Super blij met de service en met de mooie jaloezieen

We hadden eerst een bestelling gedaan van 3 stuks kunstof jaloezieen. Zo super blij mee dat we besloten om voor de rest van de woning ook te bestellen. Dat waren er nog 18 stuks. Een kwam best beschadigd aan doordat de koordstopper stuk was en tussen de jaloezien was verschoven. We hebben foto's gemaakt van de jaloezie en kregen response dat we een hele nieuwe krijgen zodra de fabriek weer open is. Dus we hebben het vertrouwen dat het goed gaat komen. Inmiddels heeft mijn dochter en een vriendin okk een bestelling gedaan.

Mooi, betaalbaar en snel

Mooi, betaalbaar en snel. Makkelijk te monteren.

Prijs en kwaliteit is heel mooi!

Spot prijs voor zulke mooie rolgordijn

Snelle levering, mooie prijs. Goede kwaliteit! Niks op aan te merken.

De gordijnen zelf bevallen erg goed en zijn zoals ik had verwacht! De kwaliteit en de maat zijn goed. Toen ik het ontving, misten de klemsteunen voor het draai/kiepraam, maar toen ik daarover heb gemaild is dit goed opgelost en zijn de juiste klemsteunen naar mij gestuurd. Ook vond ik dat er erg snel en duidelijk gereageerd is op die mails die ik voor mijn aankoop gestuurd heb. Over het algemeen ben ik dus erg tevreden over het product en de klantenservice. Het is alleen geen 10 geworden, omdat er dus een klein deel miste met de levering.

Prima ervaring

Goede kwaliteit rolgordijn en goed bevestigd door de vriendelijke monteur. Bedankt!

Duurt wel lang, maar dan heb je ook wat

Standaard maat jaloezie besteld. Het duurde enkele weken (!) voordat het werd opgestuurd, maar de kwaliteit is wel goed. Al met al ben ik tevreden, maar het had wel veel sneller gekund.

uitstekend

ik kende Ilumio niet en heb eerst een duo rolgordijn laten plaatsen. het product en de service waren zo goed, dat ik onmiddellijk nog 2 duo rolgordijnen heb laten plaatsen.

top

top

Betrouwbare leverancier

De bestelde artikelen zijn keurig volgens planning geleverd. Bij een rolgordijn zat een productiefout. Na melding is er snel een vervangende geleverd, met excuses voor de gemaakte fout. Klasse 😊

Mooi stevig product voor en leuk bedrag.

Helaas staat er niet zonder een omweg vermeld: je moet de kozijn maten noteren en niet de maat van de gewenste Luxaflex. 😇Paar klikken met de muis en ik had het geweten. Nu is de kier tussen het kozijn en Luxaflex een keer zo groot.

Makkelijk online bestellen

Ilumio vind ik een prima bedrijf, prijs kwaliteit is zeker goed. Enige grote minpunt is het bedrijf die de producten levert, daar kom je echt niet ver mee.

Top !

Top !

geweldige snelle service

Heel blij met mijn rolgordijn voor mijn Velux dakraam. Serie nr opgeven kleur uitzoeken versturen en klaar. Voor je het weet hangt hij. :-)

De rolgordijnen zijn prachtig en precies op maat geleverd. De service was uitstekend

De service was uitstekend

perfecte producten

pvc jaloezieën besteld voor het hele huis en het staat prachtig, mijn ouders vonden het ook heel mooi en daarom heb ik voor hun ook voor de hele woonkamer pvc jaloezieën besteld

Snel geleverd, ziet er precies uit zoals verwacht!

Goede service en goede kwaliteit

Een snelle en goede reactie op mijn vraag. Goed product van mooie kwaliteit. Past precies en we zijn er helemaal blij mee.

Fijne gordijnen voor een goede prijs

Mooie verduisterende gordijnen. Ze hangen goed. Mooi op maat gemaakt. Netjes verzonden. Prima e-mail contact. Goede winkel dus.

Snel en goed geleverd

Snelle,deskundige antwoorden op vragen en levering!

Op mijn vragen kreeg ik snel een duidelijk antwoord. Bestelling verliep snel en " ophang- service" was prima!

Had in eerste instantie verkeerde besteld. Maar na telefonisch overleg, heel vriendelijk en behulpzaam, werd de bestelling geannuleerd, geld terug en nieuwe besteld. Zien er heel mooi uit. Hoge kwaliteit.

Het gordijn is prima en de kleur komt overeen zoals omschreven op de webpagina. De wachttijd van 2 weken is wat langer dan normaal. Niet elke klant zou hier positief over zijn. Mij maakt het niet uit. Het stond ook aangegeven op de site. Ik ben dik tevreden. Mvg

Super!!

Levering was sneller dan verwacht, het rolgordijn zelf is goed op maat en lijkt echt precies op de plaatjes. Zelfs een dame met 2 linkerhanden kon deze zelf ophangen!!! Dus geweldig.

Gewoon een goed product

Gewoon een goed product en een betrouwbaar bedrijf. Levertijd is goed, je krijgt een mail wanneer het uitgeleverd wordt. De opgegeven maten waren precies. Het via internet bestellen zonder dat je het gezien hebt is een gok maar als je de juiste kleur (monsters) dan komt het in orde. Wat ook een groot verschil is dat de geleiding van de plissegordijn helemaal aan de zijkant zit dus je ziet geen draden wat je bij andere wel ziet. Dit is veel mooier. Ook de kleur van het frame ziet er mooi uit.

Amperestraat 11

8071PH Nunspeet

+31 (0)341 277777

Over ilumio.nl

Ilumio.nl is een Nederlandse online winkel gespecialiseerd in verlichting en verlichtingsoplossingen voor zowel binnen- als buitentoepassingen. Het assortiment omvat een breed scala aan verlichting, van plafondlampen en wandlampen tot tuinverlichting en slimme verlichting, met een focus op kwaliteit, design en energie-efficiëntie. Ilumio.nl richt zich op klanten die op zoek zijn naar stijlvolle en duurzame verlichting voor hun woning of bedrijf, en biedt snelle levering en uitstekende klantenservice.