Perfect product, goede service, aanrader

De levering van mijn rolgordijnen verliep zeer voorspoedig en ik werd duidelijk geïnformeerd over de levering. Het product voldoet 100% aan de verwachting en de prijs/kwaliteit is top! Deze site is een absolute aanrader en ik zal hier in de toekomst zeker vaker bestellen.

Goede kwaliteit voor een lage prijs, snel geleverd

Na veel prijs- en kwaliteitsonderzoek uiteindelijk bij Ilumio besteld, houten jaloezieen werden binnen 10 werkdagen geleverd, kwaliteit is prima!

Nette service!

We zijn netjes geholpen met thuis inmeten door een vriendelijke medewerker. Zelf de bestelde rolgordijnen opgehangen. Het ziet er nu keurig uit.

Mooie grijze rolgordijnen gemêleerd

In mijn zoektocht naar op maat gemaakte rolgordijnen uitgekomen bij Ilumio vanwege de voordelige prijs en veel keuzes in kleuren en patronen. Vooraf had ik wat hulp nodig. Daarbij heb ik de klantenservice gebeld. Ik werd goed geholpen en vriendelijk te woord gestaan. Uiteindelijk heb ik gekozen voor een grijze premium rolgordijn (gemêleerd en verduisterend). De rolgordijnen kwamen netjes verpakt aan. De foto's van de website kwamen goed overeen met de geleverde rolgordijnen. Ik ben er heel blij mee en vind mooie gordijnen van goede kwaliteit. Achteraf heb ik nog de klantenservice nodig gehad. Waar het bij veel bedrijven vaak na verkoop klaar is, is de aftersales van Ilumio netjes. Ik werd weer goed en snel geholpen. Een aanrader dus en een bedrijf waar ik in het vervolg zeker nog een keer aankopen zal doen.

Zeer slecht

Op 20 december 2019 een bestelling geplaatst en nog steeds moet ik opwachten! Het is nu 8 weken en dit kan zeer waarschijnlijk oplopen! Bezorgdienst DPD gebeld en zij gaven het aan tegen een betaling dat het sneller bezorgd kon worden i.v.m brexit. Hopelijk wordt dit sneller opgepakt door Ilumio want dit gaat wel ten koste van de wachttijd!

Hele goede service.

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is uitstekend. Ik heb waarschijnlijk zelf een fout gemaakt ivm leveringsadres, dit hebben ze keurig opgelost. Levering was sneller dan eerst voorspeld was. Artikel was keurig verpakt. De pakketbezorger heeft het keurig afgeleverd en was zeer vriendelijk. Een zeer tevreden klant.

Wauw, zelden zo'n goede service gezien.

Wat een top bedrijf is dit. Ik had er jaloezieën besteld. 2x hout, naar gehele tevredenheid. We hadden er ook 1 van aluminium nodig voor de badkamer. Ook weer hier besteld. Komt de chauffeur vandaag met een enorme doos. Dacht al, dat is wat vreemd. Blijkt dat ik de maten verwisseld heb. Ik heb geen ontvangstbevestiging gekregen (komt blijkbaar door hotmail-instellingen) dus kon het niet checken. Dan maar even bellen.. en inderdaad. Ik heb de breedte met de hoogte verwisseld. Dom! De telefoniste gaf aan dat ze het erg vervelend vond voor mij en dat ik het geld terug kreeg. Ze vond het zelfs sneu dat ik er dan nog een week op moest wachten. De jaloezie hoefde zij niet terug, omdat deze op maat gemaakt is. Ik stond perplex. Wat een onwijs lief gebaar en wat een vertrouwen! Ik heb direct de juiste maat besteld. In de toekomst zal ik dit bedrijf zeker aanbevelen bij bekenden.

Schitterende ervaring, keer op keer

Intussen al héél wat gordijntjes besteld bij Ilumio. Dit resulteerde telkens in een zeer positieve ervaring. Zowel wat het aanbod, prijs, levering als klantenservice betreft. Ontdek je iets dat toch niet ok is met de bestelling, dan krijg je onmiddellijk reactie van de klantenservice en wordt het probleem professioneel opgelost (vaak krijg je een nieuw gordijn!). En dit zonder al te veel gezeur of discussie. Heerlijk! Zalige ervaring met Ilumio. Van aanbod, prijs, levering tot klantenservice.

ilumio ervaar ik als een goed Bedrijf.

Ben zeer tevreden met het Bedrijf bij het omruilen geen probleem, bij vragen wordt je deskundig geholpen, het Support heft heel goed geadviseerd en zelfs een video gestuurd voor bepaalde handeling. Ik heb heel goede ervaringen met ilumio

Ook super after-service !

Wij waren erg tevreden van de originele levering van onze 3 rolgordijnen, maar werden onlangs geconfronteerd met 1 van de gordijnen die losliet van de rolstang. Ook al waren onze gordijnen ondertussen bijna 6 maanden oud, we kregen toch binnen de dag antwoord van Ilumio dat deze kostenloos werd vervangen. Nu nog geen 2 weken later hangt de nieuwe gordijn al op... Topservice !

Waar voor je geld

Een paar dagen geleden hebben we onze houten jaloezieën ontvangen. Ze zien er prachtig uit en het hout voelt van goede kwaliteit. We hadden zo onze reserveringen door de lage prijs maar we zijn positief verrast. De klantenservice is ook erg snel en adequaat. Er wordt snel op mails gereageert en toen ik vanmiddag een mail stuurde naar Ilumio was de dame zo vriendelijk om mij even te bellen. Heel prettig!

Goed service

Goede uitleg en prima materiaal.

De uitleg is prima, op tijd geleverd en vooral adequate reacties op vragen.

Perfecte afhandeling en service

Probleem werd meteen opgepakt, snelle en heldere afhandeling. Top service qua geboden oplossing.

Klantvriendelijk bedrijf met kwaliteitsproductct

Ilumio heeft ons pro actief en accuraat geholpen aan prachtige houten jaloezieen. Aanrader!

Ervaring is prima , met mooi product .

Perfecte afhandeling klacht

Ik had een klacht over een op maat gemaakt product. Dit werd meteen opgepakt en ik werd goed op de hoogte gehouden van de voortgang. Na een kort telefoongesprek met Ilumio kosteloos een nieuwe gekregen! Ik bestel veel online en ben vaak niet tevreden over de aftersales, zeker als er iets mis is. Ilumio is hier een uitzondering op de regel, well done!

betrouwbaar en netjes afgehandeld

na de bestelling krijg een keurig mail waar alles in werd bevestig de af gesproken levertijd is ondanks corona keurig op tijd bezorg ook aan de telefoon werd ik netjes te woord gestaan en het gesprek werd net naar mijn mail gestuurd zo dat ik na kon lezen wat we besproken hadden. Ik vond prettig zaken doen en zal het bedrijf bij kennissen aan bevelen zowel prijs als de bewerking van de bestelling

Prima klantenservice,goede levering en bovenal een mooie jaloezie voor een correcte prijs.Heel blij mee!

Geweldige service

Ik ben erg tevreden over de snelheid van de levering + de oplossingen die ze hebben voor foutieve producten.. Er word snel gereageerd op mijn mailtjes en de zelfde dag nog is alles geregeld :) Top bedrijf!! Super bedankt Vriendelijke groet Jill

aanhoudende inzet klant goed te behandelen

ook in Coronatijd de rust bewaren en op de juiste manier Handelen. pluim voor het team en Harold

Prima service!

Rolgordijn besteld en geleverd. Zat productie fout in. Aangegeven middels foto's. Geen enkel probleem, nieuwe is onderweg! Zeer snel en correct gereageerd door medewerker van ilumio.

geruststellend

Échte aardige mensen ,snel vriendelijk en duidelijk en denken met je mee ,,en hele mooie producten voor heel goedkoop en dat nog precies op maat hoe ik het wilde .

Top bedrijf!

Gemakkelijk bestellen , snelle levering , prijs kwaliteit verhouding is prima , goed ingepakt .

Wij wisten niet welke maat rolgordijn dit is door hen fantastisch uitgelegd. Toen knapte een draadje net na het ophangen, contact opgenomen met ilumio en zonder kosten een nieuw rolgordijn gekregen!

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.