Goede kwaliteit, komen na wat ze beloven

2x iets besteld en beide keren prima verlopen.goed en snel.

Goede prijskwaliteit verhouding

Mooie gordijnen, goede kwaliteit, goede prijskwaliteitverhouding. De levertijd was 2x zo lang als vermeld op de site, helaas werd hier niets over gecommuniceerd. Gelukkig is illumio wel goed telefonisch bereikbaar.

gewoon top

prijs, kwaliteit. doen wat ze beloven! ga zo door

goeie service, levering (te) lang

De keuze was goed, ook de hulp van Karin bij het inmeten heb ik als fijn ervaren. Na een paar weken werkte een plissé-gordijn niet meer naar behoren, snel opgelost, Karin is langs geweest en heeft het weer in orde gemaakt.

Mooi product

Goed bezorgd en een mooi product

Prima product en prima service.

Jaloezieën zijn perfect opgemeten door de dame die heeft ingemeten, want dat vonden we zelf erg lastig, omdat ze voor onze erker zijn, die halfrond is. We zijn goed voorgelicht en het eindresultaat is erg mooi geworden. 2 minpuntjes. We vonden de levertijd wat lang en ze trekken nogal wat stof aan, dat is nog wel een dingetje. Ondanks dat zijn we meer dan tevreden. Nogmaals het is erg mooi geworden.

Ze zijn wat zuinig met de informatie over de levering van de houten jaloezieën die ik besteld had maar ze zijn geleverd binnen de afgesproken tijd de verpakking van één van de houten jaloezieën was deels open gelukkig geen beschadigingen ze zijn de kleur die ik besteld had ben er blij mee.

Ben goed geholpen nadat mijn zoon een verkeerde maat had doorgegeven kreeg alsnog extra korting op mijn nieuwe goede maat

Fijne producten

Goede en fijne producten voor een mooie prijs. En zeker goede service.

Uitstekend product en service

Op maat gemaakt snel geleverd en uitstekende kwaliteit. Al meerdere keren hier een bestelling gedaan en iedere keer 100% tevreden

Zeer goed bedrijf.

Mijn ervaring met ilumio.nl is uitstekend, goed bedrijf die zijn afspraken na komt. Ook nadien er iets niet goed is ingemeten blijft de service uitstekend, en bovendien klantvriendelijk, Hebben zich al 2 klanten door ons toe doen een bestelling geplaatst, en die zijn ook zeer tevreden. Verblijf met vriendelijke groet Eric Broens.

Perfecte levering

Perfecte levering, vlot geleverd.

Paste eigenlijk net niet maar verder kwalitatief goed product

Ondanks het volgen van de meet instructies paste het rolgordijn niet goed, we hebben het er zelf tussen moeten knutselen. Vorige bestelling was wel helemaal goed (zelfde manier gemeten) en de kwaliteit is ook helemaal goed!

Goede prijs- kwaliteit verhouding en top service

Mooie kwaliteit voor een nette prijs!

Advies aan huis inclusief inmeten, hele aardige dame. Ruime keus aan stoffen. Kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Niet goed

Had een rolgordijn verduistering besteld maar een grote ellende gaat niet helemaal dicht wat ik ook doe. Lijk wel tekort . En na een tijdje staat hij halfopen. Heb contact gehad maar geen oplossing. Wilde een video hoe ik het dicht deed als of ik niet weet hoe dat werkt heb al jaren rolgordijnen. Dus geen aanrader.

Ik heb mijn jaloezien door ilumio laten inmeten. Goed advies en duidelijk gecommuniceerd hoe bestelling verder zou gaan. Het was best een grote bestelling (23 ramen) maar montage instructie was erg duidelijk en per raam goed aangegeven. Paste uiteindelijk allemaal perfect. Kortom zeer tevreden. Binnenkort ook maar eens bestellen voor de bovenverdieping

We hebben een afspraak gemaakt voor het gratis inmeten. Kirstin is in november wezen inmeten voor onze houten en aluminium jaloezien en duo rol gordijnen. Alles paste perfect. Het is netjes afgeleverd, goed verpakt. Bij 2 jaloezien zaten de bevestigingsmaterialen niet, even gebeld, keurig nageleverd. Wij kenden het bedrijf niet, puur van internet. Wij zijn in elk geval heel tevreden!!!

Reactie van het bedrijf

Hallo Yvonne, Wat een prachtige review, bedankt! Fijn dat alles perfect past en je ervaring zo goed is geweest. Wij hopen dat je lang veel plezier mag hebben van de mooie jaloezieën. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Duidelijk hoe te meten en wat te kiezen. Houten jaloezie hangt super strak in ons keuken raam. Heel sfeervol.

Reactie van het bedrijf

Hallo Yvonne, Dank voor de review en het prachtige cijfer! Top dat de jaloezie zo perfect past in jullie keuken raam. Heel veel plezier ervan! Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Top produkt

Super fijn dat je eerst allerlei kleurenstaaltjes kunt laten komen. Snelle levering van een mooi produkt.

Reactie van het bedrijf

Beste PE, Prachtige review, bedankt! Veel plezier met je raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Er word meegedacht!

Echt fijn dat er toch nog bedrijven zijn die meedenken in rot situaties. Montage 2 weken doorgeschoven ivm ziekte. Toch leuke korting gekregen.

Reactie van het bedrijf

Beste Petra, Dank voor deze positieve review. Dat is waar we het allemaal voor doen. Fijn dat jullie, ondanks dat jullie wat langer moesten wachten, alsnog zo tevreden zijn! Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Snel en kundig advies

Gratis advies gehad van een medewerker die aan huis kwam. Heeft alles opgemeten en we waren zo enthousiast dat we meteen besteld hebben. Inmiddels hangt alles en ben ik zeer tevreden over het resultaat.

Reactie van het bedrijf

Hallo Angelique, Geweldig om te lezen dat jullie zo enthousiast zijn! Heel veel plezier van jullie mooie nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Tegenvaller

Dit keer vond ik het wat minder Voorge keer was het top . Dit keer was de kwaliteit wat minder veel plekken waren niet zwart en beschadigd

Reactie van het bedrijf

Hallo Jamal, Vervelend om te lezen dat jullie deze keer wat minder tevreden zijn. Wij kijken graag met je mee om dit op te lossen. Via de klantenservice kun je contact met ons opnemen, zodat we kunnen zoeken naar een passende oplossing. Het is namelijk zeker niet de bedoeling dat de kwaliteit minder is dan de vorige keer. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Vlot, goede montage handleiding. Mooi afgewerkt.

Goede ervaring, strakke duidelijke website

Reactie van het bedrijf

Beste Rien, Het is fijn om te lezen dat je zo positief over ons bent. Dat is waar we het voor doen! Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio

Super tevreden

Ben super blij met mijn bamboe houten jaloezieen, ze zijn erg mooi en perfect op maat gemaakt! Een ervan had een defect en heb toen via de mail contact gehad over het probleem en er werd gelijk een nieuwe gemaakt die ik vervolgens binnen een paar weken geleverd kreeg.

Reactie van het bedrijf

Hallo Monique, Wat fijn dat je zo blij bent met je bamboe jaloezieën en fijn dat ze perfect op maat zijn gemaakt! Fijn dat je ook de communicatie zo goed ervaren hebt en dat je probleem snel opgelost is. Veel plezier van je nieuwe raamdecoratie. Met vriendelijke groet, Anouk Ilumio