Nachtmerrie

Recent naar Dortmund - Bayern München geweest. Op de heen en terugweg met alleen maar dronken mensen tijdens de busreis. Het was niet gezellig. Zorgde voor veel overlast. Vanuit de leiding 0,0 communicatie. De bus reed ruim 2 uur langs het stadion voor een parkeerplek. Aangezien de organisatie geen parkeervergunning had aangevraagd. Alle tijd was kwijt voor het bezoeken van de fanshop etc. Werden uit de bus gedumpt en moesten alles zelf uitzoeken. De reisleiding wist helemaal nergens van af. Drama!!

mooie ervaring en heel dichtbij voor herhaling vatbaar

wel lang moeten wachtten voor de kaartjes bij het stadion

De reis is goed meegevallen

Hotel en stadions lagen wel ver uit elkaar. Dat is eigenlijk het enige grote minpunt

Heerlijke voetbalervaring samen met mijn zoon

Prachtige wedstrijd , mooi weer , geweldig stadion, gemoedelijke sfeer , fans van beide die bier drinken mt elkaar . Bayern en Dortmund fans

Een geweldige ervaring zou meer via deze site willen bestellen alles wat goed geregeld en was duidelijk aangegeven!

Prima in contact en gegevens etc.

Had alleen losse kaarten en was prima, heb ervaring in deze branche en vind het prima verlopen.

Geweldige ervaring

Geweldige voetbalervaring alles keurig verzorgt. Een aanrader voor de buitenlandse voetbal trips

Geweldige wedstrijd, sfeer en mensen in Dortmund.

Afgelopen weekend hebben ik en mijn zwagertje de wedstrijd Dortmund - Bayern bezocht. De finale van de duitse supercup. De voetbaltrip was geweldig. Wat een geweldige wedstrijd, sfeer en mensen in Dortmund. Alles ademde voetbal. Echt top! Zou het iedereen die een voetbalhart heeft aanraden!!

Goede busreis naar een sfeervol Dortmund

Goede busreis, mooi op tijd. Kaarten lagen netjes klaar. Plaatsen waren redelijk in het stadion. Vooral om het stadion hangt veel sfeer met de verschillende "Biergartens".

Top ervaring

Bij veel wedstrijden is het lastig om later nog aan kaartjes te komen. Maar als je het niet erg vind een beetje meer te betalen is het hier zo geregeld. Zo ook voor de Super 2019 in Dortmund. 2 kaartjes besteld en betaald, en 3 dagen voor de wedstrijd de kaarten digitaal in de mail. Parkeerplaats staat duidelijk vermeld in de papieren. Absolute aanrader is het Duits voetbal geen rommel op straat, supporters accepteren elkaar. Hoe mooi is dat 80.000 man en 50 agenten waar zie je dat nog!

Een voetbal trip naar Londen geboekt, het was geweldig. Alle papieren op tijd binnen, een mooie ervaring..

Geweldig!!

De ervaring van de wedstrijd was geweldig. Dankzij voetbaltrips.com heb ik geen problemen ervaren en alles was goed geregeld.

Geweldige ervaring

In vier dagen Londen drie voetbalwedstrijden bezocht. Luton Town - Middlesbrough, Millwall - Preston North End en de Community Shield (Liverpool - Manchester City). Een ervaring om niet te vergeten! De reis was goed verzorgd en we hebben geen problemen gehad met de tickets, de vliegreis of het hotel. Al met al een fantastische ervaring en een mooie herinnering!

Top organisatie en een super wedstrijd gezien

Alles was super geregeld door deze organisatie. Vooral het telefonische contact heel tevreden over. Mijn zoon is 11 onwijs fan van dortmund dus hopen dat hij de tickets wint daar zou hij heel gelukkig van worden.

Het was goed geregeld en de wedstrijd was fantastisch.

De tickets waren netjes ban tevoren naar ons over de mail gestuurd. De wedstrijd was geweldig en de sfeer was ongekend goed in Dortmund.

Prima ervaring!!!

De zaken waren goed in orde. Thanks!!

Super ervaring! Uitstekende service

Voetbaltrips regelt en organiseert alles tot in de puntjes, prima communicatie erg betrouwbaar...

zeer betrouwbare site

Top wedstrijd gezien, naar Dortmund-Bayern geweest. Je word goed op de hoogte gehouden over de kaarten. Het is allemaal goed geregeld!!

Enorm goede en heldere communicatie per mail. Ook achteraf een check hoe de ervaring was, super!!!

Goede plaasten en leuke sfeer

Medewerkers van Voetbaltrips zijn heel behulpzaam en geven heel snel feedback.

100% score voor Voetbaltrips!

Gewoon van begin tot einde prima geregeld. Alles klopte, goede informatie en alles volgens afspraak.

Dortmund - Bayern München

Vanavond Dortmund - Bayern München voor de Duitse supercup bezocht. Kaartjes gekocht voor de lange zijde (€110 per stuk). Dit waren prima plekken met mooi zicht op het veld. Op het wedstrijdkaartje stond €46,50. Dit was enigszins een teleurstelling, omdat die haast het dubbele was van wat wij ervoor hebben betaald. Voetbaltrips heeft hier uitleg over gegeven en treed hierbij als tussenpersoon op. Verder prima ervaring al met al en en goede informatievoorziening.

Superplekken bij een superwedstrijd

Afgelopen zaterdag naar de Duitse Supercup wedstrijd geweest tussen Dortmund en Bayern München. Via Voetbaltrips.com hiervoor kaarten besteld en dat waren fantastische plekken. Prima geregeld. En ook keurig op tijd (zoals ze zelf ook aangeven) de kaarten (E-tickets) geleverd gekregen. Zeker voor herhaling vatbaar.

Een goed geregelde voetbalreis!

Wij hebben de wedstrijd Dortmund - bayern bezocht, mijn eerste wedstrijd via voetbaltrips, alles word fantastisch geregeld, snel antwoord op je e-mails en ook duidelijke e-mails! Ook Geven ze handige tips over wat je het beste kunt doen als je bv met de auto gaat! Ze zijn altijd snel bereikbaar voor eventuele vragen, erg goed geregeld!

Genieten

Het was de eerste keer dat we tickets boekten via voetbaltrips.com en het zal zeker niet de laatste keer zijn. Alles was zeer duidelijk, de tickets waren mooi op tijd en vragen werden enorm snel beantwoord. Bedankt!

212 Zwarte Woud

Utrecht 3524SL