Bijzonder goed

Ulimio netje s keurig komen opmeten daarna nog wat vragen , zijn keurig beantwoord verpakking van product zeer goed kon niet beter netje s afgeleverd zeker een aanrader zeer klantvriendelijk gewoon goed !

Prachtig, kwaliteit en een upgrade voor onze kamers!

We zijn enorm tevreden van onze bamboe-jaloezieën. Supermooi en geeft ineens ook een fijne sfeer in de kamer en het bureau. Zeer makkelijk te installeren en netjes afgewerkt: de houten click-on over de kast maakt van de jaloezie een mooi geheel.

Positief , goede klantenservice, mooie producten

Erg tevreden , was hier het voordeligst uit voor 5 bamboe jaloezieën. Helaas 1 jaloezie met een meet fout en 1 met een productie fout maar keurig en direct opgelost door de klantenservice, kreeg kosteloos nieuwen opgestuurd! Goede service naar de klanten toe in ieder geval.

Positief

Heb paar keer bij ilumio besteld en de producten waren top! Vriendelijke medewerkers aan de telefoon en je word goed geholpen.

Ik heb 3 luxaflex op maat besteld, zwart, hout en met band. Verreweg de goedkoopste en super service. Kind kan de was doen mbt ophangen en ze staan geweldig.

Aan te raden!

Zeer goede prijs/kwaliteit. Uitermate correcte en vriendelijke klantenservice. Mooie rolgordijnen! Vlugge levering! Ik ben blij dat ik ilumio ontdekt heb!

Professioneel gratis advies aan huis, goede kwaliteit

Zeer goede prijs voor de kwaliteit en ook nog eens gratis advies aan huis voor de kleurencombinaties. De 13 rolgordijnen hangen inmiddels en alle kleurcombi's zijn prachtig! Krijgen we ook veel complimenten over.

Super mooi.

Ik heb alles laten inmeten door Redouane en kreeg goede tips van hem daar was ik echt blij mee. Alles kwam keurig op tijd 3 weken en het was netjes verpakt Ik had nog wat vragen en ben goed geholpen door Marcel. Alles hangt keurig .

Slecht te bereiken

Je wordt gestimuleerd te bellen, maar dan zijn ze telefonisch niet te bereiken. Ook verbinding gewoon afgebroken. Chat werkt ook niet. Sorry, maar ik zoek verder.

Vergelijkbare artikel ergens anders veel goedkoper dus kijk goed

De zelfde artikel ergens anders veel goedkoper dus kijk goed scheelt 80 euro mag vast niet volledig adres vermelden daarom xxx www.xxxxxxxxxx.dicount.nl

Goede levering, slechte afhandeling

3 Verduisterende rolgordijnen besteld met extra klemsteunen om boren in het kozijn te vermijden. Naar later bleek dat de klemsteunen niet goed waren te gebruiken heb ik alsnog voor bevestiging op het kozijn gekozen. Na contact met klantenservice de klemsteunen retour gestuurd en credi****** van deze klemsteunen (3x €9,95) zou z.s.m. plaatsvinden. Op 13 april is het retour pakket binnen gekomen bij Ilumio en tot op heden is er nog geen geld terug gestort. Contact gehad met klantenservice via de chat eind april en deze gaf aan dat alles binnen enkele werkdagen geregeld zou zijn. U raad het al, tot op heden nog geen reactie dan wel dat er geld is terug gestort. De levering, maatvoering, materiaal etc is goed maar het complete plaatje is verre van goed te noemen.

Superservice en een geweldige deskundigheid in één!

Wat een geweldige kwaliteit hebben jullie geleverd. Met een hele geduldige klantenadviseur die ons te woord stond. we zijn zo blij dat we jullie als bedrijf hebben leren kennen! Met grote dank aan Marcel Karst, die ons heeft geadviseerd en ons heel kundig heeft begeleid in het uitvoeren van de bestelling. We vinden dat eigenlijk iedereen in Nederland meer van Ilumio zou moeten weten!

Erg vriendelijk en professioneel geholpen door de mannen van de inmeetservice. Goed advies gekregen, omdat wij nog niet wisten welke kleur jaloezien wij precies wilden. Wij raden dit bedrijf zeker aan.

Goede service, goede prijzen prima adresje!!

Dlechte ervaring

Ik krijg geen antwoord op mijn e-mail en paar keer gebled ik krijg ook geen medewer aan de telefoon, hoe moet ik ilumio bereiken

Aanrader

Houten jaloezieën besteld super snel in huis goede kwaliteit niet duur echt aanrader

Goede service en snelle levering van betaalbare, schitterende jaloezieën

We hoefden niet lang te wachten op de inmeetafspraak, waarbij wij zeer goed werden geholpen door Redouane. Hij nam alle tijd om vragen te beantwoorden en heeft de jaloezieën voor onze begane grond exact besteld zoals wij dat graag wilden. De levering ging ook snel en de houten jaloezieën zien er heel mooi uit. Direct daarna daarom ook voor de rest van het huis de jaloezieën besteld. Ilumio is een absolute aanrader!

Top service!

Ik heb voor heel mijn huis Pvc jaloezie besteld bij ilumio. Zeer tevreden mee! Een jaloezie was stuk, dit kan natuurlijk overal en altijd gebeuren. Telefonisch contact gehad, Zonder enige probleem hebben ze een nieuwe PVC jaloezie besteld naar keuze en opgestuurd! Ik hoefde hier verder ook niks extra’s voor te betalen. Service is top hier zeker een aanrader!

Top service! Goed bedrijf!

Ik heb voor heel mijn huis Pvc jaloezie besteld bij ilumio. Zeer tevreden mee! Een jaloezie was stuk, dit kan natuurlijk overal en altijd gebeuren. Telefonisch contact gehad, Zonder enige probleem hebben ze een nieuwe PVC jaloezie besteld naar keuze en opgestuurd! Ik hoefde hier verder ook niks voor te betalen. Service is top hier zeker een aanrader! Ik ben super blij hiermee!

Zeer klant vriendelijk

Wij hebben fijne ervaringen. Zeer klant vriendelijk en behulpzaam. Wij zullen zeer zeker opnieuw deze ervaring willen hebben met het decoreren van onze woning

Vlotte en ervaren opmeter

Afspraak verliep niet vlekkeloos want te laat. Dat is heel netjes rechtgezet door excuses en een korting. Het opmeten ging snel en advisering was prima.

Geweldig!

Uitstekende service, klantvriendelijk en kennis van hun producten. Fijn om eerst stalen te ontvangen, de keus was snel gemaakt. De meetservice en vooral meedenk service aan huis was een uitkomst voor de lastige ramen/deuren. En uiteindelijk hebben we (snel, binnen 2 weken) kwalitatief hele mooie rolgordijnen thuis bezorgd gekregen. Uitstekend verpakt en goede aanwijzingen! Absoluut een aanrader!!!

Top service.

Heb gekozen voor het laten opmeten door een expert. Ben heel goed geïnformeerd over mijn producten. Duidelijk over de prijzen. En zeer vriendelijk , ook na zijn bezoek, werd ik goed op de hoogte gehouden. Top topper toppie.

Uitmuntende service

Wij zijn vanaf begin contact tot aan de bestelling fantastisch geholpen door Redouane. Deze man reageert nog op onze berichten in de avond uren, stuurt nieuwe offertes rond middernacht, en is nog steeds aan het werk tijdens Koningsdag. Kortom, een keiharde werker. Hij zou medewerker van de maand moeten zijn. Ik hoop dat dit compliment door komt naar hem. Enige onderscheiding zou op zn plek zijn. Inhoudelijk was de service ook perfect, werd goed meegedacht.

Leuke spontane meneer erg vriendelijk. Ze denken mee geven advies en zorgen dat je als klant tevreden bent.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.