Blij met het jasje TOP

Perfecte maat...goed jasje betaalbaar veel keus en snelle levering

Mooie jas

Belofte waargemaakt: binnen enkele dagen goed verpakt in huis. Prima. Alleen jammer dat een toch vrij dure jas wordt voorzien van een matige rits... Dat had beter gekund. De rits heeft de neiging van onderuit weer open te gaan en da's niet handig. Hulp bij het dichtmaken is eigenlijk nodig om problemen te voorkomen.

Heel tevreden

Proeflapje ontvangen. Heb inmiddels order geplaatst.

Nooit online bestellen

Online bestelling op 2 januari geplaatst. Bedrijf op geen enkele manier te bereiken. Reageren niet op mail en telefoon. Uiteindelijk fysieke winkels gebeld, waren boos. Maar toen ik aangaf dat mijn bestelling geannuleerd kon worden werd plotseling mijn bestelling die middag Verzonden. Bijna maand later. Bij ontvangst bestelling bleek verkeerde stof geleverd, ook dat werd ontkend maar heb hem terug mogen sturen. Nu fingers crossed dat ik mijn geld terug krijg

Product prima in orde, alleen levering niet echt snel

Product is prima in orde. Wel vond ik de levertijd (2 weken) aan de lange kant.

Goede juiste levering

Goede juiste levering

Alles is naar wens

Alles wat ik had besteld was prima in orde. Vond alleen de verpakking wat overdreven groot voor hetgeen wat ik had besteld.

Niet geschikt voor buitencarnaval

Hele leuke jas besteld maar bij ontvangen van de jas was het maar een heel dun jasje. In maastricht vueren we carnaval buiten dus totaal ongeschikt. Helaas terug moeten sturen. Maar was een super leuke jas. Retourzending zelf betalen en wacht nog op het retourbedrag.

Artikelen hebben een leuke prijs vergeleken andere websites en het was snel geleverd. Enige puntje is dat de oorbellen verzonden werden in een papieren envelop waardoor ze erdoorheen staken en scheef waren aangekomen.

Goede snelle service maar geen reactie bij verkeerd artikel geleverd

Hoofs heeft de bestelling snel opgestuurd. Echter is er 1 artikel verkeerd geleverd. Dit ging over n klein artikel. Hierover gemaild Maar tot nog toe geen reactie gehad.

Duurt te lang

Spullen werden na twee weken pas verzonden. Meerdere mails gestuurt maar geen enkele reactie gekregen. Zet dan niet op de website 1-2 werkdagen levertijd als je dat niet waar kunt maken.

Gewoon goed

Uitstekende kwaliteit en snel

Een uitstekende kwaliteit stof bij het sneeuwwitje kostuum en snel geleverd. Tja, kwaliteit betaal je natuurlijk dat is logisch maar dan heb je er de komende jaren er ook plezier van. Zij waren ook de enigste waar de mouwen blauw waren in plaats van wit en je wilt toch zoveel mogelijk op het originele karakter lijken.

Tijd

Levering van de stof prima in orde. De aflevering duurde lang en ik heb 2 keer gereclameerd. Nu wacht ik weer best lang o een bestelling: voering.

10 dagen op mijn bestelling moeten wachten

Je kunt niet in contact komen met ze niet via mail of telefoon. Bestelling zou andere dag geleverd worden ik blij. Had het dan ook nodig maar nee hoor wacht maar 10 dagen dan komt het wel

Tot op heden slecht

Spullen besteld , 3 producten niet geleverd. Wel betaald. 2 keer een mail hierover gestuurd met bijlage van oakbon. Tot op heden geen reactie!!

Slecht

Bestelling was niet compleet en klantenservice laat niets weten.

Erg lang

Mijn stof op 26dec besteld uiteindelijk pas op 23jan geleverd gekregen. Ook nooit geen reactie gehad op mijn mailtjes van waar het bleef. Telefonisch zijn ze moeilijk te bereiken. Als je een ander onderdeel belt krijg je flink gemopper. Al met al zou ik er niet nogmaals bestellen.

Drama

Spullen besteld maar het verkeerde geleverd gekregen . 2 x een mail gestuurd maar geen reactie!!

Snelle levering en goede service goede kwaliteit

Mario petten 7 besteld 1 geleverd. Na belletje direct 6 nageleverd!

Slechte service

Na mijn bestelling heb ik twee weken moeten wachten op een teken van leven. Ik heb veelvuldig gebeld en mails gestuurd, zonder een reactie. Na twee weken kreeg ik ineens de bestelling geleverd. De bestelling was goed. Bedenk vooraf of je zo lang op het bestelde wilt wachten.

Geen communicatie mogelijk over levering

Ik heb 2 weken op mijn stof moeten wachten. Dit stond niet vermeld op de website. En als je dan belt er over. Weten ze niets. Op je mail wordt ook geen antwoord gegeven.

Goed en duidelijk

Niet bereikbaar

Ik probeer al een week contact met jullie te krijgen via de telefoon en mail maar de telefoon wordt niet opgenomen en ik krijg ook geen reactie op de mails die ik heb gestuurd. Ik zou graag weten hoe ik met jullie in contact kan komen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch