Snel en accuraat

Snelle afhandeling en levering van gemiste producten bij mijn online bestelling.

Prima levering

Goede kwaliteit

Alle afspraken nagekomen!!!

Kom de volgende keer zeker terug naar U bedrijf.

snel en correct geleverd

Wat mee tegen viel is dat de ecru flanellen lakenstof enorm gekrompen is na het wassen en niet van dezelfde , betere, kwaliteit is als de witte flanel.

Snel binnen

Product ziet er goed uit

Kon beter zijn!

2 weken om mijn brievenbus pakje te krijgen! Waarom moet het zo lang? En ook ik betaalde 2,99 voor verzending en verwerking terwijl het is 1.90 met Post.nl gestuurd. Tja

Goede snelle levering

Erg leuke bierlichtjes

niet wat ik verwacht had

De grijze fleece was inorde de fleece stof met de pinguins was op meerdere plaatsen beschadigd.

super

is goed aangekomen,goed verpakking (brievenbus )

Heel goed en snel

Ben tevreden

prima producten, communicatie mag iets frequenter

Na een week nog niets gehoord over mijn bestelling. Gebeld. Er zou terug gebeld worden. Helaas. Wel 2 dagen levering van het product: prima!

Vervelend

Bestelling niet op tijd geleverd 2x gebeld met uw bedrijf en nogal ongeitereseerde medewerkerster gesproken. Dus nee, ik bestel nooit meer iets bij u!

nette prijzen, snelle service

Nette prijzen en snelle service, aanrader!!

Het pakje was heel laat, , het duurde wel 11 dagen, dat frustreerde mij enorm

Het pakket was heel laat, wat erin zat beviel goed

Precies zoals verwacht

Goeie qualiteit Nette levering Ik schrok even toen ik na 3 dagen niks had gehoord. Dus had even gebeld. Een vriendelijke vrouw vertelde dat de levering een week duurde en ja hoor na een week had ik mijn pakketje binnen. Helemaal super.

Netjes

De staal kwam keurig verzorgd aan. Duurde wel lang voordat het hier aankwam(kan periode zijn)

Goed en snel

Bedankt voor het pakketje!

SUPER HANDIG!!

Ik kocht deze cups om in mijn wedstrijdpak te naaien en het is super makkelijk en ze zitten super goe!

Tevreden

Gebeld omdat mijn bestelling niet op voorraad was en dus later kwam. Ontvangen binnen de aangegeven tijd. Netjes verpakt in een doos met een leuke opdruk.

Het zijn vakmensen in (feestelijke) aankleding

Iets nodig, mooie stoffen, goede garen, ideeën, ga er heen. Links van de straat de serieuze aankleding en rechts van de straat altijd feest.

Snelle levering!

Goeie ervaring en snelle levering Mooie feestspullen En met een probleem doen ze hun best om het op te lossen.

Geheel overéénkomstig met aanbieding .

Het bestelde artikel bleek geheel overeenkomstig met de advertentie en voldeed in alle opzichten aan de verwachting, zowel met betrekking tot de kwaliteit, maatvoering en leverings datum.

Goed product snel binnen

Snel en tevreden