Geweldige ervaring in een fantastisch stadion
Afgelopen weekend met mijn dochter naar Real Madrid - Sevilla geweest. Voor haar de eerste keer dat ze een voetbalstadion bezocht heeft, dus dit was gelijk 1 vd grootste stadions die er zijn. Onvergetelijk om haar gezicht en lach te zien bij binnenkomst van het stadion. Dit had ze totaal niet verwacht. Zo'n groot stadion.
De kaartjes kwam ruim op tijd binnen per email, ondanks de goede communicatie tussendoor, dat het ook in hotel afgeleverd zou kunnen worden, dus al van tevoren het adres van hotel opgegeven. Ook de mail dat mijn categorie er niet was, en dat ik een lagere categorie zou krijgen en het verschil terug zou krijgen was perfect. De volgende dag was het al op mijn rekening teruggestort.
Prijzen zijn redelijk, ook gezien de normale prijs die er in Spanje gerekend wordt. Als je zelf via de site kaartjes wil kopen, is bijna onmogelijk namelijk. Zitten meer dan 10.000 mensen tegelijk op en als je een plekje ziet, is die meteen al verkocht als je erop drukt. Dus dan maar iets meer betalen, maar wel de wedstrijd kunnen zien.
Al met al fantastisch weekend gehad samen met mijn dochter en ze wil graag nog een keer naar een wedstrijd heeft ze gezegd.