Het bestellen ging makkelijk, moest er wel een aantal weken op wachten maar dat is het waard.
Dag Henk, We willen je graag bedanken voor jouw positieve review! Op dit moment zijn we druk bezig om onze levertijden wat te verkorten, want we begrijpen dat je jouw bestelling het liefst zo vlug mogelijk in huis hebt. We zijn enorm blij om te lezen dat je ondanks de redelijke levertijd toch tevreden bent! We wensen je veel plezier met de geleverde raamdecoratie, mocht je ergens tegen aanlopen in de toekomst, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Heel blij mee. Me huis weer mooi
Hi Dia, Bedankt voor jouw kort maar krachtige review! Een huis dat weer helemaal als een mooi thuis aanvoelt, dat is waar we het voor doen. Mochten we je ergens mee kunnen verder helpen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Doen wat ze moeten doen.
Beste R. We willen je graag bedanken voor jouw positieve review! We zijn blij om te horen dat de verwachtingen zijn nagekomen en wensen je nog veel plezier met de geleverde raamdecoratie. Een heel fijne dag nog verder! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Pvc jaloezieën bij jullie besteld. De kwaliteit is prachtig. Door een klein meet foutje waren ze net iets te kort. Kreeg kosteloos nieuwe jaloezieën opgestuurd. Echte topservice. We zijn erg blij met onze mooie raambekleding!
Ik heb een vergissing gemaakt in het opmeten van mijn jaloezieën. Ilumio heeft kosteloos een nieuwe gestuurd. Jaloezieën zien er goed uit en zijn van goede kwaliteit.
Hi Kim, Allereerst, bedankt voor jouw positieve review. We zijn blij om te lezen dat we je naar tevredenheid hebben kunnen helpen met de gratis meetverzekering. Hopelijk past het nu allemaal perfect en mag je er nog lang van genieten. Indien we je nog eens ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag. Een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Het contact met ilumio was goed, de stalen namen ze mee, om thuis te kijken en een goede keuze te maken. Door vakmannen opgehangen heel erg netjes
Beste Clarie, Bedankt voor je leuke review! We vinden het fijn om te horen dat het contact met ons goed was, dat je goede hulp gehad hebt bij het maken van je keuze en dat je raamdecoratie netjes gemonteerd is. We hopen dat je lang mag genieten van je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Everything went good, I would buy again!
Dear Sir/Madam, Thank you for your message! We love to hear that the service was so good that you would place another order. We hope you enjoy your window decorations! Yours sincerely, Chantal Ilumio
Snelle levering dan ik verwachte. Mooie producten voor een mooie prijs. Erg tevreden.
Beste Edit, Bedankt voor je leuke review! We zijn blij dat je tevreden bent over de producten en over de snelle levering. We wensen je veel plezier met je nieuwe raamdecoratie! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Goede ervaring, 2x al besteld 2x goede service. Heb je een vraag, je krijgt gelijk antwoord. ik vind het een top bedrijf, ga zo door.
Hi Nel, Allereerst, bedankt voor jouw positieve review! We zijn blij om te horen dat alles (voor de tweede keer) naar wens is, en dat je bij vragen of opmerkingen goed en vlug bent geholpen. Indien we verder iets voor je kunnen doen, laat het ons dan vooral weten. Veel plezier met de geleverde raamdecoratie! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
De verduisterende rolgordijnen bevallen uitstekend, een mooie kwaliteit voor een redelijke prijs. Ook de service is goed, bij een van de gordijnen miste een onderdeel, dit onderdeel kregen we al snel via de post thuis.
Goedemiddag, Bedankt voor je positieve bericht! Fijn om te lezen dat onze raamdecoratie zo goed bevalt! Hartelijke groet, Maike Ilumio
Alles past perfect, makkelijk te monteren, leuke prijs-kwaliteit verhouding
Hi Jolanta, Bedankt voor jouw enthousiaste review! Goed om te horen dat jouw bestelling naar wens is geweest, en vooral dat alles ook perfect past. We open dat je er lang van zult genieten! Indien je tegen problemen aanloopt of we je ergens anders mee kunnen helpen, laat het ons dan vooral weten. Voor nu, een mooie dag toegewenst. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
De rolgordijnen die ik heb besteld zijn prima, goede kwaliteit en zien er mooi uit. Bij de levering van 1 rolgordijn bleken er vouwen in te zitten. Via de klantenservice direct een nieuwe gekregen. Geen gezeur en snel geregeld, vriendelijke mensen. Een top bedrijf!
Beste Fred, Bedankt voor je leuke recensie! We zijn blij om te horen dat onze service bevalt en we wensen je veel plezier met je bestelling! Hartelijke groet, Chantal Ilumio
Mooie op maat gemaakte verduisterende rolgordijnen besteld, Levering was snel en de rolgordijn paste precies.
Hi Anke, We willen je graag bedanken voor jouw positieve review! Fijn om te lezen dat jouw op maat gemaakte rolgordijnen naar wens zijn en precies passen. Hopelijk heb je er veel plezier van! Mocht je ooit tegen problemen aanlopen, laat het ons dan vooral weten. Voor nu, een mooie dag! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Wij hadden een meetfout gemaakt, mochten een nieuwe rolgordijn bestellen met 50 % korting. Prima service
Hallo Renske, Bedankt voor je mooie review! Balen natuurlijk dat je opnieuw hebt moeten bestellen, maar fijn om te horen dat je blij bent met onze tegemoetkoming hierin. Hopelijk genieten jullie nog lang van het rolgordijn! Indien we je in de toekomst ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Begin september is er een adviseur langs geweest. Hier werd ik netjes door geholpen en de maten van 3 ramen zijn toen opgemeten (keuken, babykamer en slaapkamer). De jaloezieën in de keuken paste direct. Bij de ramen in de babykamer en slaapkamer waren de jaloezieën te kort gemaakt. Ilumio wilde dat wij hier foto’s van stuurde. Omdat ik hoogzwanger was gevraagd of ze voor het ophangen van die nieuwe jaloezieën misschien zelf wilde langskomen want dit lukte mij niet meer gezien de zwangerschap. Dit was alleen mogelijk tegen betaling (zoals altijd). De tweede levering was 1 jaloezie wel de juiste maat, maar die van de babykamer weer te kort gemaakt! Opnieuw contact opgenomen, Ilumio stuurde weer niet zelf iemand langs maar vroeg nu om een filmpje van ons waarin we lieten zien wat niet klopte qua maat. Inmiddels zitten we halverwege januari, ben ik al een aantal weken bevallen en werd de 3e jaloezie voor de babykamer vandaag door een monteur bezorgd die hem ook zou ophangen. En wat blijkt, de jaloezie heeft nu de verkeerde breedte! (Namelijk die van de slaapkamer). Niet alleen is het jammer dat we de babykamer nog steeds niet af hebben, ook al zijn de voorbereidingen ruim van tevoren begonnen. Ook is dit een enorme verspilling van jaloezieën!
Hi Louise, Allereerst, bedankt voor jouw nuttige review! Wat een gedoe allemaal zeg, we snappen dat je hier niet vrolijk van wordt. Op zijn zachtst gezegd, verdient dit geen schoonheidsprijs, dat beseffen we goed. Voor wat ik op maak uit jouw bericht, is de afhandeling hiervan nog in behandeling. Uiteraard voorzien we je als nog van het juiste product, met de juiste afmetingen. Daarnaast, zullen we kijken naar een passende tegemoetkoming voor alle ellende. Hopelijk, is alles strakjes toch mooi in orde en mag je veel gemak en plezier van de geleverde jaloezieën beleven. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Lamellen voor één raam iets te breed, maar geen probleem. Uiteindelijk twee maal opnieuw besteld, maar alles perfect in orde gemaakt. Vriendelijk en nauwkeurig. De afspraken voor 100% nagekomen.
Goedemiddag Fred, Zo te lezen heeft het even geduurd voor alles goed in orde was! We zijn erg blij dat jouw review ondanks dat zo super positief is. We willen je er dan ook voor bedanken dat je deze met ons deelt. Mochten we je in de toekomst ergens mee van dienst kunnen zijn, dan weet je ons te vinden! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Ik heb de ophangbeugels voor het draaikiepraam betaald maar niet ontvangen. Ik hoop ze toch te ontvangen
Hallo Ed, Wat vervelend om te lezen dat je de klemsteunen niet hebt ontvangen. Na te zijn besteld door ons, stuurt de leverancier ze rechtstreeks naar de klant. Helaas gebeurt dit dus buiten ons gezichtsveld. Ondertussen heb ik contact opgenomen met de leverancier en gevraagd om ze (opnieuw) op te sturen. We hopen dat het nu snel opgelost wordt. Hartelijke groet, Ilumio
Wendy, wat fijn om te lezen dat ons bedrijf en onze service zo gewaardeerd wordt. Bij dit soort beoordelingen weten we weer waar we het voor doen ! Heel fijn. Graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Carla
Ik heb de verduister gordijnen gekocht maar zijn niet mooi het lijkt wel een plastic gordijn en laat ook licht door ook zit er een gaatje in al met al ben ik niet tevreden.
Hi Lieneke, Bedankt voor jouw review! Ik begrijp dat je niet tevreden bent over de geleverde verduisterende gordijnen. Heb je hierover toevallig al contact met ons opgenomen? Als het echt zo is dat de gordijnen licht doorlaten (ondanks de verduisterende coating) dan weten wij dat graag. Daarnaast, hoort jouw product natuurlijk niet met beschadiging te worden geleverd. Hopelijk weet je ons te vinden, we helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Ik heb de jaloezieën laten inmeten door Ilumio, helaas 2 van de 3 verkeerd gemeten. Bij bellen kreeg ik het idee om ze op dag te hangen ipv op plafond zoals mij geadviseerd was. De jaloezie. Zelf zijn mooi maar ik heb in augustus gesteld en nu nog steeds niet de juiste jaloezieën Hangen
Hi Annemiek, Balen dat het niet gelijk goed is gegaan met jouw bestelling, ik begrijp wel dat je hierover al contact hebt gehad met ons. Je geeft aan nog niet de juiste jaloezieën te hebben hangen, dat duurt inderdaad best lang zo. Heb je al van ons vernomen wanneer de levering van de nieuwe jaloezieën zal plaatsvinden? We hopen dat alles straks uiteindelijk toch naar tevredenheid is opgelost! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Helaas moet ik concluderen dat de relatief lage prijs zich laat zien in de kwaliteit. Alle jaloezien waren bij ontvangst beschadigd, het ging hier niet om hele grote beschadigingen maar kleine schaafjes en dergelijke. Hiervoor hebben we ook een compensatie van 10% gekregen maar dat heeft wel de pret voor ons bederft. Na een tijdje is ook het mechanisme van 1 van de jaloezien kapot gegaan. Hiervoor hebben ze tot op heden geen oplossing geboden. Kortom, lage prijs, slechte kwaliteit.
Beste, Bedankt voor deze eerlijke review! We begrijpen hieruit dat jouw jaloezieën kwalitatief nog veel te wensen over hebben gelaten. Zo hoort dat natuurlijk niet. Je geeft ook aan dat er nog geen passende oplossing is geboden voor het probleem met het mechanisme. Ben je hierover al wel met ons in contact? Als het erg lang duurt, gaat er mogelijk iets niet goed. We helpen je graag verder! Met vriendelijke groet, ilumio
gisteren onze rolgordijnen op maat binnen gekregen ze waren bijzonder goed ingepakt en er zaten handschoenen bij onze complimenten voor deze geweldige service.
Dag Jan, We willen je graag bedanken voor deze mooie en positieve review. Hopelijk hebben jullie veel en lang plezier van de geleverde rolgordijnen! Indien we in de toekomst iets voor je kunnen betekenen, dan weet je ons te vinden. Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Adviseur was netjes op tijd,en besteed alle aandacht en denkt ook mee. Wat heel fijn is dat hij alles bij zich heeft en je de ruimte geeft om erover na te kunnen denken. Bedankt!
Beste, We willen je graag bedanken voor jouw mooie review en vinden het leuk om te horen dat er goed is meegedacht door onze adviseur. Hopelijk heb je een mooie bestelling kunnen plaatsen of hangt alles zelfs al. Mochten wij je nog ergens mee kunnen helpen, dan weet je ons te vinden! Een mooie dag toegewenst! Met vriendelijke groet, Irina
Super blij met de jaloezieën. Zien er echt top uit! Redouane heeft alles opgemeten en alles opgehangen. Is zeer netjes in zijn werk! Fijne service, service van A tot Z. Komt al zijn afspraken na. Echt een aanrader.
Hi Oua, Bedankt voor jouw enthousiaste review en wat fijn om te horen dat je goed door Redouane bent geholpen. We zullen deze lof aan hem doorgeven! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen, laat het ons gerust weten! Met vriendelijke groet, Irina
Bij Ilumio.nl heb ik drie verduisterende plissegordijnen besteld vanwege de goede prijs/kwaliteitsverhouding. Ik heb wel goed moeten controleren dat ik een ingespannen model heb besteld. Dit staat in de productomschrijving niet aangegeven. Je kunt het alleen aan de foto zien. Product is van goede kwaliteit. Nadeel van ingespannen model is dat de onderste lat zich vastklemt aan de voetjes aan de onderzijde. Bij het omhoog halen van het gordijn moet je dan hard aan het koord trekken. Te verhelpen door de lat met de hand te kantelen zodat het loskomt van de voetjes. Overigens snel geleverd en goed verpakt. Top!
Hi Richard, Bedankt voor jouw positieve en ook nuttige review! We werken er nog steeds aan om alles omtrent de productinformatie zo helder mogelijk te vermelden op de website, het is immers een webshop en dat is soms al lastig genoeg voor onze klanten. We zijn blij dat jouw ervaring positief is en dat de prijs-kwaliteit verhouding naar wens is! Mochten we je nog ergens mee kunnen helpen in de toekomst, laat het ons dan gerust weten! Met vriendelijke groet, Irina ilumio
Amperestraat 11
8071PH Nunspeet
Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.