Heel snel en vriendelijk

Waardeloos

Ik heb het bestelde product nooit ontvangend

Super !!

Vriendelijk..snel..leuke prijzen !!

Snel !!!

Snelle levering Heb hoedfes met schapenvet besteld mijn hond smult hiervan heerlijke zachte vulling waar ze lekker aan kan likken en knagen en…,. Heel betaalbaar!

Veel waar voor je geld!

We kregen de bestelling super snel, communicatie erover was ook heel goed en last but not least hele goede snacks voor onze Goos met extraatjes en een lief briefje, voor een goede prijs. Ik raad Animal King van harte aan!

Uitstekende service

Spulletjes snel geleverd. Vallen heel goed in de smaak bij de honden

Goede medewerkers

Snel reactie en vriendelijk.. top !

Top. Goede producten voor top prijs

Fijne en snelle levering

Het bestellen ging super makkelijk. De levering was ook snel en er zat zelfs een gratis product voor mijn hond bij met een kaartje. Super lief. Ik ga hier zeker vaker bestellen!

Top service!

Ik had 5 zakken kluiven besteld en omdat ze er nog maar 3 op voorraad hadden, kreeg ik een mail of ze die konden opsturen en de rest een paar dagen later. Hebben ze netjes gedaan en kreeg bij beide zendingen een cadeautje. Helemaal top!

Fijne webwinkel, met veel producten voor mijn allergische hond. Snel geleverd en iedere keer een leuke attentie toegevoegd.

zeer tevreden,vooral het leuke extraatje bij de bestelling.

De betaling is een dingetje. Soms wordt er terug gekoppeld naar je gegevens die dan niet in orde zouden zijn. ..

Snelle levering en de hand is weer blij!

Goed en briendelijk geholpen met mijn vraag, bestelling geplaatst en volgende dag ontvangen.

Altijd prima

Altijd goede en snelle levering en met kwalitatief goede producten.

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Kreeg m'n bestelling snel en met een extra lekkere pindakaas voor honden :) !

Goede produkten, supersnelle service, fijn contact contact.

Snelle levering en zo aardig een gratis lekkertje voor de honden.

Natuurlijke producten waar onze hond gek op is

Natuurlijke producten Snelle levering Altijd een gratis extraatje snack erbij Van trainings beloning tot kauwprodukt, onze hond is er gek op!

Hartstikke goed

Overzichtelijke website, altijd een leuk extra’tje. En snelle levering! Ga zo door

snelle afhandeling

Vriendelijke medewerkers, niets te klagen Vlot ophalen van de bestelling

Gewoon goed

Elke keer weer goed in bestellen en bezorgen

Goede en snelle levering!!!

Ben zeer tevreden over de ruime keuze en goede service. Zelf iets extra's voor de hond.

Fantastische service!

Ik kocht een hondenriemhouder met de naa van mijn hond. Toen ik het doosje opendeed zat daar een heel mooi jutte zakje in met een groot label aan mijn mijn hond haar naam op! Het was superleuk om zo de doos open te maken! Onder het jutte zakje zat nog een verrassing! Lekkere koekjes voor mijn viervoeters! Ze hebben de frikandellen met veel smaak opgegeten! Top service!

Tevreden

Altijd nette en snelle levering. Producten zijn goed en je krijgt er altijd een cadeautje bij.

Raadhuisstraat 43

1541JP Koog aan de zaan