Iets besteld en geruild in de winkel voor een andere maat, was geen probleem. Vriendelijk personeel.

Gelukkig nog net op tijd voor de kerstdagen en goed verpakt

Zie boven.

prima spullen

Levering duurde wat lang maar kan ook aan PostNL gelegen hebben

slecht

bezorging duurt veel te lang !

Uitstekend!,,,

Snel en voordelig zonder gedoe……

Goed alleen nog steeds geen reactie op mijn mail over de stof die mist

Tevredenbover de stoffen en leuk dat er een cadeautje bij zit. Ik mis echter een stof en ik heb hier nog steeds geen reactie over ontvangen.

Zeer tevreden over mijn aankoop

Ik heb ritsen besteld, verschillende lengtes en waren van goede kwaliteit en niet te duur

Krijg geen antwoord op de klacht

We hebben een mail gestuurd en 2 weken later nog geen antwoord. En toen jullie gebeld en kunnen mij ook geen antwoord geven. Ik geef aan en mijn klacht dan? Hier voor hebben wij niet betaald om het gordijn zo te krijgen..

Snelle levering en goede prijs.

Snelle levering en goede prijs

fijn contact goede service

fijne terugkoppeling van bestelling snelle service

Bestellen gaat goed maar dan krijg je niks

Ik heb mijn bestelling nog niet binnen

Heel goede service, een aanrader

Goede en snelle levering

Ondanks dat het maar een kleine bestelling was, keurig op tijd geleverd, en goede op de hoogte gehouden

Bestelling nog steeds niet ontvangen

Bestelling is al ruim een week onderweg

Goede service prima levering

Bestelling met klein hobbeltje

7 dagen na mijn bestelling geplaatst te hebben, nog niets ontvangen. Contact opgenomen, er bleek een deel van mijn bestelling niet op voorraad te zijn. Er werd mij direct een alternatief geboden, en de volgende dag mocht ik mijn pakketje in ontvangst nemen, met kleine attentie erbij. Dit vond ik erg leuk. Het had prettiger geweest als Hoofs contact had opgenomen over de niet op voorraad zijnde stof, maar dit wijd ik dan maar aan de kerst drukte.

Snelle levering.

Mijn bestelling werd snel geleverd en was helemaal in orde.

Tevreden

Het was mijn eerste keer dat ik bestelde op deze site , ik heb gevonden wat ik zocht en ze hebben een veel groter aanbod , erg leuke dingen . De verzending duurde iets langer dan verwacht maar mijn bestelling zat mooi verpakt in de brievenbus

Lange verzendtijd

Helaas duurde het bijna een week voordat mijn pakket verstuurd werd. De stof zat wel goed verpakt en was naar mijn zin.

Nog op tijd voor kerst ! Thx

Laat geleverd helaas!

Stof is prima en levering ziet er zorgvuldig uit. Helaas was het laat geleverd ( drukte feestdagen), zodat ik mijn plan niet kon uitvoeren

Goed geleverd

Het was alleen niet duidelijk hoe lang het ging duren.

Prachtige stof maar lange levertijd

Op 6 dec besteld en op 22 dec bezorgd. Dacht dat post nl het te druk had maar de verzending was ook pas na ruim n week volgens berichten van Hoofs. Nu te weinig tijd om mn kerstoutfit te maken helaas.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch