Prima kwaliteit, snel geleverd

Prima kwaliteit en snel geleverd

Het leveren en bezorgen ging top!

Maar ik heb gemaild voor een omruiling en hoor al een paar dagen niks. Dat is teleurstellend. Hoop snel op een reactie!

Ruime keuze, snelle levering.

Leuke site waar veel te bestellen valt. Ruime keuze. Ook in veel verschillende maten kleding beschikbaar. Super.

Mijn ervaring met Hoofs is altijd goed.

Nette duidelijke site, ruime keus, leuke prijzen, snelle levering goede kwaliteit.

Prima geholpen bij vertraging van mijn bestelling

Mooi patroon

Jammer dat de waarde van het patroon net zo duur als verzend kosten

Prima verstuurd en redelijk snel

Mooie af tot. Precies de kleur

Prima en snel geregeld

Prima en snel geregeld.

Prima ervaring

Snel geleverd en snel daarna een vraag gesteld die per omgaande mail werd beantwoord

Mooie jurk

Snelle levering en goede kwaliteit jurk!

Geweldige kwaliteit enamel geleverd, top!

Supersnel en prachtige kwaliteit!

Voor mijn dochter zocht ik een mooi pietenpakje, en die heb ik zeker gevonden. Wat een mooie kwaliteit, en ook de veer die je er extra bij kon bestellen. Heel netjes! De communicatie over de verzending was echt top, en een dag voor ik het nodig had was het in huis. Dikke 10!

Wij kopen zowel onze team artikelen bij hen. Als onze carnavals spullen. Linde is geweldig en helpt ons altijd erg fijn. In de drukte van Sinterklaas mogen we zelfs na sluitingstijd onze spullen komen halen. Kortom. Tot service top bedrijf en top team.

Goede service!

Mijn dochter was heel blij met haar pietenpak.

Goede kwaliteit kleding

Oranje panty, rok en broek gekocht bij Hoofs, alle zijn van goede kwaliteit.

Vriendelijk, snel en perfecte communicatie

Snel geleverd, vriendelijk te woord gestaan per mail en duidelijke en snelle communicatie

Foute trui

Grappige foute trui ven goede kwaliteit gekocht in een grote feest -en carnavalswinkel van Nederland. Ruime keus.

Tevreden klant!

Gevonden wat ik zocht, goede prijs en snelle levering!

Heb online besteld

Snel en vakkundig

Prima in orde!

Op de gok een grote lap meubelstof gekocht. Kleur is precies zoals op de foto en netjes verzonden!

Snelle service goede prijs/kwaliteit verhouding

Snelle service goede prijs/kwaliteit verhouding

Super fijne service

Product was niet meer beschikbaar in mijn maat online. 1 Belletje naar de winkel en het is alsnog gereld. Erg fijn als je zo word geholpen.

Correct

Geen klachten correct bezorgd.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch