Goedemiddag, Bedankt voor je bericht en voor je bestelling bij Ilumio. We vinden het spijtig om te horen dat je niet tevreden bent over de gang van zaken. We zullen via onze klantenservice contact met je opnemen om tot een passende oplossing te komen. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Beste Guus, Bedankt voor je bericht. We vinden het vervelend om te horen dat je niet tevreden bent over de gang van zaken. We hebben je zojuist een mail gestuurd, zodat we de klacht samen met jou kunnen bekijken/oplossen. We horen graag van je. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Beste Corrie, Bedankt voor je bericht. We doen ons best om de bestelling zo snel mogelijk te leveren. We hopen dat de nieuwe raamdecoratie naar wens zal zijn en we wensen je veel plezier ermee! Hartelijke groet, Chantal Ilumio