi en kwaliteit

Ik heb o.a. voor mijn zoon wat (leger) assecoires gekocht en hij is er ontzettend blij mee. Want voor een klein prijsje krijg je echt kwaliteit, het gaat niet direct kapot en heeft licht en geluidseffecten. Hij heeft nu al weken voorpret en echt zin in Carnaval

Hele leuke spullen en snelle service

Bovenstaand is duidelijk genoeg

Super leuke winkel super leuk personeel

Niet compleet

Had 2 pakken besteld maar heb er maar 1 ontvangen

Mega lange verzend tijd

Duurde 1,5 week om een rits te versturen waardoor ik ergens anders een alternatief moest kopen waardoor dit dus een geldverspilling was. De ritsen zelf zijn wel goed.

Veel te lang gewacht en het verkeerde ontvangen

Via Google kom ik op de site van Hoofs stoffen en fournituren direct op de pagina van het product wat ik zocht. Vandaar bestel ik het direct, want in de footer van de site staat dat ze snelle levering hebben en een week later is de wedstrijd al waarvoor het pakje nodig is. Na een paar dagen heb ik nog niks ontvangen, waarna ik bel en te horen krijg dat ze langere levertijden hebben en ik een week moet wachten, omdat het zo druk is. Als ik dat op de pagina zelf, of in de footer, of bij de bestelling plaatsen had gezien, had ik een andere site gezocht waar ze hetzelfde product verkopen. De dame aan de telefoon zei dat ze niet op elke pagina deze tekst kunnen zetten, maar inmiddels staat de tekst op elke pagina. Ik krijg idd na een week wachten mijn product, maar het is niet de kleur die ik besteld heb. Ik heb een alternatieve oplossing moeten maken, want tijd om ander band te bestellen is er niet meer.

Kwalitatief erg goede en mooie producten!

Kwalitatief erg goede en mooie producten! Levertijd ruim een week. Wel enkele weken voor carnaval.

Te lange levertijd.

Ik heb 3 weken moeten wachten op mijn bestelling. Ik dacht bestel op tijd voor een vrouwluuzitting maar helaas pindakaas geen schmink. 2 keer moeten bellen. Uiteindelijk gekregen maar te laat.

vond het lang duren voordat het verzonden is

nadat ik de order geplaatst had duurde het lang voordat ik het heb ontvangen. telefonisch geen contact tot stand te brengen.

goed geleverd en optijd

goed geleverd en netjes op tijd

Geen reactie en geen bestelling

Artikel besteld 2weken geleden. Nog niet binnen. 2x gemaild zonder reactie te krijgen 2 x gebeld met valse belofte Ik wil m’n geld terug!

Artikel niet geleverd

Artikel niet geleverd, wel een pakketje ontvangen maar hier zat niet het bestelde artikel in. Vervolgens contact opgenomen per e-mail echter geen reactie gekregen. Ik bestel hier nooit weer

Tevreden

Mijn epauletten groen/goud zijn heel mooi, alleen hoe moet ik ze bevestiging. Zit geen knoop of lint om ze te bevestigen.

Goede service, mooie spullen gekocht!

Mooie catsuit gekocht voor de carnaval met toebehoren. Prima service, snel klaargemaakt voor verzendig. Alleen Post.nl was 2 dagen vertraagd. Maar op tijd in huis voor het feest!

Houden zich niet aan de afspraken

Op de site staat, 'voor 15.00 uur besteld, volgende dag in huis'. Dit is dus absoluut niet het geval. Zelfs niet de dag daarna. Nee, eerst mailen met een bevestiging van de bestelling, bijna een week later, en dan komt het uiteindelijk wel snel. De 2e bestelling (door vriendin gedaan), woensdag ochtend (24-1) besteld, ook volgens de site 'de volgende dag in huis'. Nu een week verder, al 2x gemaild, nog geen reactie, ook niet op de mails en dus nog geen bestelling thuis. Maar natuurlijk wel al betaald..

Niet al te best

Ik heb een aantal keer gebeld, doordat ik geen track en trace had ontvangen. Ik wilde graag weten wat de status van mijn bestelling was. De eerst keer kreeg ik een mevrouw aan de telefoon die vrij bot deed tegen mij. Ze vertelde mij dat de bestelling dan nog niet verzonden was. Na het controleren bleek deze toch verzonden te zijn en zou hij die dag geleverd worden. Nadat ik de bestelling niet had ontvangen, belde ik de volgende dag terug. Deze mevrouw was heel lief, en zou mij de track en trace toesturen, en vertelde mij dat hij die dag zou binnen komen. Nadat ik de track en trace in eerste instantie niet had ontvangen, belde ik nogmaals terug doordat het net voor het weekend was. Deze mevrouw was tevens vrij bot. Ik had mijn situatie uitgelegd, waarop zij vertelde dat het probleem bij Post NL lag en ik hun moest bellen. Nadat ik zei dat ik al eerder had verteld dat de track en trace mij toegestuurd zou worden, zei ze dat ik rustig aan moest doen. Daarbij heb ik teveel verzendkosten betaald voor mijn pakketje. Hiervoor heb ik een mail gestuurd, maar na drie dagen is hier nog steeds niet op gereageerd. Mijn ervaringen zijn dus in eerste instantie niet al te best.

Snelle levering en goed product

Goed kwalitatief product besteld. Een jurkje met hoofdband en handschoenen.

Duidelijk vindt baar op site . Producten precies zoals om schijving En zeer vlot thuis bezorgd Top

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch