Heel tevreden.

- Altijd een snelle verzending - wordt goed geïnformeerd - altijd lekkere hondensnacks cadeau

Altijd iets extraatje voor de hondjes

Altijd keurig verpakt

Nog niks ontvangen

Hoe kan ik sterren geven als ik nog niks heb ontvangen

super snel

ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. ik ben erg blij met de spullen het ziet er uit goed uit net als op de foto van de site. het fijne is ook dat het geen verplichting is om meteen te betalen als je het geld niet hebt maar wel het nodig hebt voor je diertje. dank jullie wel en zeker tot de volgende keer !

100%

Bestelling gedaan en 2 dagen nadien geleverd in perfecte staat. Ikzelf ben zeer tevreden, bovendien prijs en kwaliteit zijn top. Ook nog een attentie gekregen voor mijn bestelling.

Perfect in orde

Overzichtelijke site. Altijd snelle levering met een gratis attentie voor je huisdier erbij. Dus prima in orde.

Supersnelle levering! Helaas was er iets fout gegaan bij mijn bestelling (kan gebeuren), maar dit was ontzettend snel en zonder problemen heel netjes opgelost! Ik vind de website iets minder prettig van opzet, maar dat is persoonlijk. Ik heb alles kunnen vinden wat ik nodig had. Mijn hond vindt het heerlijk!

Goed product voor eerlijke prijs

Animalking heeft netjes geleverd, zelfs met een persoonlijk bericht en een sample van een lekkere snack voor de hond. Boven verwachting. Animalking is ook telefonisch goed bereikbaar. Een aanbeveling.

Altijd snel en goed

Altijd binnen enkele dagen alles binnen en kwaliteit is topppp

Super Mooie en goede producten en ook snelle levering en een aardige attentie ,zeker aanbevolen

Werd vlot geleverd.

Onze honden zien jullie snoepjes graag komen.

Snoep voor honden op basis van paard, zijn vaak moeilijk te vinden. Ik, en de honden zijn blij dat we jullie gevonden hebben. Zij zien jullie snoepjes graag komen. Gemakkelijk on-line bestellen, en vlugge levering. Uitstekende service.

Duidelijke shop, snel verzonden en een goede prijs!

Bestelproces is gemakkelijk, producten overzichtelijk en zeer snel verzonden. Plus nog een extraatje in de doos, dankjewel daarvoor!

Snel besteld

We bestelden opnieuw omdat we vorige keer heel tevreden waren. Enkel zou de website iets makkelijker in elkaar mogen zitten kwa bestellen en zoeken. Nu moest ik elke keer opnieuw de zoekopdracht maken.

Zeer tevreden over de lekkere snacks voor mijn hond en kat. Snelle service.

Snelle verzending, extra koekjes voor de hondjes erbij, heel tevreden van de bestelling!

Geweldig!

Vriendelijk. Snel. Gewoon zo als het hoort! Zal zeker hier vaker gaan bestellen.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen. Zal wel goed komen, toch?

Goede kwaliteit en snelle levering

Producten zijn van prima kwaliteit en alles wordt erg snel geleverd

Krijg wat je besteld

Goede producten , snelle levering

Betrouwbaar

Snelle levering, goede prijzen

Goede overzichtelijke site. Zeer snelle levering en altijd een kleine attentie voor de hond erbij met briefje erbij. Dus gewoon perfect in orde.

Schitterende producten

Raadhuisstraat 43