6

Tot nu toe goed

Na slechts één goed verlopen bestelling is een betrouwbare beoordeling niet mogelijk

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende afhandeling in de Webshop

Doen precies wat ze beloven, leveren snel en goed uit de webshop.

 • Aanbevelen? Ja
8

Foutloze service, website goed

Afhandeling snel en efficiënt. Zoeken wat je nodig hebt op website gaat goed, productinformatie kan soms wat meer gedetailleerd. Bestelde bv twee (duurdere) zwarte Polyform fenders. Deze bleken aan beide uiteinden donkerpaars te zijn... Stond niet in beschrijving en was ook uit foto’s op website niet op te maken.

 • Aanbevelen? Ja
10

Super goede service.

Ondanks foutje in omschrijving, is het geweldig afgehandeld. Super goede service

 • Aanbevelen? Ja
8

Perfecte communicatie - Goede service - Snel.

Bestelde artikel was niet (voldoende) in voorraad. Wachttijd was te lang voor mij. Na overleg werd een haalbare en snelle oplossing uitgedokterd via een andere shop. Efficiënt en zonder meerkost. Dank uit België.

 • Aanbevelen? Ja
10

Top service

Fantastische service! Telefonisch goed advies maar ook via de webshop geweldige service. Levering besteld voor een bepaalde tijd en de volgende dag al in huis. Bedrag van een retour storten ze binnen 3 dgn terug, bij mij zelfs al eerder. Top bedrijf!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekende service

DHL die mijn bestelling zou afleveren had een vertraging in de levering. Daardoor zou ik het ws te laat ontvangen. Na telefonisch contact met Joosten watersport is het product nogmaals opgestuurd met een andere koerier met het verzoek van de dubbele bestelling er één weer terug te sturen! Super service dus!

 • Aanbevelen? Ja
8

Vlotte levering

De producent van mijn bestelling was net in vakantie maar Joosten kreeg het voor elkaar .... en de stukken waren toch binnen enkele dagen geleverd. Bedankt!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitzonderlijk!

Voor 100,00 euro 2 spiboom houders besteld bij webshop. Ontvangst pakket volgens afspraak 2 dagen later. Ik open de doos en kijk snel of het de juiste is. Dat klopt en gooi de doos in mijn auto. s'Avonds ga ik naar de boot met de doos en vind tot mijn verbazing maar een houder. Rest is gevuld met verpakkingsmateriaal. Waar is de tweede houder? Ik kam mijn auto uit, controleer de korte route naar de boot maar geen houder! Volgende dag neem ik contact op met de webshop en doe mijn verhaal met de vraag of zij nog een controle kunnen doen. Binnen twee uur bellen ze terug en geven aan dat dit administratief niet terug te halen is. Wel staan er twee op de pakbon. Wat nu? Ik stel voor de schade te delen maar de webshop neemt het initiatief en zegt toe een nieuwe af te sturen op hun rekening. Deze is inmiddels binnen waarvoor grote dank. Hoewel ik mijn verhaal naar eer en geweten heb gedaan was er helemaal niets hard te maken. Toch neemt de webshop de verantwoordelijkheid. Ik noem dat vandaag de dag redelijk uitzonderlijk. Nogmaals dank.

 • Aanbevelen? Ja
9

Duidelijke site, snel besteld en geleverd.

Alles snel te vinden en bij vragen of onduidelijkheden wordt contact opgenomen. Dus kortom snelle service en levering.

 • Aanbevelen? Ja
7

Wat een fijne winkel!

Goed geholpen, vlot verzonden, goede spullen. Veel te vinden. Slecht een minpunt: er is geen sanitairestopplek.

 • Aanbevelen? Ja
9

Goede service

Fijn dat de fendersokken per 10 cm besteld kunnen worden. Vervolgens snelle levering.

 • Aanbevelen? Ja
8

Open on Sunday is good thing.

We needed to get some items for our boat and since we both work during the week it is good that Joosten Watersport is open on Sunday. That said we came in with the intention to buy several pieces of electronics, charts, flags and hardware. The attention we received was OK but sporadic. Sometimes being left without assistance for 10 -15 minutes. Granted it was busy in the shop but I would expect that when purchasing expensive electronics that attention would be constant and knowledgeable. In the end we purchased an AIS and EPIRB as well Navionics charts and paper charts along various additional items. I was told that I needed a special cable to connect the AIS to our C80 chart plotter via SeaTalk. However after waiting for the cable and paying an extra EUR85 I received a normal cable for NMEA0183, something I already had. When I contacted Joosten by telephone about this situation, I was told I could return the cable as the AIS can not use SeaTalk. In the meantime, I have connected it to the C80 using NMEA0183. All in all, a good shop with a good selection and convenient opening times. The staff are friendly and helpful.

 • Would you recommend us? Yes
10

Zoals altijd: goede afwikkeling, goede communicatie en goede producten. Top!

.

 • Aanbevelen? Ja
9

Top service

Nagebeld worden wanneer de bestelling via de webshop niet lekker is verlopen en het dan alsnog zeer goed afhandelen en zorgen dat de bestelling de volgende dag toch nog wordt afgeleverd op een alternatief adres !

 • Aanbevelen? Ja
10

kiezen - kopen - klaar

Uit een ruim assortiment kan eenvoudig worden gekozen en wordt snel geleverd.

 • Aanbevelen? Ja
9

snelle levering

Snelle levering van reserve CO2 patronen voor de zwemvesten zodat die toch niog mee aan boord konden.

 • Aanbevelen? Ja
8

Snelle levering. Goed verpakt

Snelle levering en de goederen zijn goed verpakt

 • Aanbevelen? Ja
10

snel en adequaat

Om voor de zomervakantie nog fris en fruitig te kunnen overnachten aan boord een Caframo Sirocco II ventilator besteld. Prima apparaat voldoet aan de verwachtingen. Laat die hete zomer maar komen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Attent, snel, denken mee

Toen mijn Dubarry laarzen lek waren kon ik op de goede naam van Joosten meeliften en werden ze kosteloos vervangen. Mede daardoor gelijk ook een zeilpak besteld tegen een scherpe prijs, welk direct opgestuurd werd naar Duitsland. Perfecte service, super tevreden!

 • Aanbevelen? Ja
10

Goede service, vriendelijk en snelle levering

Goede service, vriendelijk en snelle levering

 • Aanbevelen? Ja
10

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Zeer snelle levering en een goede keus van artikelen

Verbeterpunten

tot nu toe niet

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

snelle accurate afhandeling

 • Aanbevelen? Ja
7

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel en veel op vooraad

Verbeterpunten

Het was een brievenbus pakket..... Daar betaal je 5euro verzendkosten voor...... Vind ik nog al wat

 • Aanbevelen? Ja
8

4 sterren: goede service, goed behandeld

Pluspunten

De medewerkers denken goed mee, levering snel

 • Aanbevelen? Ja

Over Joosten Watersport

Filter op taal