Goede communicatie met dit bedrijf gehad bij het bestellen. Vandaag de zwarte houten lamellen ontvangen. ( Zelf opgemeten en opgehangen). Past perfect en ziet er prachtig uit. Ben zeer tevreden. 1 opmerking, ook bij ons zat het instructieboekje er niet bij, dus de info van de site gehaald. Vanaf doos openmaken tot ophangen duurde een half uur. Grote klasse!!!
Dag Yvonne! Ik heb net ook jouw review op Trustpilot gelezen en beantwoord. Ik kan nu een heel verhaal gaan maken, maar... We zijn gewoon erg blij dat je tevreden bent. Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten! Een goed weekeinde gewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Onduidelijke bestelmethode, gelukkig wel goede klantenservices
Hi Bram, Bedankt voor jouw review! Het is goed voor ons om te weten dat je het bestellen als onduidelijk/niet eenvoudig hebt ervaren. Dit kan zeker een verbeterpunt zijn. We zijn ook blij om te lezen dat je tevreden bent met onze klantenservice en dat je dus hopelijk ook goed verder bent geholpen. Mocht het zo zijn dat er nog onduidelijkheden, vragen of opmerkingen zijn met betrekking tot jouw bestelling, laat het ons dan gerust weten! Een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Mooi dat jullie vragen Het bestelde is tot heden niet uitgeleverd Het had moeten zijn een verduis****** rol gordijn lichtgrijs 1250x2500mm BxH Bediening Rechts adr m schipmann 7553ZA balktsweg 12 Hengelo Gr M Schipmann
Hi Manfred, We willen je bedanken voor je review! Ik heb even wat gezocht bij ons, en zie dat er een lange tijd geen contact is geweest. Uiteraard is het zeer zeker niet de bedoeling dat je met niets wordt achter gelaten wanneer je wel voor een product betaald hebt. We nemen even contact met je op per e-mail. We gaan dit dan direct voor je oplossen. Met vriendelijke groet, Irina
Zie bovenstaand
Dag Dorinne, Bedankt voor jouw review! Als je inderdaad 6 verschillende gordijnen hebt ontvangen voor je de goede in jouw bezit hebt gekregen, dan is het begrijpelijk dat jouw ervaring met ons niet echt op een positieve manier is blijven hangen. Zoiets verdient dan ook geen schoonheidsprijs. We kunnen hier wel om heen praten, maar zo is dat gewoon. Toch? We willen je excuses bieden voor dit ongemak, en hopen dat je ondanks alles wel plezier hebt van de nieuwe gordijnen. Mocht je vragen of opmerkingen hebben, laat het ons dan vooral weten! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Makkelijk te bestellen , zelf op gehangen . top product !! Voor een hele aantrekkelijke prijs.
Dag Jeannette, We willen je graag bedanken voor jouw positieve review. Super fijn om te lezen dat het allemaal makkelijk is gegaan en naar wens is. We wensen je veel plezier met de geleverde raamdecoratie! Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Betaalbaar en goed.
Hi Herman, Bedankt voor jouw kort maar krachtige review! We zijn blij om te zien dat jouw ervaring een 10 waard is. Mocht je ooit tegen problemen aan lopen, of als we je ergens anders bij kunnen helpen, laat het ons dan vooral weten! Met vriendelijke groet, Irina
Ik ben zeer tevreden over de bestelde producten. Keurig geleverd, er zit wel levertijd op. Maar ruim binnen de gestelde tijd geleverd. De verwarmingen zijn nu mooi ipv lelijke radiatoren.kjmBHG
Dag Kees, We willen je graag bedanken voor jouw positieve review. Super fijn om te lezen dat het wachten het waard is geweest en dat de raambekleding echt iets heeft kunnen doen voor hoe het er binnen uit ziet. Hopelijk heb je er lang en veel plezier van! Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
2X raambekleding op maat besteld en is uitstekend gegaan.
Hi Anneke, We zijn erg blij te lezen dat jouw ervaring met de maatwerk producten goed is geweest en willen je ook graag bedanken voor jouw mooie review. Mocht je ooit eens tegen problemen aan lopen, dan kun je altijd bij ons terecht. Voor nu, een goed weekend gewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Mensen de geleverde producten zijn van zeer goede kwaliteit en geven de uitstraling als verwacht.
Hi Koos, Ontzettend bedankt voor deze positieve review! We zijn blij om te lezen dat de producten naar verwachting zijn. We wensen je namens het hele team veel genot van de nieuwe raambekleding! Mocht je vragen of opmerkingen hebben, dan weet je ons te vinden! Een fijn weekeinde gewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
De verkoop gaat goed maar toen bleek dat ze scheef dicht gingen na weken van bellen geen filmpjes binnen hèhè eindelijk we zijn nu goed in contact wat blijkt de touwtjes zitten er ongelijk in werd even gezegd of ik de touwtje wil losmaken de luxaflex naar beneden laten gaan tot de touwtjes gelijk zijn die lang zijn knip je er vanaf en dat doe je het weer in dat blokje maken en dan zou het goed zijn maar helaas ik ben beperkt en het is mij niet gelukt Ik heb betaald om het te laten ophangen maar jullie firma Geef niet thuis dus ik zal jullie ook nergens aanbevelen maar je hebt mij er even aan laten herinneren dat ik even bij de reviews daar ook een opmerking van ga maken dus voor mij betekent de service van jullie prut Met vriendelijke groet mevrouw koldenhof wilt u contact met mij opnemen dan is dit mijn telefoonnummer nul zes 06 50 414155
Dag Jeanette, Allereerst, bedankt voor jouw review. Als ik het goed begrijp uit jouw verhaal heb je een klacht over jouw jaloezieën bij ons gemeld, maar is er tot op heden geen definitieve oplossing aangeboden. Ik begrijp dat je dat niet wenselijk vindt, en niet om aan te raden. Ben je recent nog in contact met ons geweest over jouw klacht? Zelf zie ik een laatste contact in november. Als een eerder geboden tip of oplossing niet heeft gewerkt, dan moeten we wellicht een andere weg proberen. Hopelijk kunnen we er samen toch uitkomen! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Waardeloze kwaliteit, levering en service. Het heeft maandenlang geduurd voordat we een vervanging kregen voor een jaloezie die bij levering al defect was. Daarnaast hebben ze 6 jaloezieën met veel te korte bedieningskoorden geleverd voor onze drie meter plafond, waardoor we de jaloezieën niet kunnen bedienen zonder dagelijks een trap-laddertje erbij te pakken. Na maandenlang bellen en mailen had ilumio een ‘passende oplossing’ gevonden, namelijk: extra koorden en koppelstukjes om de koorden te verlengen. Ook al ziet dit er niet uit voor de prijs die we hiervoor hebben betaald, prima. Inmiddels hebben ze het voor elkaar gekregen om maar liefst 3x de verkeerde dikte/kleur koorden te sturen. We zijn nu ruim 6 maanden verder en het is nog steeds niet opgelost. Ik raad dit echt niemand aan.
Bedankt voor je reactie. We vinden het jammer dat je het zo hebt ervaren. Op dit moment werken we samen met jou aan een oplossing. Je hebt ons in ieder geval feedback gegeven zodat we onze service kunnen verbeteren. Bedankt daarvoor.
Heb 5 grote jaloezieën besteld waarvan drie grote fout waren gemeten door mij zelf. En ze hebben mij gratis de nieuwe jaloezieën verstuurd met de juiste maten Super amazing dacht heel even dat ik weer een fortuin aan jaloezieën moest besteden door mijn eigen fout
Hi Joreno, We willen je graag bedanken voor jouw positieve review en zijn blij om te horen dat je dankbaar gebruikt hebt gemaakt van onze gratis meetverzekering! Hopelijk past alles nu als gegoten en heb je er lang plezier van. Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden :) Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Alles netjes afgehandeld
Beste Raymond, Bedankt voor je bericht! We vinden het leuk om te horen dat het bestelproces netjes is afgehandeld. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Duidelijke website Opgezocht wat mijn wensen waren maten ingevuld besteld en goed op de hoogte gehouden van mijn bestelling en ruim binnen leertijd bezorgt
Beste Henk, Bedankt voor je leuke review! We vinden het leuk om te horen dat je tevreden bent met/over onze service. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
komt speciaal iemand thuis om het op te meten je verteld hoe je het hebben wil en dan wordt het nog verkeerd gemaakt dat geef je dan door geen probleem het wordt alsnog opnieuw gemaakt, een dag later krijg je te horen dat het minimaal 3 maanden gaat duren omdat de de kleur niet aanwezig was. nou jullie begrijpen dus wel waardeloos.
Goedemorgen, Bedankt voor je bericht. We vinden het spijtig om te lezen dat je niet tevreden bent over onze service. Dit is uiteraard niet de bedoeling en we kijken graag met je mee. We zullen via onze klantenservice contact met je opnemen om je klacht verder door te nemen. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Mijn eerste levering van 2 rolgordijnen extra lang begonnen al heel snel te rafelen aan de zijkanten. Foto's opgestuurd als klacht en ben toen netjes geholpen en heb gratis een tweede levering gekregen. Ook de tweede set rolgordijnen begon al weer snel te rafelen en scheef op te trekken. Doordat de rolgordijnen extra lang zijn blijven ze niet tussen de geleiding zitten en gaan hier dan overheen waardoor het gordijn scheef trekt bij oprollen. Dit probleem een beetje kunnen verhelpen door tapejes te plakken op de buis onder het gordijn maar het blijft natuurlijk prutserij.
Goedemorgen, Bedankt voor je bericht. Wat jammer om te lezen dat je nog niet helemaal tevreden bent over de rolgordijnen. Als we nog iets voor je kunnen betekenen, zou je ons dan willen bellen op 030 200 1047 of een mail kunnen sturen naar: [email protected]? We kijken graag wat we nog voor je kunnen betekenen. Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Levering, prijs is verder prima. Maar het rolgordijn voor het velux dakraam blijft continue haken in het geleiding systeem, heel vervelend. Krijg bijna het idee dat goedkoop echt altijd duurkoop is.
Dag Nico, Allereerst, bedankt voor jouw review! Dat je over de kwaliteit niet tevreden bent wanneer jouw dakraamrolgordijn niet goed werkt is heel begrijpelijk. Heb je hierover wel contact met ons opgenomen? Op onze producten zit 5 jaar garantie, dus als je bij levering -of al snel- tegen dit soort problemen aan loopt dan heb je vrijwel altijd op vervanging van het product, een oplossing, of een andere vorm van compensatie. Wij bedanken je in ieder geval voor jouw feedback, en hopen dat je niet schroomt om jouw klacht door ons te laten oplossen! Een fijne dag gewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Goede prijs en kwaliteit raambekleding (veel goedkoper dan lokale winkels en het wordt door heel Nederland geleverd en gemonteerd) en professioneel geholpen en gemonteerd. Ik heb het nu een half jaar hangen en ben nog geen minpunten tegengekomen; nog even de zomer afwachten of het ook goed kleurvast is door de zon bv.
Hi Ben, We willen je graag bedanken voor deze mooie review en zijn blij om te horen dat er (nog) niets op de raambekleding aan te merken is. Hopelijk blijft dat ook van de zomer zo, en heb je er nog lang plezier van. Mocht je graag willen weten of jouw product goed tegen de zon kan, neem dan even contact met ons op. Dit verschilt namelijk per soort en materiaal. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
In het begin hadden we 1x de verkeerde kleur van de lamellen, daarna de verkeerde kleur van de trektouwtjes, een gerafelde band, na enkele keren telefonisch en via e mail contact te hebben gehad, kwam toch alles weer goed. We hebben nu de juiste kwaliteit toegeleverd gekregen. M.v.g. Cees van Limpt.
Dag Cees, Jouw naam heb ik inderdaad verscheidene keren voorbij zien komen in de klachten, wat een gedoe heb je ervaren! Des te blijer zijn we om te lezen dat uiteindelijk alles toch naar wens is opgelost. We bedanken jou graag voor je geduld, en ook voor deze mooie review. Mochten we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Er was een gordijn kapot gegaan en werd netjes en snel vervangen. Super bedankt
Hi Petra, Fijn om te lezen dat we je naar wens hebben kunnen helpen, graag gedaan! En jij ontzettend bedankt voor jouw positieve review. Mocht er in de toekomst iets zijn waarmee we je verder kunnen helpen, laat het dan gerust weten. Een mooie dag verder toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Makkelijk te bevestigen, en met de meet instructies een perfect passende jaloezie! Heb meerdere sites bekeken voor k bestelde, maar echt een prima prijs betaalt voor 3 jaloezieën, ze werden ook eerder geleverd dan de verwachte levertijd K ben er blij mee!
Hi Jennifer! We willen je graag bedanken voor jouw mooie review en zijn erg blij om te horen dat je tevreden bent. Nog blijer zijn we om te horen dat jouw product eerder geleverd is dan de verwachtte levertijd, we zijn namelijk erg druk bezig om onze levertijden wat korter te krijgen! Hopelijk heb je veel plezier van de jaloezieën, mocht je tegen problemen aanlopen, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Alles netjes en op tijd geleverd . Wat niet goed was (verkeerde maat ingevoerd waarschijnlijk)werd netjes , ik kan wel zeggen heel netjes ,.Verholpen. TOP.
Dag Andre, Allereerst, bedankt voor jouw positieve review! We zijn blij om te lezen dat we je goede service hebben kunnen bieden. Hopelijk heb je nog lang en veel plezier van de geleverde raamdecoratie. Indien we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Nadat er iets is misgegaan met de afmeting van ons vouwgordijn, heeft de klantenservice meteen actie erop gezet. Snelle levering, goed materiaal maar vooral top service!
Hi Anouschka, We zijn enorm blij om jouw positieve review te lezen, bedankt hiervoor! We wensen je veel plezier met de geleverde raamdecoratie, mocht er nog eens iets zijn, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Makkelijke en duidelijke site . Snelle levering en geweldig resultaat
Hoi Miranda, Super bedankt voor jouw enthousiaste review! Fijn dat alles naar wens is verlopen, en nog fijner om te horen dat het resultaat geweldig is. Mocht je in de toekomst ergens tegenaan lopen, laat het ons dan vooral weten. Voor nu, een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Goede en correcte levering
Hi Margret, Bedankt voor jouw positieve review! Hopelijk mag je nog lang genieten van de geleverde raamdecoratie. Indien we je ergens mee kunnen verder helpen, laat het ons dan gerust weten. Voor nu, een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Amperestraat 11
8071PH Nunspeet
Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.