Niet klantvriendelijk

Geen reactie op mails; telefonisch slecht bereikbaar en bij wel gehoor, niet vriendelijk; bestelde gouden herenpantalons vielen erg tegen: slechte pasvorm en stof kwam niet overeen met de foto op de website; verder ontbreekt een volledige productbeschrijving (lengte van de bestelde petticoat bijvoorbeeld).

Goede service en aardig personeel.

niet best

De bestelling duurde vrij lang. Als ik belde kreeg ik alleen te horen dat ze er mee bezig waren. Na 3x gebeld te hebben lag het ineens in de brievenbus zonder dat ze aangaven dat het onderweg was. Wat ik bestelde was het juiste wat ik nodig had.

Lange levertijd

Bestelling pas na2 weken geleverd, nadat ikmail had gestuurd, volgens mij gewoon vergeten af te werken. Zonder excuus.

Geweldige afhandeling. Vriendelijk en super snel.

Nooit ontvangen

Nooit ontvangen. 19,00€ weggegooid

Mooie kwaliteit van de jurk ik was verast.

Zeker de moeite waard om met een thema of al je iets aparts zoekt bij jullie te kijken.

Snelle levering en leuk product.

Ik heb mijn bestelling binnen 2 dagen ontvangen. Ook telefonisch waren ze goed te bereiken om navraag te doen. Helemaal tevreden!

Rampzalig

Ik deed een bestelling op 3 januari en heb nu op 19 januari nog steeds niets ontvangen, op mijn mails word gewoon niet gereageerd.

bestelling iets later binnen ontvangen maar top producten en goede kwaliteit!

Ik kreeg mijn bestelling van 8/01 nog altijd niet...

We zijn nu al 19/01 en ik vind het wel lang duren om mijn bestelling te leveren.

Veel te lange levertijd

3 januari besteld (1 rits) 18 januari pas binnen.

Snelle levering en veel keuze

Artikelen werden snel geleverd. Veel keuze. Ik ben blij met mijn kleding

Prima alleen duurde lang

Na anderhalve week wachten op een verzend bevestiging, toch maar even contact gezocht over waar mijn pakketje bleef. De dag erna is t opgestuurd. Stof is verder precies wat ik wilde hebben

Ik wacht nog...

Ik heb carnaval emblemen gekocht en miste er 1 (vaantje). Gemaild (nooit reactie), gebeld (telefonisch toegezegd dat er 1 extra zou worden toegezonden). Ik heb nog niks ontvangen. Keuze hieronder... aanbevelen. Op zich wel want mooie emblemen en snel bezorgd, echter afterservice tot nu toe niet naar wens.

Goed en snelle levering

Slecht

Levering duurt erg lang en als je ze mailt krijg je geen antwoord Meerdere keren gemaild

Snel verzonden, uitstekende kwaliteit

Snel verzonden, goede kwaliteit schouderpads. De vorige schouerpads van mijn carnavalsjasje kwamen ook daarvan daan. Na 8 jaar nieuw jasje, dat was niet omdat de schouderpads versleten/kapot waren. Daarom nu precies dezelfde besteld. Kleur zwart met zilverdraadjes

Geen of late reactie

Erg late levering en bij vragen over levertijd geen reactie

Snelle levering, primap produkt

Zij hadden wat ik zocht dus heb ik gelijk besteld. Het werd 2 dagen later bezorgd. Hele goede service !

Duurde te lang

Het duurdr 9 dagen voor de bestelling binnen kwam ,met nog een exsta mail kwam het eindelijk

Geachte mevr, dhr Hoofs,

Ik heb tot op heden de artikelen niet ontvangen, helaas! Wat de reden/oorzaak is weet ik niet. Vandaar dat ik een lage score geef! In afwachting van uw reactie, Met vriendelijke groeten, Peter Hoevenaars

Slecht! 1 bestelling niet gelevert 1 bestelling veel te laat

Slechte service en Slechte communicatie. 1 bestelling gekregen na meerdere keren mailen en dreigen met annuleren. Grootste bestelling van een lap stof heb ik nooit ontvangen! Zo jammer! Nu een verdrietig kind hierdoor omdat de stof er niet is om wat moois van te maken. Er wordt ook niet gereageerd op mails. Ik zou hier niet bestellen. Absoluut niet betrouwbaar

Mijn bestelling is nog niet in huis

Op 4 -1-24 heb ik mij bestelling geplaatst. Deze heb ik tot op heden nog niet ontvangen. Op 11- 1 / 12-1 is de bestelling over gegaan op transport. Vandaag. 19-1 neem ik contact op met Hoofs.

bijna tevreden

2 knopen besteld maar kreeg er maar 1 toegezonden. Nog geen reactie op mail gekregen. Als de knoop nagezonden wordt 5 sterren .

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch