Ondanks de goede revieuws is het eigenlijk een grote chaos.

Marijke is hier geweest en dat was allemaal top goed ingemeten en positief advies. Nu hebben we besteld. Krijgen we eerst belletje van Marijke is alles goed gegaan want ik zie nog niks. Terwijl wij allang betaald hadden en order bevestiging. Bleek onze order te zijn geannuleerd zonder dat wij dit wisten. Vervolgens horen we maar niks en word er gewoon vanuit ilumio om een order bevestiging gevraagd... beetje apart als de order al betaald en al is. Nu nog steeds weten we niks en zijn we 2 weken verder vind allemaal maar apart dat wij dan weer de enige zijn waar dit zoon puinzooi is?

Goede service en toelichting

De kosteloze inmeet service is prima en verhelderend.

Netjes!

Wij hebben de houten (bamboe)jaloezieën op onze slaapkamer gekocht bij ilumio. We hebben een afspraak gemaakt om te komen inmeten, zodat we zeker wisten dat de maat goed was. Om de afspraak te maken duurde even, maar toen de afspraak eenmaal stond ging het als een speer. 2 vriendelijke jongemannen kwamen meten en voerden direct een bestelling in, die ik kon indienen. Ideaal, vind ik. Bijkomend voordeel was dat er een leuke kortingsactie was, die ik niet gezien had. Altijd een leuk kadootje! We hebben ervoor gekozen om de jaloezieën te laten ophangen. De jaloezieën die we uitgezocht hadden, hadden een wat langere levertijd, maar dat stond al aangekondigd op de website, dus conform verwachting. Gedurende het bestelproces werden we op de hoogte gehouden van de levering. Ik wist dus dat de jaloezieën geleverd waren bij degene die ze kwam ophangen. Ik had gekozen voor achteraf betalen. De betaaltermijn verstreek voordat de jaloezieën bij thuis waren. Daarom heb ik even contact met ilumio gezocht, ik had immers nog niet kunnen beoordelen of de jaloezieën goed waren. Ze hebben zonder problemen en/of discussie de betaaltermijn opgeschort. Tot slot kwam er een vriendelijke man om de jaloezieën op te hangen. Ik vermoed met een eigen klussenbedrijf hier in de regio. Het contact was in elk geval prima en de jaloezieën hingen supersnel en supernetjes. De man gaf nog wat toelichting over de bediening en vervolgde zijn dag. Het enige wat mij nog restte was het verpakkingsmateriaal opruimen. De jaloezieën hangen nu een paar maanden en we zijn er erg enthousiast over: mooie kwaliteit en uitstraling voor een goede prijs. We zijn zo tevreden dat we besloten hebben de andere kamers ook van dezelfde jaloezieën te voorzien.

Tevreden over eindresultaat!

4x houten jaloezieën en 1x pvc laten opmeten en monteren. Keurig netjes passend. Na het bestellen nog contact gehad met de klantenservice om wat te wijzigen., Netjes geholpen. Jaloezieën kwaliteit kan ik nog niets over zeggen dat zal de toekomst uitwijzen. Als ik een minpuntje moet noemen dat is de hele lange wachttijd tot de montage dienst tijd had.

Bij Ilumio kun je gerust je raambekleding kopen.

Goed advies, goed georganiseerd, perfect door hen opgemeten, aankopen zijn precies zoals we het uiteindelijk voor ogen hadden. Marijke en collega, nogmaals bedankt!

Goed product

Vandaag mn maatwerk rolgordijnen ontvangen. Ophangen was reuze makkelijk en zo gebeurd. Ben er erg blij mee.

niet best

hallo, de beloofde 15 dagen is niet gehaald. 15 dagen is tot heden 5 weken geworden? heb gevraagd mijn geld terug te storten . mail gestuurt nog niets vernomen wacht af.

Wij hebben duorolgordijnen gekocht en laten ophangen. Het inmeten wat gratis is doen ze perfect met prima voorlichting en het ophangen beter kan je nergens verwachten echt allemaal een 10 we zijn er zo blij mee.

Voor m’n gevoel moesten we informatie vooral halen

Ik denk een goed product voor een prima prijs. De informatieverstrekking vond ik wat onder de maat, moest veel ‘halen’ voor m’n gevoel. Maar kan aan mij liggen. Ik zag later dat er duo rolgordijnen met en zonder cassette zijn, dat woord is bijv niet gevallen. Als je er weinig verstand van of ervaring mee hebt, mag het wat meer een verhaal zijn met een kop en een staart.

Heel tevreden over de manier waarop Jaouad mij geholpen heeft met de keuze voor raambekleding.

Jaouad was zeer vriendelijk en betrokken. Dacht actief mee, was geduldig en geen vraag was teveel. Dat was ook nog het geval wat betreft de nazorg na het bezoek.

Efficiënt en kundig

Tijdens dit adviesgesprek heeft de adviseur snel maar kundig alle kozijnen opgemeten. Ook zijn mijn partner en ik afgeweken van de ideeën die wij eerst hadden vanwege een aantal scherpe opmerkingen van de adviseur.

Ik heb het al flink aangeraden bij vrienden en familie!.

Ik ben op zondag gebeld voor het maken van een afspraak en op maandag stonden ze al te meten. Top service, Redouan en Roy waren zeer vriendelijk en hadden zeer goed advies. Alles werd top op het nippertje geregeld. Ik hoefde alleen nog te betalen.

zeer goed

We zijn erg tevreden en zijn goed geadviseerd met het bestellen van jaloezieën. Kwaliteit was belangrijk voor ons en de klantenservice was erg behulpzaam, snelle, vakkundige opmeting en meedenkend. Kortom een aanrader.

Professioneel en goeue service

Goeie service! Ze denken met je mee, vriendelijk en komt afspraken na.

Heel tevreden met Ilumio.nl

Super goede service. Personeel denkt mee en komt met oplossingen. Klantenservice is goed bereikbaar. De producten zijn ook van goed kwaliteit. Ik heb zelf houten jaloezieën en daar ben ik heel blij mee. Zeker een aanrader.

Goede producten voor een prima prijs

We hebben goede ervaringen met Ilumio. Ze zijn zelfs kosteloos bij ons thuis gekomen om de maten op te nemen omdat we vrij bijzondere ramen hebben in ons nieuwe huis. De service is super en we zijn erg tevreden met het eindresultaat.

Top zoals verwacht!

Prima service, van meten tot aan de levertijd! Redouane goede ervaring.

Heel tevreden!

Iben erg prettig geholpen door Marijke! De beste oplossing op maat.

Zwarte jaloezieën gekocht. Advies op maat thuis gehad incl inmeten. Goed advies van Reduoan gehad. Jaloezieën zijn binnen twee weken geleverd. Zeker een aanrader!

Goede service!

Meermaals ben ik goed te woord gestaan en geïnformeerd door Redouan, medewerker bij Ilumino. Ik ben zeer tevreden met de service en kan niet wachten tot de jaloezieën geleverd worden. Ik kijk er echt naar uit.

Zeer professioneel en vriendelijk

Wij zijn ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Jaouad van Ilumio.nl. Goede kennis van zaken, hulpvaardig en goed advies. Onze woning wordt voorzien van mooie raamdecoratie, op maat gemaakt voor een hele goede prijs. Wij zijn zeer tevreden.

Onze ervaring met de verkoper Jaouad is fantastisch. Zeer bekwaam en uiterst beleefd en vriendelijk. Wat betreft onze plissé rolgordijnen zijn we ook heel tevreden.

Goede adviseur.

Goed advies gehad van Jaouad! Top service!

Snelle service, klantvriendelijk en Jaouad reageert snel!

Top advies! en montage !!

Afspraak gemaakt om advies te krijgen en in te meten. Na 6 wkn terugkoppeling, bestelling klaar om te monteren. Vervolg afspraak gemaakt voor de montage. Nette monteurs hebben alles gemonteerd en afgerond zoals besproken! Aanrader als je bedrijf zoek die met kennis van zaken alles voor je regelen! Klasse en complimenten, bedankt!

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.