Mooi materiaal

Verzending duurde iets langer omdat de feestdagen eraan komen. Maar heel mooi materiaal.

Ik heb mijn pakketje niet ontvangen

Pakketje niet ontvangen

super

Door jullie netjes gebeld dat het product niet op voorraad was, een terugbel afspraak afgesproken als het niet op tijd te leveren was dit was niet nodig, binnen 4 dagen had ik het product alsnog in huis.

Kan nog géén mening geven

Jullie kunnen hier waarschijnlijk niets aan doen maar ik heb de bestelling nog niet ontvangen. Normaal zou dit vorige week al geleverd moeten worden.

Ben blij dat het snel gegaan is bij Hoofs. Enkel levering door PostNL laat over het algemeen te wensen over. Aanbellen, pakje tegen de deur leggen verdwijnen. Al dat in minder dan 2 min. Het goot, pakje lag zeer zichtbaar.

Ze hebben mij goed geholpen

Ik heb ze gebeld voor een grote bestelling, deze hebben ze op korte termijn weten te leveren!

Blouse besteld maar verkeerde maat gekregen

Blouse besteld voor een feest. Kreeg netjes bericht dat hij niet op voorraad was. Net 1 dag voor het feest kwam de blouse aan, echter verkeerde maat! Op mijn mail werd niet gereageerd helaas

Nog niet ontvangen

Na ruim 2 weken de rits nog niet ontvangen! Na 2 keer gemaild te hebben waar niet op gereageerd werd, toch maar ‘n keer gebeld, er werd gezegd dat de bestelling onderweg is. Heb echter ook geen bevestiging van verzending gehad, gelukkig gaat het maar over ‘n rits…

Colbert met goud ipv zilver

Op de site een zwart colbert met zilver, gekregen met goud.

Had een riem besteld deze bleek toch te klein. Een ander besteld en dat was de luxere uitvoering zonder dat ik deze had besteld. Super.

Slechte verzorging van verzenden

Diverse malen iets besteld! Materialen zijn goed ..maar dan...stopt de transactie!! Alhoewel ik eigenlijk al weet dat het lang gaat duren voordat ik het in huis heb geef ik de zaak toch steeds een kans! Hoeveel moeite kan het zijn een enveloppe met bestelling te posten! Dus...ik wacht....en wacht....en wacht... Den Bosch ligt niet in het buitenland toch? Ga hier eens werk van maken.. Ook een online klant is een klant!! Mevr.ch.verschure

Goede kwaliteit van stof en snelle levering!!

Gewoon goed: goede kwaliteit van stof en snelle levering!

Werd gebeld voor levering die later zou plaatsvinden dan aangegeven, of ik daarmee akkoord ging, top!

Uitstekende service

Ik bestelde 2 paar led schoenen. Toen deze werden geleverd bleken de led lampjes van 1 schoen niet te werken. Ik belde de winkel en ik kreeg direct een nieuw paar opgestuurd, met de retouretiket voor het niet werkende paar. Super fijn geregeld!

Snelle prima service

Peaky blinders jurkje was van verrassend mooie kwaliteit. Levering volgen liep in de eerste dagen niet lekker. Uiteindelijk alles op tijd in huis; jurkje, haarband en lange handschoenen.

Reageren niet op klachten

Pakket na aantal dagen ontvangen. 1 item kapot, hierop een mail gestuurd, krijg je geen reactie, toch gek ?

Levering zeer slecht

Het duurde een week voordat m'n bestelling kwam. Er was iets ook niet op voorraad wat niet van te voren was aangeven!

Gêen communicatie

Geen communicatie Geen reactie op mijn mails Ik wacht al vanaf 10 december op mijn bestelling Nog steeds niet ontvangen. Blijkbaar normaal om niet te reageren..

Beetje lange levertermijn

De aankomst van de stof liet even op zich wachten. Ik denk dat we een beetje verwend zijn ivm met leveringstijden zoals voor 15 hè besteld, morgen geleverd. Daardoor vond ik de leveringstijd bij jullie best wel lang. Ik begon nl al te denken dat mijn bestelling verloren was. Maar uiteindelijk ben ik best tevreden.

Niet klantvriendelijk

Op 9 december heb ik mail gestuurd naar [email protected] en nooit antwoord gekregen. Het betreft foute stoflevering. Het faktuur nr 600219327 artikel nr HEM-200045-5001.K2J13 Imitatieleer stretch zwart gevraagd en in de plaats zwart Imitatieleer ZONDER STRETCH gekregen. Heb gevraagd wat jullie voorstel is want gesneden stof mag niet terug worden gezonden. De fout is wel bij jullie gebeurd ik heb hier nog niets mee gedaan uiteraard. Een teleurgestelde NIEUWE KLANT.

Produkt nog steeds niet binnen!!

Ik heb het produkt wat ik besteld heb nog steeds niet binnen terwijl er op 11 december al stond dat het verzonden was!

Ik wacht nog op mijn pakketje

Geachte, Ik heb mijn bestelling (die niet compleet) was teruggestuurd, maar heb nog steeds het nieuwe pak niet ontvangen , het gaat om ordernummer 300239949. Graag wil ik u hierbij aangeven dat ik het feestkostuum alsnog zou willen ontvangen. Dan niet in maar 50 maar in maat 52. Alvast dank voor al uw tijd en moeite. M.vr.gr. Pierre 0631045584

Supersnel van bestellen tot afleveren.

Snel bezorging

Mooi glittershirt