Veel te lange levertijd

3 januari besteld (1 rits) 18 januari pas binnen.

Snelle levering en veel keuze

Artikelen werden snel geleverd. Veel keuze. Ik ben blij met mijn kleding

Prima alleen duurde lang

Na anderhalve week wachten op een verzend bevestiging, toch maar even contact gezocht over waar mijn pakketje bleef. De dag erna is t opgestuurd. Stof is verder precies wat ik wilde hebben

Ik wacht nog...

Ik heb carnaval emblemen gekocht en miste er 1 (vaantje). Gemaild (nooit reactie), gebeld (telefonisch toegezegd dat er 1 extra zou worden toegezonden). Ik heb nog niks ontvangen. Keuze hieronder... aanbevelen. Op zich wel want mooie emblemen en snel bezorgd, echter afterservice tot nu toe niet naar wens.

Goed en snelle levering

Slecht

Levering duurt erg lang en als je ze mailt krijg je geen antwoord Meerdere keren gemaild

Snel verzonden, uitstekende kwaliteit

Snel verzonden, goede kwaliteit schouderpads. De vorige schouerpads van mijn carnavalsjasje kwamen ook daarvan daan. Na 8 jaar nieuw jasje, dat was niet omdat de schouderpads versleten/kapot waren. Daarom nu precies dezelfde besteld. Kleur zwart met zilverdraadjes

Geen of late reactie

Erg late levering en bij vragen over levertijd geen reactie

Snelle levering, primap produkt

Zij hadden wat ik zocht dus heb ik gelijk besteld. Het werd 2 dagen later bezorgd. Hele goede service !

Duurde te lang

Het duurdr 9 dagen voor de bestelling binnen kwam ,met nog een exsta mail kwam het eindelijk

Geachte mevr, dhr Hoofs,

Ik heb tot op heden de artikelen niet ontvangen, helaas! Wat de reden/oorzaak is weet ik niet. Vandaar dat ik een lage score geef! In afwachting van uw reactie, Met vriendelijke groeten, Peter Hoevenaars

Slecht! 1 bestelling niet gelevert 1 bestelling veel te laat

Slechte service en Slechte communicatie. 1 bestelling gekregen na meerdere keren mailen en dreigen met annuleren. Grootste bestelling van een lap stof heb ik nooit ontvangen! Zo jammer! Nu een verdrietig kind hierdoor omdat de stof er niet is om wat moois van te maken. Er wordt ook niet gereageerd op mails. Ik zou hier niet bestellen. Absoluut niet betrouwbaar

Mijn bestelling is nog niet in huis

Op 4 -1-24 heb ik mij bestelling geplaatst. Deze heb ik tot op heden nog niet ontvangen. Op 11- 1 / 12-1 is de bestelling over gegaan op transport. Vandaag. 19-1 neem ik contact op met Hoofs.

bijna tevreden

2 knopen besteld maar kreeg er maar 1 toegezonden. Nog geen reactie op mail gekregen. Als de knoop nagezonden wordt 5 sterren .

Goede en snelle service!

Goede en snelle service

Heel mooi

Leukk

Ik moest heel lang wachten op mijn rits

De levertijd van mijn bestelling was 2 weken! Helaas was toen het feestje waar ik mijn jurk aan wilde, al voorbij.

Gezellige winkel leuk en aardig personeel

Post nl was veel te traag

Vrijdag verzonden donderdag bezorgd

zeer goed

zeer mooi

Verzending/aankomst bestelling duurde veel te lang.

Ik zou het met 2 dagen ontvangen en het duurde 10 dagen. Ook de ceintuur had ik liever van passende elastiek maar die kon ik op de website niet vinden , de kleuren van de gespen stonden op de website leverbaar, terwijl er een kleur niet was. Een teleurstellend geheel deze internet aankoop… uit zo’n prachtig veelzijdige winkel.

Super.

Keurig op tijd, keurig verpakt. Werd zelfs gebeld omdat een artikel niet leverbaar was wat ik ermee wilde. Prima dus.

Makkelijk om zo te bestellen

Zeer fijn zo artikelen te kunnen bestellen. Echter het verzenden met Post.nl is een ramp , kreeg mijn artikelen pas 4 dagen na de aangegeven leverdatum. maar wel al een bericht dat het geleverd was.

Goede klantenservice

Goede klantenservice, 80e armbanden zien er mooier uit dan op de foto/ afbeelding. Al veel complimenten over gekregen.

Prima winkel met goede bezorgservice

We hebben carnvalsartikelen besteld. Leuk assortiment. De bezorging was op tijd en netjes afgeleverd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch