Super ervaring gehad, zeer tevreden!
Afgelopen weekend samen met mij broertje naar Liverpool - Brighton geweest in het Anfield stadium. Top ervaring gehad!
In verband met het soort ticket wat wij hadden, kregen we de tickets niet digitaal maar moesten we twee telefoons waar de tickets opstonden ophalen op Schiphol op de dag van vertrek. Dit verliep allemaal super snel en duidelijk. Ik vond het in het begin spannend om de tickets op de dag van vertrek pas te ontvangen, maar de communicatie hierover was heel fijn en ze verzekerden dat we op tijd de tickets zouden krijgen, wat ook zeker gebeurd is. Ook de communicatie omtrent het weer inleveren van de telefoons was heel helder en er werd daarin goed meegedacht wat voor beide partijen de makkelijkste optie zou zijn. Als kers op de taart bleken we bij aankomst in het stadium ook nog eens een gratis update met tickets op The Kop gekregen te hebben, wat het natuurlijk helemaal compleet maakte. Al met al een ervaring om nooit te vergeten en heel blij me de service van Voetbaltrips.com!