Professioneel

Mijn ervaring was zeer positief. Profesioneel, integer en duidelijk!

Uitstekend!

Ik ben vanaf het begin tot eind uitstekend geholpen door Redouane. Heel klantvriendelijk, sociaal en denkt zeker mee met de klant. Hij geeft je de tijd en zorgt letterlijk dat alles goed voor je klaar staat. Fijne meneer om mee samen te werken. Zeker aan te raden bij iedereen!

Top service!

Wat een top service en communicatie! De opmetingen en advies over de houten jaloezieën waren vrij duidelijk. De bestelling is daarnaast goed verlopen. Ik ben erg tevreden !

Één groot Drama

Heb een aantal zwart houten luxaflex op maat laten maken en deze na 14 dagen ontvangen. Wat een ellende.... Luxaflex hadden niet de hoogte maat zoals besteld. Luxaflex die dezelfde afmetingen hadden hadden onderling afwijkingen in de hoogte maat,de ene had 3 liggers meer dan de andere. Afdeklijsten die te smal gezaagd zijn. Beschadigingen aan de liggers....deuk in de aluminium kast.... Contact opgenomen, nieuwe luxaflex ontvangen en wederom, Beschadigingen, deukjes...en Afdeklijsten te kort.Ik heb contact opgenomen middels email omdat ik alle communicatie op schrift wil hebben maar ILUMIO reageert gewoon niet....heb ze nu in 1 week 3 X gemaild maar geen enkele reactie.

Na een afspraak ingepland te hebben, kwam Jahoued van Ilumio bij mij aan de deur.. heeft alles netjes ingemeten.. Ik ben echt heel blij met het resultaat.. Er was iets mis met de lengte van een jallouzie en na een tefoontje is het per direct opgelost. Ik heb daarvoor nieuwe gekregen. Echt super service voor een goede prijs. Ik beveel ilumio zeker aan bij mensen. Jahoued nogmaals bedankt voor de service. Ik ben er echt super tevreden mee! Met vriendelijke groet, Jeroen van Duijnhoven

TOP

Klantvriendelijke medewerkers. Had een klacht zo goed opgepakt en opgelost. Ik raad een ieder aan om hier je jaloezieen te bestellen.

Wij hebben hier jaloezieën besteld . Goede kwaliteit paste allemaal perfect . Door de vakantie duurde het iets langer voor de levering binnen was . Heb hier contact over gehad en kreeg netjes de zelfde dag een mail terug . Alleen was het jammer dat we het op 1 augustus hadden besteld . En 3 augustus ze in de aanbieding waren voor 20 % korting . Daarover gemaild . Kregen netjes handwoord terug dat de korting 3 augustus in was gegaan en niet 1 augustus. Terwijl de jaloezieën 23 augustus geleverd zijn . Verder zeer tevreden en super blij met de jaloezieën

Grandioos

Wij wilden graag voor ons huisje in Spanje houten Luxaflex hebben om sfeer onder onze verande te creeeren. Helaas bleken niet alle benodigde onderdelen hiervoor op voorraad bij de fabrikant. Hierdoor konden wij de Luxaflex niet zelf meenemen naar Spanje. Na overleg gehad te hebben was Ilumio bereid de Luxaflex naar Spanje te verzenden waarbij wij door de medewerkers van Ilumio keurig op de hoogte zijn gehouden van de status. Superservice!!

Slechte houten jaloezie

Eerste instantie een grote bestellen geplaatst. Houten jaloezieën voor beneden in de woonkamer en voor boven bij de slaapkamers. Echter ergens anders goedkoper gevonden en alleen de slaapkamer voorzien van ilumio jaloezieen. Tot onze spijt. Ze werken niet fatsoenlijk en erg goedkoop uitgevoerd. Blij dat we niet het volledige huis hebben gedaan met ilumio. Het is bijvoorbeeld te merken aan het scheef omhoogtrekken. Dit gebeurt vrijwel altijd. Ook het zakken werkt niet vloeiend. Conclusie betaal iets meer en zoek de jaloezieen ergens anders.

Redouane is bij ons langsgeweest en heeft ons goed geadviseerd bij de keuze voor onze raamdecoratie. Hij heeft het perfect opgemeten zodat de houten jaloezieën mooi strak in het raamkozijn vallen. Levering ging zoals afgesproken en op tijd.

Erg vlot en vriendelijk geholpen

Wij zijn erg vriendelijk en vlot geholpen met onze raambekleding. Er prettig dat er snel een afspraak gemaakt kon worden. Extra service was het snel opsturen van de staaltjes!

Geweldige service!

Wij hebben jaloezien besteld bij Ilumio. Goede service en kwaliteit. Een groot compliment voor Marijke, zij heeft ons goed advies gegeven en alles perfect opgemeten. Dit bedrijf kan ik zeker aanbevelen.

Allround service zonder problemen

Van inmeten, meedenken over opties en alternatieven tot complete installatie van de jaloezieën geheel vlekkeloos verlopen.

Professionaliteit,, Liefde Voor Werk

een bedrijf = de mensen die daar weken. daarom ik begin met MARIJKE het adviseur van deze bedrijf, Het betekenis van '' liefde voor werk'' het verschijnt in deze mevrouw, legt alles goed uit, helpt jou met juiste keuzes, haar meten is zo keurig!!! per millimeter. dat is nog niet alles... ze geeft aan de monteurs door wat en hoe moet bij jou individu gedaan worden. PRODUKT: ik heb JALOEZIEËN besteld, het ziet super mooi uit, precies op maat, functioneert heel goed. PRIJS: is niet zo gek duur, je mag nog in 3 keer betalen dat is ideaal. DUS IK BEN SUPER BLIJ MET ALLES, IK WIL ALLE PERSONEEL VAN ILUMIO BEDANKEN

Geweldig!

Bij Ilumio heb ik al onze verduisterende rolgordijnen besteld en diverse houten lamellen. Prachtig zijn ze! De verduisterende rolgordijnen houden bovendien de warmte goed buiten. (En het het licht uiteraard). Wat me bovenal is opgevallen is de superfijne klantenservice. Ze reageren erg snel, vaak nog dezelfde dag. En als je belt, direct iemand te pakken. Geen wachtrijen. En gewoon heel vriendelijk. Bij 1 rolgordijn heb ik waarschijnlijk zelf niet goed ingemeten, dessalnietemin wordt er kosteloos een nieuwe gemaakt. Wat een service!

Goede service, klachten worden serieus genomen, en netjes opgelost.

Top service!

Vakkundig advies en denken mee met de wensen van de klant. Ik ben zeer tevreden!

Enorm goeie service en snelle levering

Een zeer prettige ervaring, wij zijn super geholpen door medewerker Jaouad. Hij heeft ons super geïnformeerd en advies gegeven. De producten waren snel geleverd en erg netjes! Kortom een fijne ervaring.

Slechte service en trage communicatie

13 april jaloezieën besteld en tot op heden (na 3 keer bezoek monteur) hangt dit product nog niet naar behoren omdat er nog steeds onderdelen geleverd en geplaatst moeten worden.

Had een beschadiging, wat foto's gestuurd en met 1 dag werd het al beslist (gratis een nieuwe),en 10 dagen later werd hij geleverd. Ben zéér netjes behandeld door maike, nogmaals bedankt.

Prettig contact, goed advies.

Goede service. Goed bereikbaar voor advies.

Perfecte bedrijf voor jaloezien

Klantvriendelijk behulpzaam

Netjes ingemeten , goede service en mooie producten. Voor een kleine meerprijs netjes opgehangen.

Super klantvriendelijk en geweldige service!

Toen ik mijn rolgordijn ontving bleek dat er vouwen in het doek gekomen waren. Nadat de foto's ervan beoordeeld waren kreeg ik direct een nieuwe met een langer koord zoals verzocht. Wat een geweldige service, dat kom je tegenwoordig helaas niet veel meer tegen. Zeer vriendelijke dames ook bij de klantenservice.

Van het begin tot eind goeie communicatie en goed geadviseerd in wat wij het beste konden doen. Wij zijn zeer tevreden en raden een ieder het aan! Ons huis is nu eindelijk compleet!

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.