Response from the business owner
Beste Remi,
Wij begrijpen zeer goed dat dit uitermate vervelend voor u moet zijn geweest. Zoals ook per mail aangegeven heeft FC Barcelona dit extreem laat pas aangekondigd, terwijl de ticketverkoop op de gebruikelijke wijze al wel was gestart.
Het probleem was in deze situatie niet dat de tickets niet op uw naam worden vastgelegd. Om tickets te kunnen bemachtigen gebruiken wij onze bestaande accounts, waarna wij de tickets overzetten op de persoonsgegevens van de boeker. Deze laatste stap heeft FC Barcelona voor deze wedstrijd plots niet meer mogelijk gemaakt, waardoor wij de tickets niet meer op uw naam konden zetten. De laatste dagen hebben wij bij veel partners en concurrenten gekeken of we alternatieve tickets konden bemachtigen, maar zij zaten helaas met hetzelfde probleem.
Wij balen enorm van dit incident waardoor wij alle getroffen personen uiteraard direct het aankoopbedrag hebben teruggestort, en ik hoop dat het beleid van FC Barcelona u niet heeft afgeschrikt om in de toekomst opnieuw een voetbaltrip te ondernemen. Onze excuses voor het ongemak.