Goede ervaring Mooie plekken in het stadion ! Goede communicatie

FAN-TAS-TISCH

Geweldige beleving voor mezelf en mijn zoon. Alles was perfect geregeld, geen kopzorgen en bovenal hadden we schitterende plaatsen in het stadion. TOP ERVARING!!!

Wij hebben echt een fantastische trip gehad!

Het boeken ging zo makkelijk, de communicatie was top en alles was zo goed geregeld!!

Barca atletico was een heerlijke pot in een prima sfeer? De stress daar de kaartjes er pas 10 uur voor aanvang waren was snel vergeten op naar de volgende pot

Geweldig!!

Last minute tickets geboekt voor Brugge-Arsenal. Super geregeld, geweldige plaatsen. Kom zeker teug, super tevreden!!

Geen kaartjes wel een reis naar Barcelona geboekt.

Hartelijk dank voor uw boeking bij ons. Wij moeten u helaas informeren dat FC Barcelona afgelopen weekend onverwacht extra strenge maatregelen heeft aangekondigd voor de wedstrijd FC Barcelona - Eintracht Frankfurt. Deze maatregelen zijn pas ingevoerd nadat de verkoop van de tickets heeft plaatsgevonden. Hierdoor is het voor ons niet meer mogelijk om de tickets op uw naam over te zetten, waardoor wij de geboekte kaarten niet meer kunnen leveren zoals oorspronkelijk bevestigd. Deze beslissing is genomen omdat bij de vorige editie van deze wedstrijd tienduizenden Eintracht Frankfurt-supporters op de thuistribune plaatsnamen. Deze extra strenge maatregelen houden in dat specifiek voor de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt, tickets die door FC Barcelona leden zijn gekocht niet overdraagbaar zijn aan niet-leden. Als gevolg van deze nieuwe maatregelen kunnen wij de reeds geboekte tickets niet leveren. Meer informatie hierover vindt u via het officiële bericht van FC Barcelona: https://www.fcbarcelona.com/en/club/news/4414957/requirements-and-security-measures-for-the-game-against-eintracht-frankfurt-in-the-champions-league. Als gevolg van deze nieuwe maatregelen zijn wij helaas genoodzaakt uw bestelling te annuleren op basis van onze voorwaarden (artikel 14), omdat wij de geboekte onderdelen niet meer volgens afspraak kunnen leveren door overmacht. Wij begrijpen dat dit voor u een grote teleurstelling is en bieden u onze oprechte excuses aan voor de vervelende situatie. De maatregelen van FC Barcelona zijn extreem laat aangekondigd en dit ligt helaas ook buiten onze invloed. Erg naar bericht 1 dag voor vertrek naar Barcelona. Vliegticket geboekt hotel geboekt enz. En gewoon doodleuk aangeven dat het buiten de schuld is van voetbaltrips.com als men de tickets op mijn naam hadden besteld was er niets aan de hand geweest en hadden mijn zoon en ik gewoon naar de wedstrijd kunnen kijken in het stadion. Echt balen! Zware teleurstelling!

Kaartjes gekocht en last minute geannuleerd

Kaartjes voor Barça-Eintracht Frankfurt gekocht via Voetbaltrips.com. Meerdere berichtjes gehad voor upgrades en geruststelling. Maar last minute (26 uur van tevoren) een annulering. Een hele reis geboekt om deze wedstrijd te zien… zeer teleurstellend omdat de aanbieder waarschijnlijk allang wist dat de kaartjes niet geleverd konden worden. Amateuristisch bedrijf

Helemaal top geregeld, en belangrijkste; betrouwbaar!

Kaarten voor Dortmund besteld. Als ervaren voetbalvolger wil je maar 1 ding: dat alles goed geregeld is. En dat was het! Goeie service, kaarten betrouwbaar en snel geregeld. Super!

Zeer gemakkelijk

Makkelijke site om te boeken

Goede en betrouwbare service

Dit was de 2e keer dat ik tickets via deze organisatie heb besteld. Tickets zijn officieel en dus geen enkel probleem bij de stadions. Goede informatievoorziening vooraf. Bij een volgende wedstrijd weet ik waar ik weer mowt zijn. Dank voor de goede en betrouwbare service.

A beautiful night in Millwall - de perfecte trip met Voetbaltrips.com

Via voetbaltrips.com kon ik heel gemakkelijk aan tickets komen voor mezelf en 5 vrienden. Met onze groep van 6, hadden we allemaal zitjes naast elkaar en kregen we tijdig de tickets via mail. Do's and don'ts, handige tips en meer kregen we ook nog in een leuk mailtje een dag voordat de wedstrijd begon, heel fijne ervaring. En dan het hoogtepunt, Millwall tegen Southampton met een last-minute Winner voor de thuisploeg, de perfecte afsluiter van een heerlijke voetbalavond onder vrienden.

Mega mooie ervaring, het Anfield met een sfeer wat je gewoon een keer mee wil maken. Allemaal goed gerelegd en goeie communicatie. Tickets krijg je opgestuurd en zijn makkelijk te gebruiken, geen gezeur mee. Duidelijke mail met regels wat betreft de wedstrijd die je ook mee krijgt. Fantastische plekken ook nog.

Geweldige ervaring, Liverpool-PSV was perfect geregeld en heel leuk

Wij hadden kaartjes voor een andere Liverpool wedstrijd toen bekend werd dat Liverpool tegen PSV moest voetballen. Dit hebben wij heel eenvoudig en kosteloos kunnen omboeken! Hele fijne klantenservice, alles top geregeld en alle informatie ontvangen die we nodig hadden! De wedstrijd was ook erg leuk. Al met al een geweldige ervaring en zeker aan te raden!

Alles als zeer prettig ervaren

Dit is inmiddels de 2e keer dat we hier onze tickets bestellen en het gaat telkens op een erg prettige manier. Het uitzoeken en de daadwerkelijke plekken komen altijd overeen en als er iets van onduidelijkheid is, dan is de klantenservice er snel met een antwoord. Ik raad voetbaltrips zeker aan! Wij komen hier vaker terug.

Alles verliep heel vlot en transparant.

Alles perfect geregeld!

De communicatie is vlot, de kaarten worden op tijd geleverd en ze houden zich aan de afspraken. Dankzij voetbaltrips hebben we een prachtige wedstrijd in Londen gezien!

Helemaal top!

Tickets waren helemaal op tijd, alles was goed geregeld, ook krijg je informatie binnen met tips etc!

Alles zoals beloofd!

Aanvankelijk wat argwanend of de kaartjes wel echt geleverd zouden worden, je weet tegenwoordig maar nooit.... Maar de communicatie was top en alles geregeld zoals beloofd! Klein verbeterpunt: bij aanvraag van een offerte voor complete reis wordt op de website aangegeven dat je binnen 24 uur een offerte ontvangt. Dit duurde echter een week.

Betrouwbaar en goede service

Duidelijke website, fijne info (ook telefonisch) om een keuze te maken voor het vak in het stadion tot aan het afgifte van kaarten, het is goed voor elkaar.

Fijne ervaring, spectaculaire match

Club Brugge Barcelona was een boeiende Champions League match. Tickets kwamen laat maar alles verliep vlot. Gelukkig niet geruild voor tickets in Barcelona vak want zij werden na incident met bus voor de match langer in het stadion gehouden. Yasmine Lamal een werelddoelpunt zien maken is natuurlijk uniek.

Alles goed geregeld

Mooie plekken bij elkaar en kaarten op tijd. Dus alles was top!

Een prachtige trip

Een fantastische trip om samen met mijn zoon ( Liverpool fan ) te maken

Alles verliep soepel, kaarten snel binnengekregen en geen verborgen kosten zoals op de meeste andere sites.

Vlot en correct geleverd

Tot op het laatste moment alle info en wijzigingen mbt de het ingang ontvangen.

Leuke wedstrijd

Prima ervaring kreeg tickets op tijd

212 Zwarte Woud

Utrecht 3524SL