Uitstekende service

Bij aflevering bestelling iets verkeerd gegaan maar na 1 mailtje alles recht gezet en extra gekregen voor het ongemak. Super service

Bestelling gedaan en snel bezorgd super team

Ik ben gaan Googlen en kwam ik animal king tegen ben op de site gaan kijken en dat zag er goed uit veel gezonde keuze's voor onze Spike ben gaan bestellen en het was vrij snel binnen geweldig team top

Snel geleverd met iets lekkers erbij

Heel vriendelijk en meedenkend.

Ik belde voor 100% staafjes met heel weinig vet en werd heel goed geholpen. Toen ik vertelde dat mijn hond erg ziek was, kreeg ik bij de levering een briefje met heel veel sterkte toegewenst en wat extras voor haar.

Pinda's

De mezen zijn er blij mee.

Het was weer een snelle levering en Harrie kreeg nog wat lekkers meegestuurd. Top

Super snelle levering

Bestelling was super snel binnen

Zoals altijd goed voor elkaar.

Toppie

Bestelling gedaan en binnen 24 uur geleverd. Fijne hypoallergene snacks voor een goede prijs.

Betrouwbaar!

Supersnelle levering en altijd een lekkere versnapering voor onze lieve Ted. Hij weet t gewoon als de doos opengaat!

Snel en goed

Reageren snel op mails en vragen over levering of artikel wat niet op voorraad is dus gewoon goed geregeld daar vriendelijke groet Menno hietberg

Een goede,snelle en fijne webshop

Een webshop die elke klant waardeert. Elke keer een mooi briefje erbij met je naam erop waarop je kan zien dat ze moeite doen voor een klant. Met ook elke keer een kleine attentie van blijk van waardering. Duidelijke omschrijvingen van producten,die ook kloppen en een groot assortiment om je hond of kat te verwennen,met net dat beetje extra wat niet overal verkrijgbaar is.

mooie grote kippenpoten

Onze Flatcoats Nici & Noah zijn dol op hun kippenpoten, elke avond 1 na de maaltijd. Geen kippenpoot, is een vervelende avond voor ons, 2 paar dwingende ogen wijken dan niet van onze zijde. Na een lange periode van Phil & Sons kippenpoten bestellen bij Bitiba of Zooplus, is dat om onbekende reden niet meer leverbaar. Nieuwe goede kippenpoten gevonden via Animal King, wel jammer genoeg wat duurder, maar dat interesseert Schorrie & Morrie geen fluit. Wij zijn tevreden.

Fantastisch!

Mijn bestelling weer na een dag geleverd met een leuk cadeautje

Snelle levering en nog een extraatje

Zoals altijd erg tevreden over Animal King. De levering is vlot en alweer een extraatje wat door onze honden zéér wordt gewaardeerd!

Article parfait avec une livraison super rapide

Comme à chaque livraison, rapide et article de qualité. A recommander.

Inderdaad uitstekend

Mijn ervaring met het inloggen is altijd een dingetje maar het komt altijd goed. Wat altijd zo leuk is het extra kadootje dat bij de bestelling zit.

Snelle levering en een lekker extraatje voor de hond

Voor mijn hond de zalmolie met schapenvet besteld. Deze was snel geleverd en we kregen ook nog een lekker extraatje erbij. Gelukkig wat lekkers wat hij wel mag en kan eten want hij heeft een allergie voor bepaalde dierlijke eiwitten.

goed materiaal

de prijs valt goed mee ik ben tevreden en mijn papegaai ook

Mooie site snel geleverd en het leukste is dat je er altijd een verrassing extra erbij krijg.

Super side

Groot assortiment. Snelle levering.

Een traktatie voor mijn honden!

Ik heb al een aantal keer hondensnacks gekocht en ben erg tevreden over Animal King. De runderpensstaafjes zijn van goede kwaliteit, het wordt snel opgestuurd en er zit altijd een briefje met een lekkere traktatie bij voor de honden. En dit wordt gewaardeerd!

Fijne eerste ervaring

Snel verzonden door de webshop (helaas daarna wel vertraging bij PostNL), aardig briefje erbij met een klein extraatje. Dat soort dingen kan ik wel waarderen, voelt als een club mensen met liefde voor de zaak.

Perfect!

Zeer snelle levering! Zeer leuk dat er een attentie voor de hond bij zat

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan