Hallo Yvonne, Wat een prachtige review, bedankt! Fijn dat alles perfect past en je ervaring zo goed is geweest. Wij hopen dat je lang veel plezier mag hebben van de mooie jaloezieën. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Hallo Yvonne, Dank voor de review en het prachtige cijfer! Top dat de jaloezie zo perfect past in jullie keuken raam. Heel veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Beste PE, Prachtige review, bedankt! Veel plezier met je raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Beste Petra, Dank voor deze positieve review. Dat is waar we het allemaal voor doen. Fijn dat jullie, ondanks dat jullie wat langer moesten wachten, alsnog zo tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Hallo Angelique, Geweldig om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn! Heel veel plezier van jullie mooie nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Hallo Jamal, Vervelend om te lezen dat jullie deze keer wat minder tevreden zijn. Wij kijken graag met je mee om dit op te lossen. Via de klantenservice kun je contact met ons opnemen, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. Het is namelijk zeker niet de bedoeling dat de kwaliteit minder is dan de vorige keer. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Beste Rien, Het is fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent. Dat is waar we het voor doen! Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio
Hallo Monique, Wat fijn dat je zo blij bent met je bamboe jaloezieën en fijn dat ze perfect op maat zijn gemaakt! Fijn dat je ook de communicatie zo goed ervaren hebt en dat je probleem snel opgelost is. Veel plezier van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio