Makkelijk en snel
De boeking ging lekker snel en was erg makkelijk. We werden goed op de hoogte gehouden over onze tickets en die waren op tijd.
Peter
Oldenzaal
Laden reviews...
184 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Heeft een totaal van 1.667 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,3
Review overzicht
De verzamelde reviews laten vooral duidelijke communicatie, betrouwbare service en uitstekende zitplaatsen zien. Klanten noemen een vlotte boeking en tijdige levering van tickets. Er is veel waardering voor gebruiksgemak en attente klantenservice. Het algemene beeld is positief en retentie is hoog.
Peter
Oldenzaal
De bundesliga wedstrijden gaven ons een goed beeld van de intensiteit op en naast het veld. Veel sfeer en snel voetbal. Een aanrader voor elke voetbalfan
Philippe
BERCHEM (ANTWERPEN)
Prima plekken en perfecte communicatie
Erik
Geesteren
Ik had in het begin mijn twijfels maar ik moet zeggen dat ik aangenaam verrast ben. Eerste keer dat ik een voetbaltrip deed dus altijd afwachten wat het gaat zijn! Communicatie verloopt vlot en duidelijk! Tickets op tijd toegekomen! Zonder problemen binnen geraakt in het stadion! De plaatsen in tribune waren perfect, wat een zicht en wat een belevenis! Geslaagde trip naar Madrid en zeker een aanrader!
3 February 2026
Kevin
Hofstade
De service vooraf, de communicatie tot aan de wedstrijd en de geleverde plekken waren alle boven verwachting goed. Ik zou zeker opnieuw boeken voor de volgende voetbaltrip!
27 January 2026
Kevin
Koog aan de Zaan
Samen met mijn zoon de wedstrijd Liverpool-Burnley bezocht. De tickets kregen we een dag voor de wedstrijd via de lokake tussenpersoon in een nieuw toe te voegen account in mijn Google Wallet. De tussenpersoon was hierbij via WhatsApp heel behulpzaam. De dag van de wedstrijd kregen we de volgende instructies vis WhatsApp: Please do not engage with any stewards or if told to go to ticket office do not go there as they will not help! We are always on hand to help so just message or call us. If you get asked about your tickets just say it was given as a gift from a friend. ( you shouldn’t get asked) Dat klonk niet echt geruststellend, maar gelukkig is alles zonder problemen verlopen. De tussenpersoon was ook goed bereikbaar. We hebben we genoten van de sfeer en de wedstrijd op Anfield. We hopen dit zeker nog een keer over te kunnen doen.
24 January 2026
John
Zwolle
Een week van tevoren een goede aanbieding gekregen waardoor wij mooie plaatsen hadden tijdens Tottenham - West Ham United.
23 January 2026
Jordi
Helmond
Eenvoudige bestelwijze en levering van de tickets, goede en duidelijke informatievoorziening en communicatie. Goede prijs en kwaliteitverhouding. Kortom: uitstekende ervaring.
16 January 2026
Tom
Maastricht
Ik ben inmiddels drie keer met Voetbaltrips.com op pad geweest: Liverpool, Spurs en BVB. Dat de kaarten voor deze wedstrijden prijzig zijn, is helaas een onoverkomelijk feit. Ook dat je voor dat geld niet op rij 1 aan de lange zijde zit, weet je bij het boeken. Waarom dan 4,5 en geen 5 sterren? Met name omdat categorie-2-kaarten (3x gekocht) en de bijbehorende omschrijving/indicatie wat 'misleidend' zijn. In tegenstelling tot wat je misschien bij een ‘2e categorie’ verwacht, vond ik de toegewezen plaatsen telkens eerder passen bij een 3e categorie, zeker beide PL wedstrijden. De kaartjes heb ik elke keer op een andere manier ontvangen, soms zelfs pas 24 uur van tevoren. Dat maakt je toch wat zenuwachtig, maar het is telkens probleemloos verlopen. Vragen werden steeds snel en vriendelijk beantwoord, zowel per mail als via WhatsApp. Ik heb geen ervaring met andere aanbieders, maar gezien de zeer snelle en prettige service kies ik een volgende keer opnieuw voor Voetbaltrips.com.
13 January 2026
Frank
Haarlem
Altijd optijd en een goede service
4 January 2026
Sem
Vorselaar
Geweldige trip naar birmingham voor een wedstrijd van Aston villa. Prima hotel, in het stadion dicht op het veld en ook nog tijd om even de stad in te lopen vanuit het hotel. Geweldige beleving om niet te vergeten. Tip, boek optijd je stadion tour, een echte aanrader.
3 January 2026
Anita
Berkel-enschot
Bij scannen van ticket werd ons de toegang geweigerd omdat tickets gecancelled waren en doorverkocht vlgs infobalie. Dus nieuwe tickets moeten kopen om de match te kunnen zien. Via mail contact gehad en probleem voorgelegd. Ze waren zeer correct en hebben tickets die we ter plaatse hebben gekocht terugbetaald!
Maikel Nelis
Peer
De mensen van Voetbaltrips.com hebben ons een onvergetelijke voetbalervaring bezorgd. Mooie plekken in het stadion, fijne informatievoorziening vooraf en betrouwbare service. Een aanrader als je op zoek bent naar tickets voor een (internationale) voetbalwedstrijd!
Bart
Rotterdam
Zowel de bestelling als de levering en de ervaring waren helemaal TOP! Wij bezochten een wedstrijd van de Borussia Dortmund en de “Gele Muur” van supporters indrukwekkend. Maar liefst 81000 toeschouwers. Wat een spektakel. Bedankt Voetbaltrips.com voor deze mooie ervaring!
Sander
Wijk Bij Duurstede
Alles was zeer duidelijk en helder geïnstrueerd en er waren geen foutjes te bespeuren. We hebben ons zeer goed geamuseerd en is zeker voor herhaling vatbaar!
Bart
Waregem
Vanaf 2011 zijn wij met Voetbaltrips.com actief op de markt van voetbalreizen. Wat begon als een onschuldig project van twee jongens die vonden dat georganiseerde voetbalreizen te duur waren, is onderhand uitgegroeid tot een volwaardig reisbureau met een team van tientallen medewerkers. Vanuit ons kantoor in Utrecht organiseren we voetbaltrips naar praktisch alle topclubs in Europa!
In 2022 we have launched Visitfootball.com, our English website, which caters to English speaking customers in Europe.
Zwarte Woud 212
3524SL Utrecht