Prima in orde

Ik heb besteld via internet dit was makkelijk en alles werd vlot geleverd. Geen problemen ondervonden!

Geen reactie op retour.

Ik heb mijn pakket geretourneerd. Een week geleden. Nog niets vernomen. Veel geld.. Pakket zelf was prima, alleen de maat nietgoed. Hoop dat ik mijn geld nog wel terug krijg.

Zonder enig bericht bijna een maand op mijn bestelling moeten wachten.

Ik begrijp helemaal dat als ik in de kerstvakantie bestel het niet de volgende dag op de mat ligt. Maar bijna een maand moeten wachten op wat stofjes en geen antwoord op een informerend mailtje tussendoor maakt dat ik hier nooit meer een online bestelling zal plaatsvinden.

Goed, verloopt vlot

Vlotte levering!!

Netjes en op tijd verzonden

Netjes en snel verzonden, Pakket klopt broekjes zijn super en maat past perfect

Lange levertijd

Duurde langer dan verwacht.

Service is ver te zoeken

2 mooie carnavalsjassen en hoed besteld. Werden ook volgens keurig geleverd. Echter ontbraken er 2 knopen op 1 jas. 2 x per mail reclameren, na 10 dagen bericht op FB site én afgelopen week getracht te bellen, 1x menu administratie en 1x winkel....wordt niet opgenomen. Dus.....wat kan ik meer zeggen............ronduit slecht.

Super garantie na verdwenen pakket

Zeer slecht bereikbaar

ik snap dat online bestellen langer duurt door de grote carnavals drukte mijn verzending duurde bijna twee weken Vermeld dit even op de site dan weten mensen hoe en wat ik heb gebeld en gemaild voor informatie maar helaas geen reactie op de mail en de telefoon wordt niet opgenomen

Mijn bestelling van 11 januari nog steeds niet ontvangen, ondanks 2 keer bellen. Morgen is het feest

Op 11 januari kleine bestelling geplaatst. Keurige ontvangstbevestiging en factuur. Maar daarna niets. Twee keer gebeld, elke keer werd gezegd dat ze op het punt van verzenden stonden. Morgen is het feest. Ik denk dus dat ik achter het net vis. Ruim twee weken moet toch voldoende zijn binnen Nederland?

Prima service, alleen levertijd was wel flink uitgelopen.

De site werkte fijn en bestellen was gemakkelijk. De levering was uiteindelijk ook goed geregeld met prettige emails. De levertijd was uiteindelijk alleen 9 werkdagen, wat wel flink was uitgelopen ten opzichte van de geschatte 2-5 werkdagen.

Lange levertijd

Er was een product niet op voorraad, waardoor bestelling lang weg bleef zonder bericht te geven.

Te late verzending

Ipv enkele dagen heeft het meerdere weken geduurd voor het pakket verzonden was en mijn thema feest al geweest was. Als klap op de vuurpijl raakt Post NL ook nog eens mijn pakket kwijt waardoor ik deze niet eens meer terug kan sturen. Toen ik na 2 weken belde naar Hoofs waarom mn pakket nog niet verzonden was zouden ze het nakijken en terug bellen. Dat werd niet gedaan. Al met al heb ik ondertussen een maand verder nog steeds geen pakket en geen reactie van zowel Hoofs als PostNL gehad.

Bestelling op tijd geleverd en past precies

Postieve, snelle levering

Positieve ervaring, snel en compleet geleverd.

Slecht

Na 10 dagen en 3 x bellen stof ontvangen maar blijkt verkeerde te zijn Gemaild maar nu na een week nog niks gehoord

Genannuleerd zonder terugbetaling of bericht.

Ik heb iets meer dan een week geleden emblemen besteld en deze zijn nooit binnengekomen op de site staat dat de bestelling geannuleerd is. Maar heb nog geld terug gekregen of een bericht er over gehad. Ook al 2 mails gestuurd maar geen reactie

Vier weken levertijd is absurd

Nu had ik een kleine bestelling van de website. 2 tot 3 werkdagen levertijd stond op de site en dik een maand voor carnaval. Dat werden dus ruim 3 weken. Op de website stond niets over vertraging in de bezorging. Nog een keer gebeld, de stoffen/fournituren bleek dicht dus via de feestkleding. Ja er was wat vertraging in de bezorging omdat men druk was met de carnavalvoorbereidingen/bestellingen. (Carnaval 3 weken later)Ook toen heeft het nog 2 weken geduurd voor het bestelde, gewoon via de reguliere post werd bezorgd. Als ze gewoon op de website hadden gezegd dat de verzending in verre aanloop voor het carnaval stil licht had ik hier geen bestelling gedaan. Overigens is het bestelde conform en in goede orde uiteindelijk ontvangen..

14 dagen geleden…

14 dagen geleden besteld en nog niet ontvangen…

Altijd top!

Kom al jaren bij Hoofs langs voor carnavalsemblemen, heb nu voor het eerst online besteld en het kwam zeer snel binnen.

Echt top!

Super goede kwaliteit! Mooi verpakt in een gezellige doos! Was echt al een feestje om het uit te pakken.

Onmogelijk om contact te krijgen.

Nadat ik mijn bestelling geplaatst had heb ik geen bevestiging gehad. Na 3 dagen een mail gestuurd. Geen reactie. Nog een mail, dag erop geen reactie. Omdat ik schrik had dat ik oplicht was ben ik beginnen bellen. 6keer een poging gedaan ondanks de keuzemenu kwam ik steeds bij stoffen terecht en daar hadden niet de mogelijkheid om de telefoon op te nemen kreeg ik te horen in de voicemail. Na 8 dagen zat mijn bestelling netjes in mijn brievenbus. Een bevestiging van mijn bestelling zou al mijn onzekerheid weggenomen hebben.

Goede stof maar lange verzending

Kwaliteit is heel goed en mooi maar de verzending duurde 2 weken

Snel

Order geheel in backorder zonder overleg

Na het plaatsen van de order (tientallenen glitter gilets) en betaling heb ik na een aantal dagen gebeld wanneer ik het pakket kon verwachten. Toen bleek dat het op backorder stond, vanwege 2 niet voorradige gilets, terwijl dit met bestellen niet kenbaar was gemaakt. Geen mail gehad, maar ook geen telefoontje hierover. Telefonisch toen besloten om maten te kiezen die wel op voorraad waren. Hierdoor kwam de bestelling veel later aan dan verwacht. Dinsdag besteld en zaterdagmiddag, een uur voordat het feest begon, pas binnen. Dit was erg stresssvol en verpeste de voorkriebels.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch