Goede en snelle service!

Goede en snelle service

Heel mooi

Leukk

Ik moest heel lang wachten op mijn rits

De levertijd van mijn bestelling was 2 weken! Helaas was toen het feestje waar ik mijn jurk aan wilde, al voorbij.

Gezellige winkel leuk en aardig personeel

Post nl was veel te traag

Vrijdag verzonden donderdag bezorgd

zeer goed

zeer mooi

Verzending/aankomst bestelling duurde veel te lang.

Ik zou het met 2 dagen ontvangen en het duurde 10 dagen. Ook de ceintuur had ik liever van passende elastiek maar die kon ik op de website niet vinden , de kleuren van de gespen stonden op de website leverbaar, terwijl er een kleur niet was. Een teleurstellend geheel deze internet aankoop… uit zo’n prachtig veelzijdige winkel.

Super.

Keurig op tijd, keurig verpakt. Werd zelfs gebeld omdat een artikel niet leverbaar was wat ik ermee wilde. Prima dus.

Makkelijk om zo te bestellen

Zeer fijn zo artikelen te kunnen bestellen. Echter het verzenden met Post.nl is een ramp , kreeg mijn artikelen pas 4 dagen na de aangegeven leverdatum. maar wel al een bericht dat het geleverd was.

Goede klantenservice

Goede klantenservice, 80e armbanden zien er mooier uit dan op de foto/ afbeelding. Al veel complimenten over gekregen.

Prima winkel met goede bezorgservice

We hebben carnvalsartikelen besteld. Leuk assortiment. De bezorging was op tijd en netjes afgeleverd.

snelle verzending!

goede service en snelle verzending.

Gewoon keurig op tijd en wat je besteld krijg je!

Allemaal prima

Plaats geen online bestelling! Waardeloze service!

“Plaats geen online bestelling bij deze zaak!! Ik heb mijn bestelling nooit ontvangen, maar wel betaald. De zeer slecht bereikbare klantenservice belooft met een oplossing te komen, maar laat vervolgens niets meer van zich horen. Ik heb 29 keer (!)de klantenservice gebeld zonder dat er werd opgenomen. Ik ben mijn geld kwijt, geen bestelling ontvangen en het voelt alsof ik ben opgelicht. Waardeloos!!!” WEGWEZEN BIJ DIT BEDRIJF!

Wunderschöne Karnevalsartikel

Wenn man etwas niederländisch kann, ist die Bestellung online sehr gut gestaltet. Ich hätte mir allerdings eine Übersetzung gewünscht. Die Artikel sind für Karneval perfekt, sodass wir sogar als Kölner dort eingekauft und bestellt haben. Artikel sind sehr hochwertig zu einem angemessenen Preis.

Oke

De kleding stond online niet kwa maat genoteerd, na bellen met jullie is dit opgelost. Advies was maat L te kopen. mijn zoon wordt 10 jaar aankomende april. de maat voering voor L op die verpakking is 10/12 jaar. Ik hou het pak maar eigenlijk is het nu al te klein...Maar mijn zoon wil deze persé houden. Het volgende wat je dan kan bestellen is 14/18 jaar... lijkt me ook niet handig, dan is deze misschien weer veel te groot! Dus ik zou die maatvoering opnieuw bekijken als ik jullie was. Zijn lengte is gemiddeld, hij is 144cm. Betreft La Casa de Papel 12,95. PWH-KO2004 Met vriendelijke Groet Sonja 06-53801055

Levering duurt veel te lang

Als ik op de website lees staat er snelle verzending. Echter mijn pakketje werd pas na 5 dagen verzonden waardoor het een week duurt voor het in huis. Dit is voor mij een reden om volgende keer ergens anders te bestellen.

Niks ontvangen

Slecht

mooie stof

Mooie satijn binnen gekregen , goede prijs. alleen wat langer op de stof gewacht. had nog gemaild maar geen reactie gekregen. jammer

Maat klopt niet

Normaal draag ik maat M. Het jurkje heb ik besteld in maat L omdat ik heb wat ruimer wilde. Eindstand: zelfs maat L is te klein. Ik heb hem zondag retour gestuurd. Volgens de track en trace is hij dinsdagochtend aangekomen. Nu, donderdag, heb ik nogsteeds niks gehoord.

Vieze/ beschadigde producten gekregen.

Ik heb vieze/ beschadigde producten binnen gekregen. toen heb ik een mail gestuurd naar de klantenservice en hier heb ik geen reactie op gehad. Vervolgens gebeld naar de winkel en moest ik de producten maar terug sturen. De kosten hiervan moest ik zelf betalen. Dat vind ik nier netjes.

Altijd tevreden. Goede kwaliteit, netjes en snel bezorgd.

Goede kwaliteit, trage verzending

Mooie spullen van goede kwaliteit! Vind wel dat de verzending erg lang duurt. Ik heb 6 dagen moeten wachten voordat ik het pakketje ontving. Als je de tijd hebt zeker een aanrader om hier te bestellen. Als je snel iets nodig hebt zeker niet doen.

Pakket netjes afgeleverd alleen wel te laat voor het geen waarvoor ik het wilde gebruiken

Ik had een evenement waarvoor mijn bestelde item voor wilde gebruiken. Ik dacht dat bijna twee weken van te voren bestellen genoeg zou zijn maar dit was helaas niet het geval. Het item is wel heel erg mooi dus er komt vast weer een gelegenheid

Zeer klantvriendelijk en klantgericht

Van Hoof nam contact met mij op dat een artikel uitverkocht was; vroegen welk alternatief product ik dan wilde! TOP SERVICE, snelle verzending! Erg tevreden!

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch