Late verzending

Het duurde meer dan een week om een lap stof af te snijden en te verzenden

Leuke spullen besteld voor een fout feestje. Netjes verpakt, snel verzonden.

Duidelijke communicatie, prima verpakking.

Bestelling kwam niet aan, na 2x bellen hebben ze get opnieuw gestuurd

Jammer dat ik 2 weken moest wachten tot de bestelling aankwam. Was als kadootje Bedoeld, maar kwam als 10 dagen na het verjaardagsfeestje aan. Wel netjes dat het uiteindelijk opnieuw is verstuurd en aangekomen.

Lang moeten wachten

De bestelling die ik op 30 december plaatste heb ik pas op 11 januari ontvangen. Ik snap dat door feestdagen vertraging kan optreden, maar dit duurde wel heel erg lang. De geleverde artikelen voldeden aan de verwachting. Ik zou hier nog wel een keer bestellen, in de hoop dat dit een eenmalig iets was.

Snelle levering, super goede kwaliteit

Te laat bezorgd en geen reactie

Op de website wordt een bezorgtijd van 1-2 werkdagen aangegeven. Na twee weken maar eens gemaild waar het pakket bleef. Geen reactie. Blijkbaar wel gelezen want toen werd het pakket wel opeens opgestuurd. Na drie weken ontvangen. Vertraging opzich niet erg, gebrek aan communicatie daarover wel.

Snelle levering, bij retour geen problemen

Heel mooi stof

Was niet heel snel geleverde en ik hoor de dag van levering dat een stof niet meer op voorraad was. Was beter eerder te horen of te kunnen wat anders bestellen.

Duurde even, maar mooi product gekocht

Eerste mail na aankoop kwam wat laat. Daarna goede service en mooi donkerblauw elastisch kant opgestuurd gekregen

Jammer dat ze geen contact opnamen

Ik had, voor onze carnavalsvereniging, fournituren besteld. Online bleef mijn bestelling op "in verwerking" staan en heb ik na 3 dagen een mail gestuurd. Hier kreeg ik geen bericht op. Na 5 dagen heb ik gebeld en het bleek dat een klein gedeelte van de bestelling niet leverbaar was. Daarom verstuurde ze de hele bestelling niet. Ik snap het qua verzendkosten maar even contact opnemen was dan beter geweest. Daarom een matige score.

Duidelijke communicatie Snelle levering Goed verpakt Produkt goed

Snelle service, goede prijs kwaliteit verhouding. Veel keuze

Snelle levering, outfit zoals beschreven

Snelle levering top geregeld!

bestelde artikelen

de bestelde artikelen zouden geleverd worden, kwamen niet binnen en werd geen nieuwe bezorgdatum bekend. na contact zoeken met hoofs, dit niet gekregen. uiteindelijk veel later dan gezegd de items ontvangen. ze zijn van goede kwaliteit.

Ontevreden over aankoop, en geen reactie

Ik heb vorige week mijn bestelde pruik ontvangen, deze viel erg tegen. Ik heb onderstaande mail gestuurd en helemaal geen reactie ontvangen. Beste Ik heb zojuist mijn bestelde pruik ontvangen. Ik heb hem uit de verpakking gehaald maar tot mijn verbazing komt deze pruik niet eens een heel klein beetje overeen met de foto's. Prima als gesteld wordt dat een pruik een hygieneproduct is en daarom niet retour kan, maar dan verwacht ik wel dat ik bestel wat er op de foto staat. In ieder geval toch bij een winkel in Nederland. Dat vertrouwen had ik wel in ieder geval. In november heb ik een pietenpak besteld voor mijn zoontje, dat was helemaal super, heel blij mee. Dit is dan ook een grote teleursteling. Overigens zou ik de pruik echt uit het assortiment halen. Ik verwacht dat er anders veel ontevreden klanten terugkomen. Is het wellicht alsnog mogelijk om de pruik retour te sturen, ik kan er werkelijk niets mee. Ik hoor graag of jullie hierin mee willen denken. Met vriendelijke groeten, Ilse Groeneveld

Altijd goede service en kwaliteit, snelle levering

Betrouwbaar!!

Vlotte levering. Product is van goede kwaliteit!

Snelle levering, prima service

Pakket terug gestuurd zonder retourformulier Heb een mailtje gestuurd en binnen 24 uur een reactie terug. Heb het geld inmiddels terug. Prima service.

Zeer trage levering en geen reactie op emails

Super trage levering van online bestellingen. Zowel de stofstaaltjes als de stof. Stof zit ik nog op te wachten..... Op emails wordt gewoon niet gereageerd! En dan durven ze op de site te schrijven dat ze een snelle service hebben!! Haal dat er maar heel snel vanaf!! Belachelijk dit!

goede kwaliteit, snelle levering

goede kwaliteit, snelle levering

Goed geholpen in een leuke grote winkel

Zeer goed geholpen er wordt meegedacht.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch