slecht

Op 18 dec iets besteld, toen op 20 dec pas bevestiging gekregen we gaan het verzenden, geen track en trace omdat het gewoon brievenbus post is, en tot op heden 27 dec nog steeds niks ontvangen. En ja ik weet er zit een weekend tussen en kerstdagen, maar onze kerstkaarten zijn wel binnen 2 dagen bezorgd. die op 20 dec in de bus zijn gegooid Dus ben niet erg blij met Hoofs op dit moment. Aanbevelen dus voor deze keer nee.

Slechte communicatie

Ik had mijn bestelling nodig voor een theaterproductie. Het stond online op voorraad maar bleek niet zo te zijn. Daarover moest ik zelf bellen. Totaal geen communicatie vanuit Hoofs. Kreeg mijn bestelling overigens te laat voor onze première

Geen betrouwbare winkel

Bijna een maand op mijn bestelling moeten wachten. Gemaild maar ik kreeg geen antwoord. Uiteindelijk gebeld, pakje lag klaar en werd die dag nog verstuurd. Enkele dagen later mailtje dat de stof die ik besteld had uit stock was en het daarom zo lang wachten was. Het ging de volgende dag verstuurd worden volgens de mail. Dame aan de telefoon had dus gelogen.

Prima product

Leuke broche voor weinig geld

Goede.kwaliteit en snel geleverd

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ging allemaal goed. Alleen was de foto op de site helemaal een andere kleur dan in werkelijkheid. Snor Blond was op de site wit. En in werkelijkheid meer blond. Dus: naam was goed maar foto misleidend...

Fantastische service

Geen verzendkosten, ideaal gewoon

Snelle service, goede prijs, betere kwaliteit dan verwacht

Ik heb een paar gouden schoenen besteld oor een feestje. Pakketje was de eerstvolgende werkdag al verstuurd. Kwaliteit was beter dan verwacht!

Correcte service

Snelle, correcte levering.

Lange levertijd zonder informatie

Het duurde meer dan een week voor mijn bestelling werd verzonden. Op e-mail berichten werd niet gereageerd en telefonisch werd onjuiste informatie gegeven.

Slecht

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Niets geleverd gekregen

Ik heb een bestelling gedaan en niets geleverd gekregen . Dit is mijn ervaring met Hoofs

Na 3 weken nog niets ontvangen. Slecht dus

Op 8 december een proeflapje besteld. Wilde voor kerst broek maken Op de site staat. Vandaag besteld Morgen in huis Na 2 weken gebeld. Mail ontvangen Daarin stond. Wij gaan het verzenden Nu 26 december, kerst, nog geen proef staal ontvangen. Dus geen nieuwe broek met kerst

Goede, snelle levering

Erg leuke lichtjes , maar er zijn van de 6 al 4 gesneuveld, de tiara is super

Jammer dat ze zo snel,kapot gaan.

Bestelling was niet voorradig... Maar leuke aardige mevrouw aan de telefoon gehad en zsm toch verstuurd.

perfect

perfect

Prettig

Schoenen passen goed, onder zoals meerdere mensen zeggen , een maat groter nemen Geweldige schoenen

product volgens afbeelding snel en correct geleverd

Hoofs goed, bezorging slecht

Hoofs werkt wel snel en goed, maar PostNL heeft er een week voor nodig om het bij mij te bezorgen.

Behulpzaam, goed contact en snelle levering

Snelle levering. Product voldoet aan dexverwachtingen

Heel erg goed.

Duidelijke webshop. Makkelijk te bestellen. Vlotte verzending. Vriendelijk mail verkeer.

Goede kwaliteit producten, lange levertijd

Hoofs levert producten van goede kwaliteit. Wel duurt het structureel 2-3 weken voor ik mijn bestelling ontvang. De website vermeldt ‘snelle levering’, dat zorgt voor andere verwachtingen,

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch