Geweldige ervaring!!!

Besloten vorige week zondag om afgelopen woensdag de wedstrijd tussen Man United en Villareal in de Champions League te gaan bekijken op Old Trafford. Wij hebben de kaarten via Voetblatrips weten te bemachtigen, en moet zeggen er is geen betere die dit kan organiseren. Wij hebben in het verleden met anderen partijen ook wel een iets geboekt, maar dit liep vaak niet vlekkenloos. Niks anders dan lof voor de mensen van Voetbatrips, communicatie verliep soepel, het ontvangen van de wedstrijdkaarten eveneens.......... Wij hebben een geweldige wedstrijd gezien met in de laatste minuut toch weer die CR7 die de wedstrijd wist te beslissen... :) Al met al raden wij Voetbaltrips zeker aan, en de volgende wedstrijd gaan wij zeker weer via hun boeken. Good job Lads!! Groet uit Harderwijk

Fantastische service!

Goede service vanuit voetbaltrips. Meerdere malen contact met ze gehad, omdat wij twee aparte boekingen hadden. Ondanks dat ze niet konden garanderen dat we bij elkaar kwamen te zitten, is het ze toch gelukt! Daarbij was de wedstrijd ook nog eens super! De plekken waren top!

Alles verliep naar wens en het was een top ervaring!

Borussia Dortmund - Union Berlin 19-09-2021 Het was een top wedstrijd! De wedstrijd had van alles zo had je een afgekeurd doelpunt, var-moment, penalty en veel goals. Maar allerbelangrijkste een mooie 4-2 overwinning van Borussia Dortmund. Met de QR-code in de CoronaCheck-app kregen we een bandje die je weer moest laten zien bij de ingang met je ticket. Geen gedoe en verliep soepel. Buiten het stadion voor de ingang was er nog een harde kern met sfeeracties wat ook gaaf was om te zien. In het stadion kon je gemakkelijk eten en drinken halen met cash en pin. De sfeer in het stadion was ook goed en de Duitse fans waren gemoedelijk waar we ook zo af en toe een praatje mee hadden. Wel jammer dat het stadion niet helemaal vol zat i.v.m. de corona regels. Contact verliep goed en snel via de mail met Voetbaltrips.com en vragen werden uitgebreid beantwoord.

Was Geweldig, zeker voor herhaling vatbaar.

Alles ging zoals we het hadden verwacht met als beloning een top wedstrijd van PSG tegen Lyon!

mooi

Wederom een hele mooie beleving in Dortmund, was niet de 1e keer, maar wel de 1e keer met een stadion vol met 25000 toeschouwers, beter dan niets maar nog niet helemaal de sfeer van vol. Veel doelpunten, en natuurlijk Haaland, een superster waar we nog veel plezier aan zullen gaan beleven in de toekomst. Al met al een leuke dag geweest.

Het was een fantastische voetbal avond!

Mijn zoon en ik zijn allebei supporter van FC Utrecht en toen wij onlangs in Madrid waren moesten wij natuurlijk ook naar een wedstrijd van Real Madrid samen. Via Voetbaltrips hebben wij twee kaarten kunnen regelen voor de wedstrijd van Real Madrid tegen Celta de Vigo. Wij hadden mooie plaatsen schuin achter het doel en juist in dit doel werd heel vaak gescoord. Zoals gezegd een fantastische ervaring en een avond om nooit te vergeten. Mensen van Voetbaltrips hartelijk dank voor het regelen van onze kaarten!

Scherpe prijs en uitstekende communicatie.

2 kaartjes voor Liverpool - Chelsea geregeld via voetbaltrips.com. In vergelijking met andere aanbieders voor een prima prijs. Vanaf boeken tot na terugkomst uitstekende en vlotte communicatie. Daarnaast duidelijke instructies ontvangen over het toevoegen van het digitale kaartje aan de Wallet op je telefoon. Ik beveel voetbaltrips.com van harte aan.

Uitstekende service!

Ik had nog nooit een buitenlandse voetbalreis gedaan, omdat ik het altijd een beetje spannend vond om te regelen. Kasper van Voetbaltrips heeft me geholpen door het hele proces heen en uiteindelijk zat ik daar met mijn zoon op Anfield voor de wedstrijd Liverpool-Burnley. Eigenlijk de hele week voorafgaand aan de wedstrijd was er contact of alles goed liep en ze faciliteren je helemaal tot je zitplaats, ook op zaterdag bereikbaar mocht er iets fout gaan. Ik raad dus voetbaltrips aan om als makelaar te gebruiken.

Fantastische sportbelevenis!

Afgelopen weekend de wedstrijd Barcelona-Getafe bezocht. Alle zaken netjes conform afspraak geregeld en gekregen. De toegekende plaatsen waren geweldig. Volgende keer weer met voetbaltrips.com op pad!

Fantastisch weekend

Wat wil je nog meer, heerlijk weer, 2 wedstrijden FC Barcelona A en B, rustig hotel met lekker ontbijt. Jammer dat het zo kort was, zou bijna een maand willen blijven. Maar goed, volgend jaar weer. Voetbaltrips bedankt voor het regelen van alles. Ondanks de Corona maatregelen en beperking van het aantal toeschouwers (van 99.000 terug naar 20.000) toch kaartjes weten te regelen.

Perfect gefaciliteerd, duidelijke communicatie en een toffe wedstrijd.

Samen met 2 vrienden heb ik een wedstrijd van het Nederlands Elftal bezocht in Amsterdam. Ondanks de vele extra maatregelen vanwege Corona, heeft voetbaltrips ervoor gezorgd dat de ervaring alsnog perfect was. Alle handelingen werden duidelijk vooraf gecommuniceerd, zelfs op de wedstrijddag werd er nog telefonisch contact gezocht om alles idealiter te faciliteren. Kudos aan Voetbaltrips; zeker voor herhaling vatbaar!

Hele goede en snelle service!

Heel snel geholpen en goed bereikbaar!

Waanzinnig!

Mooie avond, goed geregeld, behulpzaam en duidelijk wat betreft de regels van nu.

Top service!

Heel erg goede service. Denken goed mee en reageren snel. Super goed geregeld, echt een top wedstrijd gehad!

Fantastische ervaring

Met een duidelijke en overzichtelijke mail was het makkelijk om de kaarten te ontvangen. Geweldige zitplaatsen op de lange zijde in de Johan Cruijff Arena..

Goed geregeld, mooie wedstrijd

Erg fijn en makkelijk te regelen

Perfect, betrouwbaar, een aanrader.

Zie boven.

Prima ervaring met Voetbaltrips

Wedstrijd Liverpool - Atlético Madrid bezocht. Geweldige sfeer in stadion. Alles goed geregeld door Voetbaltrips. Duidelijke communicatie over het afhalen van de kaarten in Liverpool. En gratis upgrade naar een hospitality pakket. Goede ervaring zou volgende keer weer boeken bij Voetbaltrips.

Een wedstrijd om nooit tevergeten

Kaartje moeten afhalen op een centraal punt want alleen maar goed is om fraude tegen te gaan. Geweldige wedstrijd gezien met ook nog eens een verlening. Een ervaring om nooit te vergeten. Prima geregeld allemaal.

Fantastische ervaring

De hele trip was uitstekend georganiseerd. De communicatie met Voetbaltrips, de informatie die we vooraf kregen, hotel en vlucht en uiteraard de wedstrijd, alles was perfect geregeld. We hadden ook nog eens prima plekken in het stadion. We gaan zeker nog een keer boeken via Voetbaltrips. Het was echt een super leuke ervaring.

Goede service,tickets ruim optijd, snelle reactie via mail!

Geweldig. Top geregld

Alles was super geregeld. Van vlucht tot hotel tot wedstrijdtickets. In een woord geweldig.

Prima Voetbalreis weekend in Londen

De reis was prijs kwaliteit goed georganiseerd combi weekend van 2 wedstrijden is aanrader Echt voetbalweekend !!

5 top voetbaldagen in London. Alles was qua reis, hotel, locatie, kaartjes

Voor de wedstrijd Millwall - Birmingham en Arsenal - Olympiakos hadden we prima plekken, dat viel heel eerlijk wel een klein beetje tegen qua plaatsen bij Chelsea - Bayern. We zaten weliswaar aan de lange zijde op het prachtige Stamford Bridge maar wel bijna helemaal in de hoek van de tribune ten hoogte van de achterlijn. Dat vonden wij als je het afzet tegen wat wij betaald hebben voor de complete reis een beetje magertjes. Alles was qua reis, hotel, locatie, kaartjes en tips prima geregeld. Nogmaals 5 hele mooie dagen en zeker voor herhaling vatbaar !

212 Zwarte Woud

Utrecht 3524SL