zeer goed en betrouwbaar

de bestelling ging goed , ik werd op de hoogte gehouden over de bezorging . waarschijnlijk door de drukte van de feestdagen kwam het 2 dagen later dan in eerste instantie was aangegeven maar ook daarover kreeg ik iedere dag bericht .

Mooie stof, redelijke prijs

De schotse ruit die ik heb besteld was precies de juiste kleur. Een snelle levering en mooie kwaliteit.

Keurig verzorgd

Keurig verzorgde levering. Mooi product. 8

Teleurgesteld

Ik had er eigenlijk verwacht dat ik de bestelling veel sneller binnen zou hebben helaas is dat jullie niet gelukt

Iets gekocht via de web omruilen in de winkel was geen probleem.

Mooi grote winkel . Als je vragen had aan het personeel antwoord of iets geregeld.

super leuke site, en zeer goede service. Binnenkort bezoekje aan de winkel zelf.

Er was een artikel op het moment van mijn bestelling niet voorradig, en daar werd ik voor opgebeld om te vragen of ik wou wisselen met een andere maat. Super vindt ik dat, zeker om te weten dat ik in Belgie woon en de winkel in Nederland is. Super goede service. Binnenkort ga ik ter plekke eens wat winkelen, ben echt benieuwd naar de winkels. Grtjes en tot binnenkort Frieda Schippers

Mooi verpakt en snel ontvangen.

Goed telefonisch contact, snelle levering,mooie verpakking en leuke trui !

Snelle levering, kwalitatief goed product

Heel tevreden

Vlotte levering en artikel ziet eruit als omschreven en afbeelding.

Netje en op tijd geleverd

Alles wat ik had besteld kwam op tijd en zag eruit zoals op de website

Professioneel

Goed contact Top levering

Goed assortiment, snelle levering en precies wat ik had besteld qua kleur

Vlugger dan verwacht

Ik had dringend ritsen nodig en had ze besteld op 22/11 zonder een account aan te maken. Natuurlijk had ik geen enkele info over het verder verloop van de bestelling. Ik mailde P.W.Hoofs in verband hiermee en kreeg heel vlug een vriendelijk antwoord dat het normaal 2 dagen in beslag neemt maar nu gezien de omstandigheden (black friday) het waarschijnlijk 5 werkdagen zou zijn. Ik kreeg op vr. 24 november al bericht dat mijn ritsen klaar waren voor verzending; daar de postbedeling in mijn stad nogal traag verloopt duurde het nog tot 31/11 voor ik mijn ritsen kreeg. Ik kan Hoofs aanbevoelen voor vlotte verwerking en goede en vlotte communicatie.

De bestelde knoppen zijn niet bruikbaar voor mijn toepassing

Ik bestelde knoppen die je met stof kan bekleden via een kliksysteem in een bijgeleverd hulpmatrijs je. Hoewel ik de handleiding netjes heb gevolgd is het resultaat echt niet wat je zou kunnen verwachten. Waarschijnlijk is de gebruikte stof te stug, maar dat zou volgens de handleiding wel lukken als je de stof vochtig maakt. Niet dus. De knoppen vervormen zonder bevredigend resultaat.

prima maar zeer traag

Producten waren prima in orde maar het duurde 4 weken tot de bestelling werd verstuurd en er was geen communicatie over de reden van de vertraging. Zeer frustrerend.

ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen

slecht dus nog steeds mijn bestelling niet

Prima stof maar wel te duur.

Ik vond het te lang duren voordat ik mijn bestelling kreeg, had ook gebeld met jullie en ik zag dat er na 5 dagen nog niks met mijn bestelling was gedaan. Bijna 14 dagen duurde het.

Alleen jammer dat je zelf moet bellen waar je bestelling blijft. Maar voor de rest super

Snelle levering en top kwaliteit

Ontzettend snel geleverd en de stof is van top kwaliteit.

Snelle, nette service

Pakketje netjes en snel geleverd. Mooie producten.

Mooie stof

Heel blij met de stof zelf! De levering was ook erg snel en netjes. Ik zal hier zeker weer bestellen!

Precies gekregen wat ik besteld heb, duurde alleen wel veel te lang

Wat een leuke stof heeft Hoofs. Perfect voor een surprise in ons geval. Helaas duurde het vanaf het moment van bestellen 11 dagen voor mn brievenbus pakje er was………maandag besteld en dan pas op vrijdag verzenden is in mijn ogen echt te laat. Vervolgens doet Post NL er ook nog 6 dagen over. Gewoon in een envelop was denk een stuk sneller geweest dan als brievenbuspakket.

Goede communicatie en snelle levering.

Zeer veel ritsen in heel veel kleuren

Fijn om hier te bestellen. Heel veel soorten ritsen en ook heel veel verschillende kleuren

Heel tevreden

Prettig dat ik telefonisch op de hoogte werd gebracht dat de ik de levering een week zou ontvangen.

Vughterstraat 181183

5212GB Den bosch