Echt fantastisch!!!

Eerste keer complete voetbalreis geboekt bij voetbaltrips. Zijn met 4 vrienden naar Atlecio Madrid geweest. Alles verliep soepel. Het contact met voetbaltrips, het ontvangen van de reisbescheiden en de tickets echt allemaal super en makkelijk. Hotel midden in het centrum van Madrid. Plaatsen in het stadion helemaal top. Zaten eerste ring lange zijde echt prachtig. Geweldige ervaring. Gaan we vaker doen via voetbaltrips. Bedankt voetbaltrips.

Heerlijke voetbalervaring via Voetbaltrips.com

Eerste keer kaarten besteld via Voetbaltrips.com, keurige klantenservice, direct bevestiging van bestelling en de communicatie was meer dan prima. Week voor aanvang de kaarten ontvangen per mail met duidelijke instructie, tussendoor bleken we de verkeerde kaarten te hebben ontvangen, telefonisch door voetbaltrips keurig opgelost en de vervangende kaarten direct ontvangen. Met de (juiste) uitgeprinte tickets op pad en geen probleem om het stadion van Dortmund in te komen. Hele toffe wedstrijd, de sfeer was geweldig al verloor Dortmund helaas met 4-1 van Leipzig. Al met al een perfecte ervaring die ik voor iedereen zou aanbevelen.

Fantastische ervaring!!!!!

Er zijn van die dingen die je in elk geval 1x in je leven moet hebben meegemaakt. Voor mij was dat het bijwonen van een wedstrijd van Borussia Dortmund op de magische "Gelbe Wand", voor velen de mooiste sfeertribune van de wereld! Alle verwachtingen zijn waargemaakt!!!

Een prachtige mooie ervaring om samen met mijn zoon in zo een atmosfeer een wedstrijd te bezoeken.

De voetbaltrip naar de wedstrijd Chelsea - Newcastle was er één voor in de boeken. Ze zeggen vaak dat herinneringen onbetaalbaar zijn en dat gevoel overheerst bij ons zeker.

Geweldig!

Vlotte en snelle communicatie via mail! Officiële tickets, geen problemen gehad bij het binnen gaan. En netjes op tijd onze tickets ontvangen! De champions leageu match Losc Lille - Chelsea meegemaakt, super ervaring, wijze sfeer! Zeer tevreden!!

Uitstekende service, simpel bestelling en onvergeetbare voetbalervaring!

Fantastische service, simpele en snelle weg om tickets te bestellen voor wedstrijden van alle competities en alle landen. Zorgen ontzettend goed voor hun klanten en bieden gepersonaliseerde voetbalreizen van de hoogste kwaliteit aan voor een onvergeetbare voetbalervaring. 10/10, beste plaats om een voetbalwedstrijd en reis te boeken!

Geweldige ervaring.

Alles was goed geregeld. De kaarten kreeg ik keurig een aantal dagen voor de wedstrijd in mijn mail. Daarnaast waren de plekken erg goed en waren de plekken ook naast elkaar.

Prima zitplaatsen bij een wedstrijd die zeer de moeite waard was!

Je moet ook een beetje geluk hebben en dat hadden we. Vanaf heel goede zitplaatsen ter hoogte van een van de strafschopgebieden hebben we een mooie wedstrijd tussen Manchester United en Tottenham Hotspur gezien. United wint met 3-2 en Ronaldo scoort een prachtige hattrick, waaronder het doelpunt dat hem de huidige topscorer aller tijden maakt.

Goed en duidelijk

Een wedstrijd van PSG bezocht incl overnachting in Parijs. Hotel was simpel maar schoon. Snel en zonder problemen ingecheckt. Hotel is gunstig gesitueerd naast een centraal gelegen trein- en metrostation. Parkeren met je auto kun je beter iets meer in een buitenwijk doen om vervolgens verder met de metro naar het hotel te reizen. Aanwijzingen om bij het stadion te konen waren ook duidelijk. Geen problemen om het stadion binnen te komen en een goede zitplek.

heel goed

ik heb een hele goede ervaringen met het bestellen van mijn voetbal tickets op deze site. De tickets waren optijd binnen en ook toen Ik vragen had ben ik netjes te woord gestaan en werd netjes over alles geïnformeerd. We hadden ook hele mooie plekken dichtbij het veld. Ik ben echt heel tevreden met hoe alles is gelopen. We hebben ook een hele mooie ervaringen aan de westrijd over gehouden.

Geweldige ervaring!

Een wedstrijd van PSG bezocht en het was heel erg mooi en zeker de moeite waard om nog een keer te doen! De service is heel goed bij voetbaltrips.com en ze zorgen dat alles van reis tot wedstrijd goed verloopt.

Goede prijzen en snel contact!

''We hebben een fantastische ervaring gehad met Voetbaltrips.com en willen dit in de toekomst zeker een keertje gaan over doen. We zijn getrakteerd op goede plekken en een fantastisch hattrick van Ronaldo! Een betere avond hadden wij ons niet voor ons gezien''

Duidelijke en volledige informatie gekregen. Prijs-Kwaliteit verhouding is gewoon goed.

Voor het eerst met vrienden naar een voetbalwedstrijd geweest. Hele mooie ervaring mee gehad. Service was top en alles was duidelijk via de mailtjes. Zeker een aanrader.

Prima service en perfecte plaatsen!

Voor het eerst via Voetbaltrips tickets gekocht voor een wedstrijd van Chelsea. Keurig op tijd ontvangen en zelfs één dag voor de wedstrijd nog benaderd door Voetbaltrips omtrent de perikelen rondom Chelsea. Fanshop dicht en men mag geen losse kaarten meer verkopen. Wij hebben dus geluk gehad, want dit was waarschijnlijk voorlopig de laatste mogelijkheid. Volgende keer een andere club bezoeken en dan zeker opnieuw via Voetbaltrips. Ga zo door met jullie top service!

Top ervaring

Goede dienst verlening van de website

Mooie voetbal ervaring

Kaarten netjes op tijd en verzorgd. Alleen de term goedkoopste reisaanbieder is een beetje achterhaald.

Super fijne en goed georganiseerde voetbal ervaring!

Goed georganiseerd en goede opvolging van de tickets.

Overzichtelijk en duidelijk

Ik wilde graag naar Brentford FC aangezien dit nog de enige club was waar ik nog nooit geweest was in de Premier League. Kaartjes krijgen bleek lastig maar voetbaltrips.com bood de oplossing. Uiteraard betaal je dan meer dan de nominale waarde maar dat is het op zo'n moment waard. Ik ben het altijd eens met de reclame van Mastercard dat sommige dingen onbetaalbaar zijn. En belangrijkste: keurig op tijd het ticket ontvangen en ook met prima communicatie.

Keurig geholpen, goed en tijdig geïnformeerd over de nodige coronamaatregelen bij ons wedstrijd bezoek PSG. Kaartjes netjes op tijd geleverd.

Voetbaltrips is de uitvinding van tickets voor wedstrijden in het buitenland

Wij hebben tickets gehaald voor wedstrijd liverpool. Top service en heel snel en makkelijk te regelen. Zeker een aanrader om via voetbaltrips je ticket te halen.

Goede service en zeer goede communicatie.

Zondag 13 maart naar Chelsea geweest met m'n zoon, in een woord een geweldige ervaring.

Fantastisch weekend Liverpool!

Vorig weekend naar Liverpool geweest voor onder andere wedstrijd Liverpool-West Ham United. Wat een fantastische ervaring was dat! Gehele dag in en om het stadion doorgebracht, veel gezelligheid in de diverse pubs en uiteraard de fanshop bezocht. Daarna stadion in en genieten van een geweldige ambiance. We hadden de kaarten via Voetbaltrips en zaten op rij 3, zeer dicht op het veld. Het waren hele mooie plekken! De gehele communicatie en informatievoorziening vooraf was prima geregeld door Voetbaltrips. Het uploaden van de kaarten in de Wallet ging makkelijk dankzij de goede beschrijving en ook de toegang tot het stadion via de scanner verliep soepel. Wij zijn zeer tevreden!

De kaartjes en zitplaatsen waren goed geregeld

We hadden kaartjes geboekt voor Benfica - Ajax en voor de derby Sevilla - Real Betis. De kaartjes zijn op tijd en conform afspraak geleverd. Prima service via de app.

Enorm genoten in Madrid prima geregeld!

Weekend naar Madrid geweest en de wedstrijd real tegen sociedad het was een mooie pot 4-1 verder was Madrid geweldig en had voetbaltrips alles in de puntjes geregeld tickets en vliegreis volgend jaar weer nu al bedenken waarheen.

212 Zwarte Woud

Utrecht 3524SL