Mooie jaloezieën, snel geleverd

Hele mooie houten jaloezieën. Goede prijs kwaliteit verhouding. Snel geleverd en makkelijk te monteren.

Goede kwaliteit snel geleverd

Goede kwaliteit snel geleverd Precies wat ik verwachtte

Top prijs/kwaliteit verhouding met super klantenservice

De eerste set jaloezieën had op een aantal plekken kleine beschadigingen die op zwarte houten jalouzien net teveel zichtbaar waren. Nadat ik aangegeven had niet tevreden te zijn, vroeg de klantenservice om foto's, deze gestuurd en binnen een aantal weken een nieuwe set ontvangen. Superblij met de jaloezieën maar vooral met de klantenservice.

Goede ervaring na twee bestellingen.

Heb bestelling geplaatst voor keuken. Later voor mijn slaapkamer. Eerste bestelling duurde levering lang, tweede bestelling binnen 3 dagen in huis. Alles keurig verzorgd.

Prima kwaliteit rolgordijnen en goede service

Ik bestelde 1 rolgordijn voor in de slaapkamer bij Ilumio. Ik heb deze ook laten monteren, goede en snelle montage en prima service. De kleur van het rolgordijn was precies wat ik zocht, blij mee! Ik zou hier zeker nog eens bestellen!

Foute meting prima opgelost!!!!

Uitstekend!!

Geweldig prijzen, en mooie kwaliteit.

Prima product en makkelijk te monteren

We kregen het product snel en perfect op maat gemaakt binnen, en het was makkelijk te monteren via de prima handleiding. Een aanrader wat ons betreft.

Fijne overzichtelijke webwinkel!

Goede webwinkel, prettige service en snelle verzending.

Super netjes mooie service.

Allereerst vind ik het erg netjes dat je een staaltje kan aanvragen voor de kleur en kwaliteit. Deze wordt erg netjes geleverd in een mooi mapje. Rolgordijn wat ik besteld heb is erg netjes afgewerkt. Mooie kwaliteit en ook nog eens voor een mooie prijs. Daar kunnen weinig winkels tegenop.

Zooooo klantvriendelijk

Ik was niet tevreden met mijn rolgordijn .....krijg ik gewoon een nieuwe ....GEWELDIG

Mooi product en geweldige service

We hebben in ons hele huis raambekleding van ilumio. Een adviseur is met ons het hele huis doorgelopen en heeft advies gegeven over type, materiaal en kleur raambekleding. Ook het ze alles opgemeten. We hebben gekozen voor de montageservice en die was uitstekend. Alles werd netjes opgehangen en tot aan stofzuigen werd gedaan. Wanneer iets niet helemaal volgens plan verliep, deed het team van ilumio er alles aan om het op te lossen. Kortom: een aanrader!

super

een super service verkeerde maten thuis gekregen maar weer snel opgelost door correcte maten te sturen tot wel 3 keer maar toch klasse voor de service die gegeven word het moet perfect zijn aan beide partijen hartelijk dank mvg eric

Snelle levering en precies zo als gewenst! Makkelijk te bestellen met meetinstructie ook makkelijk te monteren. Prijs kwaliteit verhouding is uitstekend!

heel erg ok

Voor de prijzen die je overal ziet voor een houten jaloezie, en de relatief goedkope prijs van ilumio, krijg je waar voor je geld! Ik vind ze mooi geworden, prima afgewerkt en prima kwaliteit. Ik verwacht geen topkwaliteit en dat is het ook niet. Maar het is heel erg ok!

ontzettend blij!

heb lang moeten wachten op de bamboe jaloeziën maar staat zo sjiek in de woonkamer! enorm blij. montage was wel wat werk maar hij hangt :)

Ik ben heel prettig geholpen! Mooie raambekleding en een goede sevice voor een betaalbare prijs.

Snel geleverd, top kwaliteit!

Snel geleverd, goed product en goede instructies!

Duidelijke website, goed product en snelle levering

Duidelijke instructies op de website hoe je de maten van rolgordijn moet opmeten voor verschillende soorten producten en methode (in de dag of niet). Kwalitatief goed product voor een fijne prijs en geleverd binnen de aangegeven termijn. Ophangsysteem (haken) voor draai-kiep raam is wat gepruts bij bevestigen aan standaard ophangsysteem (kleine schroefjes, weinig ruimte), maar werkt uiteindelijk wel goed. Standaard ophangsysteem prima en makkelijk te monteren. Fijn dat er dun dubbelzijdig tape op de houders zit. In principe niet nodig, maar het voorkomt dat het gaat schuiven als je het monteert.

Mooie lamellen ,snelle levering. Ik ben dik tevreden.

Goede producten en vlot bezorgd

Mooi en snel geleverd Dat is mijn ervaring Zou het aanbevelen bij anderen

Geweldige service, snelle levering tegen een zeer goede prijs

Ik heb aan de hand van de meet instructies mijn gordijnen opgemeten en besteld. De bestelling werd bevestigd en binnen 1 week gordijnen netjes binnen. Echter ik heb een meet fout gemaakt. Klanten service gebeld en aan de hand van de instructies van de klanten service formulier ingevuld en binnen 1 week had ik de correcte maat in huis gratis. Wat een service van het bedrijf en de klanten service. Ik durf te zeggen de beste leverancier ooit. Goedkoopste in de markt met de beste service. Zo zie je maar kwaliteit en goede service hoeven niet duur te zijn.

geweldig

snelle levering en perfect op maat

Helemaal naar wens

Ik heb mijn nieuwe jaloezieën via Ilumio besteld en dit is mij heel goed bevallen. De website is overzichtelijk en makkelijk. De levertijd staat duidelijk aangegeven. En het belangrijkste, de jaloezieën zijn precies wat ik er van verwacht had.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.