Geweldig!

Vriendelijk. Snel. Gewoon zo als het hoort! Zal zeker hier vaker gaan bestellen.

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen. Zal wel goed komen, toch?

Goede kwaliteit en snelle levering

Producten zijn van prima kwaliteit en alles wordt erg snel geleverd

Krijg wat je besteld

Goede producten , snelle levering

Betrouwbaar

Snelle levering, goede prijzen

Goede overzichtelijke site. Zeer snelle levering en altijd een kleine attentie voor de hond erbij met briefje erbij. Dus gewoon perfect in orde.

Schitterende producten

Super webwinkel

Geweldige webwinkel met snelle verwerking en levering van je bestelling. Als extraatje ook altijd een leuke verrassing voor, in ons geval, de honden. Dit is een webwinkel die ik zeker aan kan raden aan iedereen

Altijd top!

Betrouwbaar, goed geprijsd en weer een heerlijke snack erbij, dank!

Uitstekend!

Op afgesproken plaats en tijd! Correcte inhoud!

Uitstekende service

De service van Animal King is geweldig. En de kwaliteit van de producten voor zover ik altijd bestel, zijn super. Ik bestel alleen maar natuurlijke producten.

Ik bestel al heel lang super lekkere dingen voor mijn hond. Mijn ervaring met deze firma is uitstekend. Het komt op de afgesproken tijd binnen en is altijd feest voor mijn hond….

Uitstekende service

Mijn bestellingen worden altijd snel en netjes verzorgd, altijd met een leuke persoonlijke touch en kleine verrassing

Makkelijk besteld, snel geleverd

Bestelling is snel geleverd, dus dat je geen tracking details krijgt is voor mij dan geen probleem. Ook zat er een aardig briefje bij de bestelling en extra kauwstaafjes. Dikke prima

Super ervaring, vooral het extra cadeautje is een leuk geschenk voor de honden!

Ik ben er blij mee

Leuke ketting. Op tijd en leuk verpakt. En de verrassing was helemaal leuk en de hond d vind het heerlijk.

mooie producten die echt voedzaam zijn voor de Kat

Goed verpakt, snel verzonden en mooie producten uit een overzichtelijke website geselecteerd.

Leuk dat er altijd een kadootje bij zit, mijn teckel is er dol op

Gewoon goed

Gewoon goed en snel

Altijd een snelle service

Goede spullen en altijd iets extra s voor de hondjes

bestelling altijd heel snel binnen en jet aller leukste...er zit altijd een kadotje bij..iets lekkers voor mijn honden. Echt zo leuk. Altijd spannend wat de verrassing is.

Goede producten en áltijd snel geleverd !

Goede producten en altijd snel geleverd, top !

Snelle levering en goede service

Order is snel geleverd. En een lekkere traktatie extra ontvangen. Vanwege dat de houdbaarheidsdatum van voer was verstreken, is de dag erna een nieuwe zak ontvangen. Netjes opgelost.

Goede ervaring

Altijd snel geleverd en altijd wat lekkers voor de hond om uit te proberen.

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan